Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ten fazla kadinla yasadiysa kabul etmezdim. Bu onun aynen bizim gibi "evlenilecek degil eglenilecek bir erkek" oldugunu gosterir. Oyle diyorlar ya. Diyorlarsa aynisini yapsinlar o zaman.
Bu arkadaşı da evlencek kız görüyordur muhtemelen geçmişini sorduğunu göre.
Ben nasıl ki özel olanı yaşamak için evleneceğim kişiyi bekliyorsam, aynı hassasiyeti ondan da beklerim. Kendim gibi olmasını isterim. O yüzden geçmişi mühim.
nasıl yanı...
erkek doysada doymasada her zaman aç köp.... tır (bence)
ama
geçmişte bişeyler yaşayıp doymuş olsa gözü tok olur diye düşünüyorum
örnek eşim; kimseyle birliktelik yaşamamış 28 yaşına kadar
keşke yaşasaymış diyorum
işte keşkee..
konu sahibi zor bir durum ama mantıklı karar vermeye çalış
geçmişte her haltı yemiş adam gelecekte bir şey yapmaz doymuştur diyenler ÇOOOK BEKLERSİNİZ O ADAMIN SÜTÜ BOZUK ESKİDEN NASIL NORMAL YAPIYORSA BUNDAN SONRA DA ÖYE NORMAL YAPAR , İSTER HAYATINIZDA SİZ OLUN İSTER OLMAYIN
kabul edebileceğimi pek sanmıyorum
aslında bu konuda genelgeçer yargıların tam tersini düşünüyorum
bi kadın geçmişte bişiler yaşayabilir ama erkek yaşayamaz !
neden mi? çünkü erkek bi kadınla birlikte olmuşsa bunu doğru kadınla yapmış olmalı, ve ilişkisine sahip çıkmalı. cinsel birlikteliği basit bişey gibi görmemeli
kadın bir erkekle birlikte olmuş olabilir. kadınların da nefisleri var, ama kadınlar nefislerine rağmen bir erkekle birlikte olmaya yanaşmaz. o olayı erkeklik iç güdüsüyle başlatan erkektir. kadın da onu hayatının erkeği sanır ve bu olaya izin verebilir. erkeği kaybetmek istemez. ama sonra terkedilen olabilir (terkeden değil, birliktelik yaşayan kadın ilişkisine sahip çıkar).
yani kadınların geçmişte yaşadığı bi hata olabilir, ama erkeğin olmamalı. o olayın olmasına nasıl izin verdiyse öyle korumalı ilişkisini.
Aynı durumdayız bende alnı karamıyım kişisel tercih meselesi bu yaşadım mutluydum sonra pişmanlık duydun tövbe ettim. Ne ezdirdim kendimi nede yalan dolana girdim erkek şöyle toplum böyle diyerek. Konu sahibi arkadaşımıda anlıyorum aslında bunu söylemek istememiştir.
Ben kendimce cevap verdim konuya benim için benden sonrası önemli kaldı ki bende bişeyler yaşamış biri olarak karşımdakinden böyle bişey beklemem abest kaçacaktır.