• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin birden fazla kadınla olması ile ilgili

sizdenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
252
1
26
Diğer
Konumun başlığından da anladığınız gibi ben bu erkeklerin nasıl birden fazla kadını idare edebildiğini anlamıyorum. Öyle bir gecelik ilişkiye girip de pişman olanlardan değil devamlı aldatan eşlerden iki kızı birden idare eden erkeklerden bahsediyorum. Bu durumu nasıl yansıtmadan idare edebiliyorlar nasıl iki kadınla da sevişip bir şeyler paylaşıyorlar anlamıyorum. Yoksa biz kadınlar mı çok safız onlar sinyal veriyor da biz mi görmemezlikten geliyoruz? Ya bilen kadınlar nasıl yatıyor bu erkeklerle başka bir kadının da koynuna girdiklerini bile bile. Kızlar bu erkekler gerçekten yapabiliyor mu bunu yani iki kadına da güzel sözler aşkım falan deyip ikisini de aldatabiliyor mu yoksa biri mutlaka daha az ilgi görüp te kendi isteğine göre görmemezlikten mi geliyor?

Guzel soru ama sanirim bunu biz anlayamayiz...
Biz kdinlar icin sevdiysek baskasina dojunmayi birak dusunemeyiz bile..

Ama erkekler duygusalligi ve cinselligi ayirt edmis durumdalar iki tarafinda gonlunu hos tutup farkli yakladimlarla samimi yada degil hilmiyorum ama.. bunu yapabiliyorlar.

Ama ben suna inaniyorumki hic birseyde gizli kalmaz eninde sonunda ortaya cikar!

mevlam bu erkeklerin gozunu doyursun!

CNM bu onların doğasında olan birsey galiba artık nasıl bir hormanları varsa yada nasıl bir egoları onlar için bu son derece önemli bir durum birden fazla kadınla birlikteliklerinde onlar aynen sunu düşünüyorlar ne erkeğim be başkasa millet bir tane idare edemiyor ben kaç taneyi birden götürüyorum marifet sanıyorlar bunu oysa acizlik ama neyse

benim açımdanda ve bayanların eğer gerçekten seviyorsak başka birine değil dokunmak kazayla gözlerine baksak birinin içimiz acır bize ihanet gibi gelir bide demezler mi karımı seviyorum ama aldatıyorum
karıma aşığım ama başka birini arzuluyorum bunun yerine şunlar olması lazım kızlar (sevgilide olur)
karımı seviyorum başka kimseye bakmam karımı seviyorum o bana yeter başka birini değil onu arzuluyorum ...:hem seviyorum hem aldatıyorum benim kitabımda yazmaz aşk kitabındada yazmamalı hem sevip (guya)hem aldatanların ya karakteri bozuktur yada kalbi kalbi bozuk olsun karakteri bozuk biraz ağır kaçtı galiba erkekler bunun gibi :emir_bebek: ama asla masum değiller

Yorumlarınız için öncelikle teşekkürler.

Aşık adam yaptıysa pişman olur sanırım ne bilim işte insan aşık olunca kıyamıyor aşık oldugu kişinin üzülmesine, tekrarlamaz, saklar ya da af diler pişman olduğunu gösterir diye zannediyorum. Ama iki ilişkiyi aynı anda yürütenler de aşk söz konusu olabilir mi anlamıyorum yoksa erkekler aşkı da mı farklı bilir yaşarlar?

Son düzenleme:
sadece birine güzel sözleri inanarak söyleyebilirler bu bir gerçek ama herkeze aynı sözleri söylerler .

onlar ilişkilere bizim gibi bakmıyorlar , içgüdüler onlar (tabir için mazur görün) dölleyebildiği kadar karşı cinsi döllemek ister . Bu hayvani bir içgüdü . yüzyıllarla evrimleşmiş .

Düşünün arakadaşlar şimdi: Kadınlar evlenene kadar ne kadar bakımlı ve güzel, giyinip kendileri sürekli bakımı konusunda hic ödün vermezler; En yeni elbise,parfüm,crem ve cilt, losyonu vb seyleri ,kullanırlar evlendikten sonra dengeli bir hayata atılmalarına ragmen, hiç bir zaman kendi saglık ve bakım konusunda itina göstermezler. Kısa zamanda çöken kadın bakımsızlıktan yüzüne bakılmayan,veya bakımlı olsa bile cilveli,olmayan,yapmayan.
,,,,,,,(sevgililer yada diğer kadınlar cilveli,ve her hareketi ve muameleyi yapabilenlerdir ),,,,,,, haala yıkamadıgı tabularının arasında şıkışmıs bir türk kadını. cocuk bakımıyla ev işleri ile ilgilenen, akşam kocaya, yorgunum canım bu gün şöle, yoruldum böle, yoruldum dır dırı ile kafa şişiren. bir kadınımız malesef böyle arkadaşlar.

KADINIMIZA lazım olam ÖZ ELEŞTRİ yenilikçi olması ERKEĞEMİZE lazım olan SADAKAT! OSMANLI AHLAKI
Erkek Erkektir yani (hormonlarının gereğini yapıcak (asla tasvip etmiyorum) ve rahatlamak için dişarıya boşalacak (mecazi) anlamda bence türk kadını asaletinden bu böyle erkelerin asaleti ise osmanlıyı örnek almayısından.dolayı.saygılarımla.

Son düzenleme:
Konumun başlığından da anladığınız gibi ben bu erkeklerin nasıl birden fazla kadını idare edebildiğini anlamıyorum. Öyle bir gecelik ilişkiye girip de pişman olanlardan değil devamlı aldatan eşlerden iki kızı birden idare eden erkeklerden bahsediyorum. Bu durumu nasıl yansıtmadan idare edebiliyorlar nasıl iki kadınla da sevişip bir şeyler paylaşıyorlar anlamıyorum. Yoksa biz kadınlar mı çok safız onlar sinyal veriyor da biz mi görmemezlikten geliyoruz? Ya bilen kadınlar nasıl yatıyor bu erkeklerle başka bir kadının da koynuna girdiklerini bile bile. Kızlar bu erkekler gerçekten yapabiliyor mu bunu yani iki kadına da güzel sözler aşkım falan deyip ikisini de aldatabiliyor mu yoksa biri mutlaka daha az ilgi görüp te kendi isteğine göre görmemezlikten mi geliyor?

Yoğun bir aşk olmayınca arada erkekler bu dedikleriniz yapabiliyorlar.Kimisi ise aşkı ve seksi ayrı görüyor.Asık oldugu kadın ayrı , seks yaptıgı kadın ayrı.Bir insanın aynı anda bence 2 kişiye asık olması mümkün değil.Birini sever diğerini ise arzular.
Teknolojinin mesafeleri azaltması, insanları kolay ulaşılabilir kılması sebebiyle "aldatma" kavramı şekil değiştirdi.Bence hayatında biri olan bir erkeğin, başka kadınlarla sadece yazışması bile aldatmanın ilk adımıdır.

Çok karmaşık bir olay ve karaktere göre degişiyor bence. Çok yoğun duygular hissetmezse aldatabilir herhalde. Genellikle kişiliği tam oturmamış hala bir yanı ergen kalmış erkekler birden fazla kadını idare ediyor veya etmeye çalışıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle yorumlarınız için teşekür ederim.

Yogun aşk duygular olmadıgında yapar/yapabilir demekle beni asıl yoran içim içimi yiyen düşüncelere çok yaklaştınız. Bence gerçekten aşk ve saygı bir arada var ise mümkün degil başkasına aşkım cicim deyip birlikte olması ikinci bir ilişkiyi aynı anda yaşaması erkegin. Ne kadar da farklı olsak sonuçta birer kalp taşıyoruz hepimiz o kalbi ikiye ayırıp bir yanda bir kadın diğer yarıda başka bir kadın olması mümkün mü? Bence degil. Kadınlar aşık oldugunda başka birine dokunmak değil başka birini görmezler bile. Erkekler tamam görür gördügü de höşuna gider belki ilgi gördügünde de egosu tatmin olur ama asıl kalbine girmek için görüntü ego gibi şeyler yeterli degil bence ki yeterli olsa bile ben o kalbte iki kadın aynı anda sevilemez diye inanıyorum ya da inanmak için sebepler arıyorum. Bilmiyorum...

Düşünün arakadaşlar şimdi: Kadınlar evlenene kadar ne kadar bakımlı ve güzel, giyinip kendileri sürekli bakımı konusunda hic ödün vermezler; En yeni elbise,parfüm,crem ve cilt, losyonu vb seyleri ,kullanırlar evlendikten sonra dengeli bir hayata atılmalarına ragmen, hiç bir zaman kendi saglık ve bakım konusunda itina göstermezler. Kısa zamanda çöken kadın bakımsızlıktan yüzüne bakılmayan,veya bakımlı olsa bile cilveli,olmayan,yapmayan.
,,,,,,,(sevgililer yada diğer kadınlar cilveli,ve her hareketi ve muameleyi yapabilenlerdir ),,,,,,, haala yıkamadıgı tabularının arasında şıkışmıs bir türk kadını. cocuk bakımıyla ev işleri ile ilgilenen, akşam kocaya, yorgunum canım bu gün şöle, yoruldum böle, yoruldum dır dırı ile kafa şişiren. bir kadınımız malesef böyle arkadaşlar.

KADINIMIZA lazım olam ÖZ ELEŞTRİ yenilikçi olması ERKEĞEMİZE lazım olan SADAKAT! OSMANLI AHLAKI
Erkek Erkektir yani (hormonlarının gereğini yapıcak (asla tasvip etmiyorum) ve rahatlamak için dişarıya boşalacak (mecazi) anlamda bence türk kadını asaletinden bu böyle erkelerin asaleti ise osmanlıyı örnek almayısından.dolayı.saygılarımla.

Osmanlıyı örnek gördüklerinden emin değilim sultan Süleyman bile Hürreme aşık olduktan sonra uzun zaman Mahidevran ile birlikte olmuyordu. Başka bir cariye aşık oldu evet şiirler okudu güzel sözler söyledi ama o zamanlarda Hürremden uzak oldu. Aynı anda iki kadına şihirler okuyup birlikte olmadı hatırladıgım kadarıyla.Tabi bu sadece bir örnek sizin verebileceginiz örnekler de olabilir yapanlar da olmuş olabilir.

Son düzenleme:
bir tane adi olmayan erkek olsa öpüp başıma koyacam... uçkuruna düşkün olmayan karısına sevdiğine sadık bir erkek var mıdır?

Allah'ım herkese allahtan korkan kuldan utanan eş nasip etsin de hiç ayrılık, huzursuzluk olmasın... AMİN...
:16:

Back
X