Düşünün arakadaşlar şimdi: Kadınlar evlenene kadar ne kadar bakımlı ve güzel, giyinip kendileri sürekli bakımı konusunda hic ödün vermezler; En yeni elbise,parfüm,crem ve cilt, losyonu vb seyleri ,kullanırlar evlendikten sonra dengeli bir hayata atılmalarına ragmen, hiç bir zaman kendi saglık ve bakım konusunda itina göstermezler. Kısa zamanda çöken kadın bakımsızlıktan yüzüne bakılmayan,veya bakımlı olsa bile cilveli,olmayan,yapmayan.
,,,,,,,(sevgililer yada diğer kadınlar cilveli,ve her hareketi ve muameleyi yapabilenlerdir ),,,,,,, haala yıkamadıgı tabularının arasında şıkışmıs bir türk kadını. cocuk bakımıyla ev işleri ile ilgilenen, akşam kocaya, yorgunum canım bu gün şöle, yoruldum böle, yoruldum dır dırı ile kafa şişiren. bir kadınımız malesef böyle arkadaşlar.
KADINIMIZA lazım olam ÖZ ELEŞTRİ yenilikçi olması ERKEĞEMİZE lazım olan SADAKAT! OSMANLI AHLAKI
Erkek Erkektir yani (hormonlarının gereğini yapıcak (asla tasvip etmiyorum) ve rahatlamak için dişarıya boşalacak (mecazi) anlamda bence türk kadını asaletinden bu böyle erkelerin asaleti ise osmanlıyı örnek almayısından.dolayı.saygılarımla.