Erkeklerin de geçmişi var.

Her insanın geçmişi var...
Kadın erkek...
Ne fark eder...
İnsanlar geçmişe değil geleceğe bakmalı...
Geçmişte yaşamak insanda sürekli şüphe uyandırır...Sürekli yanlış laflara yanlış tavırlara sürükler.. Hatta yanlış kararlar almalarına sebep olur.. Kadın erkek ne farkeder ki insan insandır.
Neyse çeşit çeşit insan var milyarlarca doğru var kabul edip etmemekte tercih meselesi...

kabul edebileceğimi pek sanmıyorum
aslında bu konuda genelgeçer yargıların tam tersini düşünüyorum
bi kadın geçmişte bişiler yaşayabilir ama erkek yaşayamaz !
neden mi? çünkü erkek bi kadınla birlikte olmuşsa bunu doğru kadınla yapmış olmalı, ve ilişkisine sahip çıkmalı. cinsel birlikteliği basit bişey gibi görmemeli
kadın bir erkekle birlikte olmuş olabilir. kadınların da nefisleri var, ama kadınlar nefislerine rağmen bir erkekle birlikte olmaya yanaşmaz. o olayı erkeklik iç güdüsüyle başlatan erkektir. kadın da onu hayatının erkeği sanır ve bu olaya izin verebilir. erkeği kaybetmek istemez. ama sonra terkedilen olabilir (terkeden değil, birliktelik yaşayan kadın ilişkisine sahip çıkar).
yani kadınların geçmişte yaşadığı bi hata olabilir, ama erkeğin olmamalı. o olayın olmasına nasıl izin verdiyse öyle korumalı ilişkisini.

Kadınlar zemzemle mi yıkanmış? Nasıl bir düşünce tarzıdır bu yahu. İzah edebilir misiniz?

geçmişinde cook hatunla birlikte olmuş olabilir ama beni terch etmişse artık hepsi geçmişte kalmış demektir... zamanı geri alamayız, alıp da düzeltemeyiz bişeyleri.. gecmişe takılmak bence kadının kendine güveniyle alakalı..kadın kendine güveniyorsa her anlamda,geçmişi kurcalamaz,"artık ben varım" der..."ben"in altında yatan da özgüvendr:51:

Ben de ilk duydugumda sinir olmustum biraz,ama asla bunu kaldiramam tarzi bir dusunce icimden gecmedi.
Soyle dusunun,bir suru insanla beraber olmus ama hepsinden ayrilmis ve sizi secmis,sizi seviyor. Eger siz de seviyorsaniz gercekten ve guveniyorsaniz, gecmisi kafaniza takmayi birakin askinizin tadini cikarin ;)

peki evlenmeden önce hayatlarında birileri olan kadınların alınları kara mı ? Yada geçmişte biriyle ilişki yaşamamak bir insanın alnını ak mertebesine mi getiriyor ?

Benim evlenmeden önce ilişkim değil ilişkilerim oldu, bilerek isteyerek hiçte illa evleneceğim diyerek değil. Seviyordum, iyi eğleniyorduk birlikte olduk. Ama alnımda bir karalık göremiyorum, yoksa benim ayna bana yalan mı söylüyor.

Hay allah oysa ben hergün " ayna ayna en ak alın benim mi " diye soruyorum.

estağfurullah öyle şey der miyim herkesin görüşü kendine kimseyi de kara görmüyorum ama benim bahsettiğim kadar çok kişiyle olmamıştır sizin. benim yanlış gördüğüm o değil ha ben yapmam ama sevdiği birkaç kişiyle olmuş olsaydı neden sorun edeyim. ama burda sayı çok fazla gençlik ateşine kapılıp yapılan çok fazla gereksiz cinsel ilişki benim derdim.tek gecelikler dahil

ve sordum ben kabul ederdim seni dedi (başka birşey demesini beklemiyordum) rakamı öylesine söylemiş mecazi örnek ama çokmuş yine de. düşündükçe sıkıntılar basıyor :26:

yanında olan bensem gelecei benimle düşünüp konuşuyorsa
geçmişi beni ilgilendirmez...

pardon arada soran oldu mu bilmiyorum ama sevgiliniz kaç yaşında ve kaç kadınla beraber olmuş acaba?
yani göreceli bir kavram da azlık çokluk...
gerçi bana göre fark etmez,kadın için de erkek için de,yaşanmışlık herkesin kendi geçmişi,neler oldu,neler hissetti ne yaşadı kimse bilemez anlatmak zorunda da değil.önemli olan geçmişinin şu anını nasıl etkilediği.. çok fazla sevgiliden sonra kadınlara değer mi vermiyo,yoksa tam tersi mi,kadınları iyi mi anlıyor,ne istediğini bilir mi,yoksa tam tersi değersiz mi görürü...dediğim gibi geçmişinden nasıl etkilendiği önemli olan...

canım 30 yaşında bir kaç senedir ben o şekilde yaşamıyorum ama üniversite hayatında oldu olmadı değil dedi. çok fazla sayı ya gerçekten söylemeyeyim şimdi :26: ve ben ondan beklemezdim böyle birşeyi yakıştıramadım sevdiğime ne bileyim şaşkınım hem ama gözlerine bakınca da ayrı bir durum oluyor kalbimde :26:

bu arada erkekler 1 kişiyle yatsa anlatırken o 10 olur

insan da düşünür bu kızlar gösterir ama elletmez sen nereden 10 kişiyle yattın dıye..

kısacası sevgilin atıyor da olabilir bir erkeğin şu kadar kişiyle yattım dediğine de hiç inanmam ben aslında...

nerede o yoğurdun bolluğu de mi ama?

estağfurullah öyle şey der miyim herkesin görüşü kendine kimseyi de kara görmüyorum ama benim bahsettiğim kadar çok kişiyle olmamıştır sizin. benim yanlış gördüğüm o değil ha ben yapmam ama sevdiği birkaç kişiyle olmuş olsaydı neden sorun edeyim. ama burda sayı çok fazla gençlik ateşine kapılıp yapılan çok fazla gereksiz cinsel ilişki benim derdim.tek gecelikler dahil

ve sordum ben kabul ederdim seni dedi (başka birşey demesini beklemiyordum) rakamı öylesine söylemiş mecazi örnek ama çokmuş yine de. düşündükçe sıkıntılar basıyor :26:

Kabul edermiş seni onca kişiyle olsan bile :27: İnandın mı? Bir dene o zaman ağzını ara bakalım riske girmek istiyorsann
o zaman sana bir şey itiraf etcm de aslında bir keresinde de anlat bakalım ne diyecek(inanırsa tabİ)

:)) güldürdün yanii,,,canım sanane geçmişindenn,,benim nişanlımda geçmişte çok fazla hayatında kız olmuşş,,ama şuan benimle bunları takma canım herkesin geçmişi varr,,,geçmişe takılıp kalırsann önünü göremessinn,,,önemli olann seninle birlikteykenn ne olduğuuu...

insan başına gelmeden bilemez ama kabullenemem sanırım ben bu durumu..
ama bundan sonra yapmayacağına eminsem belki bi ihtimal..

bu arada erkekler 1 kişiyle yatsa anlatırken o 10 olur

insan da düşünür bu kızlar gösterir ama elletmez sen nereden 10 kişiyle yattın dıye..

kısacası sevgilin atıyor da olabilir bir erkeğin şu kadar kişiyle yattım dediğine de hiç inanmam ben aslında...

nerede o yoğurdun bolluğu de mi ama?

aynısını düşündüm dur ben sana bir mesaj atayım canım bu adam hiç mi okumadı çalışmadı nerden buldu bu ülkede bu kadar kızı?

Kabul edermiş seni onca kişiyle olsan bile :27: İnandın mı? Bir dene o zaman ağzını ara bakalım riske girmek istiyorsann
o zaman sana bir şey itiraf etcm de aslında bir keresinde de anlat bakalım ne diyecek(inanırsa tabİ)

hiç gülesim yoktu canım ilahi.. :)) yapacaktım yapacaktım düşündüm bunu da deli gibi kıskanç ya şimdi ortalığı ayaklandırmayayım dedim :25:

Canım sayıyı abartabilir erkek işte övünmek adına ama bahsettiiğin yakışılı maddi durumu iyi dediğin sevgilin ünv.olmuştur tabi ki bir çok kişiyle çoğu oraya eğlenmeye gidiyor erkeklerin tabi o amaç ile giden kadınlarda var aile de yok vs.diyerek. Olmaması anormal olurdu çünki ya derslerinden başka bişey düşünmeyen asosyal pasif erkekler boşta kalır hep.

Geçmişe takılma önüne bak yok ben kaldıramıyorum diyorsan ayrıl yoksa ikinizde yıpranırsınız.

aynısını düşündüm dur ben sana bir mesaj atayım canım bu adam hiç mi okumadı çalışmadı nerden buldu bu ülkede bu kadar kızı?

hiç gülesim yoktu canım ilahi.. :)) yapacaktım yapacaktım düşündüm bunu da deli gibi kıskanç ya şimdi ortalığı ayaklandırmayayım dedim :25:

Tatlım eğer kabul etmeye niyetliysen şunu öğren o zaman kesinlikle ve kesinlikle geneleve gitmiş mi? Çünkü diğerleri tamam hadi de geneleve gittiyse hastalığı var pisliği var bilmiyorum..

Uzun yıllar aynı kişiyle yaşamış gönül bağı olmuş olsaydı da duygusal olarak çöküntü yaşardın sen....

bunu da düşündüm kesin kafaya takardım unutmuş mudur acaba diye :26: acaba önemsemediği cinsel deneyimleri olması bundansa daha mı iyi biz kadınlar biraz öyle bakıyoruz sanki olaya genel olarak.

Tatlım eğer kabul etmeye niyetliysen şunu öğren o zaman kesinlikle ve kesinlikle geneleve gitmiş mi? Çünkü diğerleri tamam hadi de geneleve gittiyse hastalığı var pisliği var bilmiyorum..

yok hiç öyle bir durum olmamış sordum ama Nihali canım sana yönelik de yazıyorum haklısın aslında şu son yıllarda üniversiteye gidip de çok kızla düşüp kalkmayan erkek yok sanki belki bu sefer ayrılsam acı çeksem unutsam karşıma çıkan daha çok olmuş olacak ay bilemedim şimdi :26:

yok hiç öyle bir durum olmamış sordum ama Nihali canım sana yönelik de yazıyorum haklısın aslında şu son yıllarda üniversiteye gidip de çok kızla düşüp kalkmayan erkek yok sanki belki bu sefer ayrılsam acı çeksem unutsam karşıma çıkan daha çok olmuş olacak ay bilemedim şimdi :26:

Bakire kız yok neredeyse bakir erkek nasıl bulacaksın ?

Sana huzur ve mutluluk verebiliyor mu güven sağlıyabiliyor mu ? Bu önemli onuda sen çözecek bileceksin yani karakter yapısını.

Bakire kız yok neredeyse bakir erkek nasıl bulacaksın ?

Sana huzur ve mutluluk verebiliyor mu güven sağlıyabiliyor mu ? Bu önemli onuda sen çözecek bileceksin yani karakter yapısını.

yok bakir olsun ısrarım yok zaten tatlım sayısına takılmıştım ama saymadım öylesine bir rakam söyledim ama var mıdır yok mudur o kadar bilmiyorum dedi çok olmuş yani üniversite döneminde bunu kabullenmek zorundayım bu adamı kabul etmek istiyorsam dedim ya açıkçası öyle bir geçmiş beklemiyordum ben ondan şaşırdım biraz daha tanımak için şans vermeliyim sanırım? bakalım zedeleyecek bir şey yapacak mı güvenimi, eski günlerini arayacak mı?

Son düzenleme:
Back
X