Erkeklerin de geçmişi var.

Resmen içinde ne varsa yüzüne vurmuş ben olsam yerinde uuu :) iyi sessizliğini bozmamışsın.

sonuçta o zamanlar ben yoktum,ya da ileride bunu kaldıramayacak biriyle birlikte olabilceğini bimiyodu.Bu yüzden benden öncesi beni ilgilendirmez.
Ama Allahtan eşimin ilk sevgilisiyim yinede insan düşünmeden edeemezdi.

Resmen içinde ne varsa yüzüne vurmuş ben olsam yerinde uuu :) iyi sessizliğini bozmamışsın.

Ben rahat kimseyi umursamazı oynadığım için sustum.:) kıza sakin sakin sende kimsin konuş konuş demek istedim..:) arada o kadar lafıda afiyetle yedim..:)

Erkeklerin geçmişlerini kafaya takan hanımlar acaba ileride kendi başına neler geleceğinden haberdar mı?:44:
Birine güvenirsiniz,inanırsınız onunla bir hayat paylaşırsınız.
Sonra?
Sonrasını kim biliyor ki?
Varsayalım işler yolunda gitmedi,ilişkiniz sona erdi.
Ne yapacaksınız geçmişinizde ilişki ya da ilişkiler yaşadınız diye kendinizi evinize mi kapatacaksınız?
Başka hiç bir erkekle görüşmeyecek misiniz?
Hayat devam ediyor kızlar.
Öyle ya da böyle devam ediyor işte.
Birileri gelip de sizin geçmişinizle sizleri yargıladığınızd gücünüze gitmez mi?
Evet ben de hayatımdaki erkeğin geçmişini bilmek isterim,benimkini de gerektiği oranda anlatırım.
Ancak adamın geçmişini kafama takarak ilişkimi zedelemem. Hiç bir erkeğin de geçmişimle şimdimi kıyaslamasını istemem.

geçmişi takmak banada saçma geliyor insan ilk duyduğunda içi tuhaf oluyor fakat geçiçi bir durum herkesin bir geçmişi var sonuçta ..
ki şöyle birşey var ben hep böyle düşünürüm ben vardımda beni bırakıp onlarlamı oldu hayır !
ben yoktum benim hayatımdada o yoktu o yüzden bunları değil takmak konuşmaya bile değmez kendini ve onu yıpratmaktan başka bir işe yaramaz boşuna dememişler 'olmuşla ölmüşe çare yok' diye.
sen ne kadar üzülsen sorun çıkarsanda birşey değişmez gerçekten seviyorsan mutlu olmaya mutlu etmeye bak :)
ki şu ilişki meselesi bence ilişki yaşamamış erkek azdır böylesini arıyorsanız çok zor. ki yaşamadım dese nerden bilcez yahu :))))

canım her erkeğin geçmişinde olmuştur bunlar az olmuş çok olmuş ona bakma sen önemli olan senden öncesi değil senden sonrası..geçmişine takılı kalırsan önünü göremezsin takmaya bile değmez bende çok dert edıyodm bazı şeyleri ama onlar kıymetlı olsaydı ben olmazdım dımı

Bende kabul etmezdım evlendıgınde bırlıkte oldugunda aklına gelecek senden önce ona dokunan kadınlar onları aşkla veya zevkle öptüğü kadınlar devamlı aklımda olurdu ve ben uzaklaşırdım asla kabul edılmez. Çok şükür ki sevdiğimi eskiden beri tanıyorum ilk ve son olmak apayrı bir duygu tabı kısıye göre değişir sen kabul etmek ıster gıbısın bızım dusuncelerımızle karar değişirirsen zaten sevmıyorsundur..​

Ben kabul etmek istemezdim

Büyük konuşmamak gerek o yüzden istemezdim diyorum

İnsanın geçmişi karakterini de yansıtır

Hele kendisi çok kadınla beraber olmuş da el değmemiş eş istiyorsa aman aman uzak dursun :)

Ama ben de onun gibi bir geçmişe sahipsem, kabul ederdim tabi..

Son düzenleme:

vallahi canım iki satır okuduktan sonra nerde satırım dedim sen nasıl sabretmişsin buna böyle edepsizlik işte kaybetmiş üstüne laf yapıyor

iki tarafın da söyledikleri kendince haklı aslında ancak aşık yönüm ağır basıyor sanırım kızlar yani haklısınız bir de benden büyük nerden bilebilirdi benimle karşılaşacağını? :26: ayrıca onlarla değil benimle beraber ama insanın gözünü açık tutması lazım her ihtimalde de bence. bir de konu içinde geçmiş çok kadınla olan aldatmaz bunlarla ölçülemiyor bence ya brad pitt angelina jolieyi aldatabiliyorsa daha da birşey diyemiyorum üstüne

benım esımın gecmısı bu sekılde
bend ekaldıramıyorum anlatmıyor zaten onun ılk sevdıgı kadın ılk deger verdıgı hatta ılk aramada telefonları actıgı ılk kısı benmısım oylede zatenm hıc bırını sevmedım dıyor
cok kurcalamıyorum

o sizden geçmişinizi kurcalamıyorsa geçmişte yaşadıklarınızı hesabını sormuyorsa cinsellik dahil ,kabul edilir.ama hesap soruyorsa asla.

Bence bir sürü şey yaşamış olması bir dezavantaj değil. Hatta hiçbir şey yaşamamış insan seninle birlikteyken 'acaba başkasıyla birlikte olmak nasıl olurdu' diye düşünebilir. çünkü bilmiyordur başka bir insanı daha çok sevebilir mi, onunla daha çok mutlu olabilir mi. Fakat o geçmişi çok olan sevgilin bir sürü şey yaşamasına rağmen seninle birlikteyse, o başka ilişkilerin de nasıl olduğunu görmüştür, ve seninle birlikte olmayı istiyordur, şüphesi yoktur. O seni seçmiştir zaten. Hem böyle insanlar kadınlara nasıl davranılması gerektiğini daha iyi bilir.

Hem hiçbir şey yaşamamış olsun hem de sadece benim olsun tereddüt etmesin diyorsan onu bulmak çok zor malesef.

gecmısınde cok fazla kadın olan erkek deneyımlıdır daha az hata yapar dedım bu adama asık oldum. ama asıl asık olmakla ben en buyuk hatayı yaptım dıyebılırım. gecmıste cok fazla kadınla bırlıkte olan erkekler genelde gozu dısarda,bırı gelsın bırı gıtsın kafasında olan erkeklerdir. en azından benım karsıma cıkanlar boyleydı. benım durumumda senınkınden farklı deıl evet bende boyle bı adama asık oldum acık acık soyledı bana anlatmasını ıstedım. senden bı beklentım yok senı sevıyorum dedı ınanmak ıstedım ınandım da ama dün seni seviyorum diyen ınsan ertesı gun bıtsın olmuyo anlasamıyoruz dıyebılıyosa en kucuk sıkıntıda,bana kımse asktan bahsetmesın.. su anda baska bıryle beraber yanı neymiş,eger elının altından cok kadın geldı gectıyse de sen ozel deılmıssın,senı de bırakıp ertesı gun baskasının kollarında bulabılrmıs kendısını :) istisnalar varsa bılemem ben hıc rastlamadım onlara.

geçmişi beni ilgilendirmez ki... hem oyle herşeyi yaşamış adam evine daha bağlı olur gibime geliyo. bu arada sadece cinsel anlamda soylediysenizde zaten ben kimseyle birlikte olmamış erkek istemem şahsen.

geçmişinde min 100 kız kadın hayat kadını ile beraber olmuş sevgilisi olunca insanın kendini böyle kandırıyor galiba insan

Bence bu kişiden kişiye değişebilen bi durum.. Hayatından çok kadın geçmiş biri, evet eşinin kıymetini bilir gözü doymuş olur derler aldatma olasılığı daha düşük vs. derler ama bir arkadaşımızın yazdığı gibi aklı başka kadınlarda da olabilir doyumsuz erkek diyoruz böylelerine.. Bazıları da hiç ilişki yaşamamış erkekle evlenmek istemem diyor. Bende böyle düşünüyordum ama benim sevgilim de benden önce epey çapkın olduğunu ama cinsel ilişkiye girmediğini söyledi eşime saklıyorum düşüncesiyle. Yani erkek vardır evlendiği kadın ilk ve tek olur (umarım) erkek vardır son olsun ümidiyle evlenir ama bir türlü bu son gelmez. Erkeğin kişiliğinde karakterinde biter tamamen..

şimdi herkesin düşüncesi değişir tabi ama ben kabul ederim diyen kızlara şaşırıyorum.ya geçmişinde biçok insanla beraber olmuşsa her biri mutlaka onda bi anı bi hatıra bi iz bırakmıştır.sizinleyken aniden onla ilgili bi anı olupda po içten içe diğerin düşünmesi ne acı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…