Erkeklerin de geçmişi var.

Ayrica aldatma olayi tamamen kisilikle alakali. Benden once cok kisiyle olmus, benden sonra kimseye gitmez demek yanlis, ayni sekilde benden once kimseyle olmamis benden sonra da kimseye gitmez demekte yanlis. Dunku fotografci mesela, evlenecegi kadina eminim durulmus , hassas ve dusunceli gorunecek. Onunla evlenene cok yazik cok...

5 ten fazla kadinla yasadiysa kabul etmezdim. Bu onun aynen bizim gibi "evlenilecek degil eglenilecek bir erkek" oldugunu gosterir. Oyle diyorlar ya. Diyorlarsa aynisini yapsinlar o zaman.

Bu arkadaşı da evlencek kız görüyordur muhtemelen geçmişini sorduğunu göre.

geçmişi beni ilgilendirmez. hayatına ben girdiğim saniyeden itibaren nasıl olduğu önemli
geçmiş kurcalayarak ancak aklınıza kurt düşürürsünüz başka da bir işe yaramaz :ssz:

geçmişini ben sormadan anlatan sevgili ex eşim bana karşı çok ilgili ve sevecendi.....biz evlenmeden önce beni göremediğinde acı çeker bir hali vardı......evlendik dünyanın en mutlu kadını olan beni ailemden bile kıskanırdı........beni aldattığında değilde sana söylemiştim dediğinde çok koydu....sonuç....boşandığımla kaldım
tabi sözüm konu sahibine değil

Ben nasıl ki özel olanı yaşamak için evleneceğim kişiyi bekliyorsam, aynı hassasiyeti ondan da beklerim. Kendim gibi olmasını isterim. O yüzden geçmişi mühim.

evet... insan en çok kendisi gibi biriyle birlikte mutlu olur. diğer türlü hayal kırıklığı yaşama ihtimali yüksek...

nasıl yanı...
erkek doysada doymasada her zaman aç köp.... tır (bence)
ama
geçmişte bişeyler yaşayıp doymuş olsa gözü tok olur diye düşünüyorum
örnek eşim; kimseyle birliktelik yaşamamış 28 yaşına kadar
keşke yaşasaymış diyorum
işte keşkee..
konu sahibi zor bir durum ama mantıklı karar vermeye çalış

bende sızın dusuncenızın tam tersını dusunuyorum .

eskıden ben de sızın gıbı dusunurdum,ı ortam gormus ınsanların

gozu tok olur,kadın kıza doymus olur o taraklar da artık işi olmaz

cunku doymustur gozu tok demıstım .ama oyle degılmıs canım .

ben yasadım bu durumun aynısını .benım sevgılımın gecmısı de cok kotuydu

yanı takılmadıgı kız gırmedıgı ortam yoktu .o ortamlardan bıktıgını

mutlulugun o olmadıgı benı seven sevebılecegım bırıne huzura açım ben demıstı.

bız basladık ılıskıye gercekten 1.yılı mukemmel bır erkektı .kımseye benzemeyen farklı

ozel sadık bı erkektı .ama 2.yıl dan sonra adam eskı hayatına resmen dondu .

yanı cok ortam gormus ınsanlar acıkcası kolay kolay vazgecemıyor gecmıslerınden .

Son düzenleme:
geçmişte her haltı yemiş adam gelecekte bir şey yapmaz doymuştur diyenler ÇOOOK BEKLERSİNİZ O ADAMIN SÜTÜ BOZUK ESKİDEN NASIL NORMAL YAPIYORSA BUNDAN SONRA DA ÖYE NORMAL YAPAR , İSTER HAYATINIZDA SİZ OLUN İSTER OLMAYIN

aynen katlıyorum .bızzat yasadım bu durumu .

durup dururken mi anlattı bunları. bir insan geçmişini neden anlatır ben eşime hiç sormadım sevgilin ilişkin oldu mu diye o da bana sormadı merak etmiyor degilim ama sorsam o da oldu derse bunu kafama takarım o yüzden bilmemek daha iyi diyorum, kadınlarla kızlarla muhabbeti iyi olan birisiymiş ama benimle çıkmaya başlayınca bunlara dikkat etti uzun zaman çıkmadan da evlenmeye karar verdik ve evlendik demek ki bekledigi benmişim eşimin :)))

etmezdim, nitekim kocama evlenmeden önce bakir misin diye kırk kere sordum :27:. zaten bakir olduğu anlaşılıyodu evlendiğimiz gece :9:

Arkadaşlar "geçmişte bir şeyler yaşadıysa iyidir. doyurmuştur isteklerini aldatmaz beni daha sonra" diyenlere bir sözüm var.
Kınamıyorum tabii ki ama bu çok küçük düşürücü bir durum. Ne yani, yapmadıysa sizi aldatması hak mıydı yani?
"Oh iyi ki yapmış, beni aldatmaz artık" demek tamamen saçmalık. Kendi cinsine hakarettir bu!

kabul edebileceğimi pek sanmıyorum
aslında bu konuda genelgeçer yargıların tam tersini düşünüyorum
bi kadın geçmişte bişiler yaşayabilir ama erkek yaşayamaz !
neden mi? çünkü erkek bi kadınla birlikte olmuşsa bunu doğru kadınla yapmış olmalı, ve ilişkisine sahip çıkmalı. cinsel birlikteliği basit bişey gibi görmemeli
kadın bir erkekle birlikte olmuş olabilir. kadınların da nefisleri var, ama kadınlar nefislerine rağmen bir erkekle birlikte olmaya yanaşmaz. o olayı erkeklik iç güdüsüyle başlatan erkektir. kadın da onu hayatının erkeği sanır ve bu olaya izin verebilir. erkeği kaybetmek istemez. ama sonra terkedilen olabilir (terkeden değil, birliktelik yaşayan kadın ilişkisine sahip çıkar).
yani kadınların geçmişte yaşadığı bi hata olabilir, ama erkeğin olmamalı. o olayın olmasına nasıl izin verdiyse öyle korumalı ilişkisini.

kabul edebileceğimi pek sanmıyorum
aslında bu konuda genelgeçer yargıların tam tersini düşünüyorum
bi kadın geçmişte bişiler yaşayabilir ama erkek yaşayamaz !
neden mi? çünkü erkek bi kadınla birlikte olmuşsa bunu doğru kadınla yapmış olmalı, ve ilişkisine sahip çıkmalı. cinsel birlikteliği basit bişey gibi görmemeli
kadın bir erkekle birlikte olmuş olabilir. kadınların da nefisleri var, ama kadınlar nefislerine rağmen bir erkekle birlikte olmaya yanaşmaz. o olayı erkeklik iç güdüsüyle başlatan erkektir. kadın da onu hayatının erkeği sanır ve bu olaya izin verebilir. erkeği kaybetmek istemez. ama sonra terkedilen olabilir (terkeden değil, birliktelik yaşayan kadın ilişkisine sahip çıkar).
yani kadınların geçmişte yaşadığı bi hata olabilir, ama erkeğin olmamalı. o olayın olmasına nasıl izin verdiyse öyle korumalı ilişkisini.

ölmeden şunu da gördüm bu forumda, gözüm açık gitmez

şükür ya Rabbi

Aynı durumdayız bende alnı karamıyım kişisel tercih meselesi bu yaşadım mutluydum sonra pişmanlık duydun tövbe ettim. Ne ezdirdim kendimi nede yalan dolana girdim erkek şöyle toplum böyle diyerek. Konu sahibi arkadaşımıda anlıyorum aslında bunu söylemek istememiştir.

Ben kendimce cevap verdim konuya benim için benden sonrası önemli kaldı ki bende bişeyler yaşamış biri olarak karşımdakinden böyle bişey beklemem abest kaçacaktır.

nıhalı sen gecmısınde bırıyle bırlıkte oldun mu yani? dogru mu anladım yanlıs anlama sadece merak ettım

Back
X