Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bakir olsun ısrarım yok zaten tatlım sayısına takılmıştım ama saymadım öylesine bir rakam söyledim ama var mıdır yok mudur o kadar bilmiyorum dedi çok olmuş yani üniversite döneminde bunu kabullenmek zorundayım bu adamı kabul etmek istiyorsam dedim ya açıkçası öyle bir geçmiş beklemiyordum ben ondan şaşırdım biraz daha tanımak için şans vermeliyim sanırım? bakalım zedeleyecek bir şey yapacak mı güvenimi, eski günlerini arayacak mı?
Konu bu zaman içerisinde aranızda nasıl buraya kadar geldi. Çok yenisiniz çözmeye bak canım.
Benimde bahsettiğiniz gibi bir erkek arkadaşım var şu an.. Adamın maşallahı varmış.. Tipini görseniz hayatta beklenmez böyle birşey.. Ben ne zaman anlattı açık açık geçmişini şok oldum.. Normalde insanların geçmişi benim ilgi alanıma girmez.. Ama işin içinde aşk olunca herşey değişiyormuş.. Normalde belkide takmayacağım şeyleri sırf geçmişinde nasıl bir mahluk olduğunu biliyorum diye memleket meselesi haline getiriyorum.. 3.senemizi doldurduk 3 Temmuzda..
Bir insanın geçmişi geçmişte bırakması önemli.. Bit pazarına nur yağdırırmayacak.. Ama dermisiniz hani o zaman ki aklın olsa devam edermiydin aman aman hayatta asla imkansız.. Derim ki yinede eski ilişkilerini erkek arkadaşınızdan dinleyerek karar vermeyin.. Birde bunun bayan cephesi var ki asıl malzeme orda..