Erkeklerin de geçmişi var.

merhaba arkadaşlar.erkeklerinde geçmişi var hele ki ciddi bir ilişki yaşamışsa o size acayip koyuyor.anasıyla tanıştırmış,evine almışsa mesela.haa bide ben,sevgilim ve eski sevgilisi aynı kuruma bağlı yerlerde çalışıyoruz.hatta kızla çalışırken karşılaştık.nasıl zorlandım bilemezsiniz.ve evlenene kadar bu böyle olmak zorunda malesef

başınızdan geçtiyse doğrudur...
demekki
doymuşu da aynı
doymamışı da...

başınızdan geçtiyse doğrudur...
demekki
doymuşu da aynı
doymamışı da...

Bu karakterde erkeklerin çoğu da doymuyor doyamıyor bir türlü ondan arkadaşım. İlk başta belki o hayatlarından sıkılıyor düzgün bir ilişki belki yuva arıyorlar gibi görünseler de çoğu zamanla o yuvadan da sıkılıyorlar hoop tekrar eski günlere. Bir kere kanı bozuk adamın böyle şeyler doğal geliyor onlara artık neden durup duruken bir günde bütün o kadınlardan vazgeçsin ki işleri sıkılınca bitiyor sadece. Ondan sonra yeni heyecanlar yeni kadınlar peşine düşüyorlar.

herkesin geçmişi var. birinin gururlandıgı geçmiş diğerinin baş ağrısı olabilir. erkek ya da kadın hiç farketmez. yeni başlangıçlarsa ve iki insan da kendinden eminse düzelir herşey. hem geçmişi düşündükçe geleceği yaşayamazsınız. bence insan karşısındakini anlarsa olayların nasıl sonuçlanacagını da gözüne kestirebilir. özellikle biz kadınlar adam olan bir erkeğin nasıl davranması gerektiğini biliyorsak geçmişi önemli değil.

tamam o da bir gerçek.
ama
hiç bişey yaşamamış insan da
merak duygusu oluyor
acabalara kapılıyor
bende bunu yaşadım

tamam o da bir gerçek.
ama
hiç bişey yaşamamış insan da
merak duygusu oluyor
acabalara kapılıyor
bende bunu yaşadım

Ben açıkçası geçmişi çok da temiz olmayan insana kolay kolay güvenemem ama sizin dediğiniz gibi de insanlar elbette vardır ancak genelde alışkanlıklarımızdan kolay kolay vazgemiyoruz insan olarak bence. Değişmiş gibi görünsek de biz hep aynı biziz bu karakter meselesi bir yerde yaşam tarzı.

Son düzenleme:
güldüm söylediklerinize güzel yazmışsınız :) peki pişman mısınız? kafanızdan çıkarabildiniz mi bunları?

ne yalan söyliyim pişmanım.. size şunu yapın bunu yapın diye söylemiyorum.. erkek arkadaşımda birşey yaptığı için söylemiyorum.. sadece ne biliyim aynı çevrelerde oturuyorlar eski kız arkadaşlarının çoğunu gördüm basit çok basit tipler.. bende o çevrede oturuyordum acaba insnalar o kızlar gibimi görüyor beni.. nede olsa onlarda kız arkadaşı bende.. gerçi birde şu var ailesyle kimseyi tanıştırmamış ilk ben tanıştım hatta ailesiyle aram çok iyi.. hiç bu kadar uzun ilişkisi olmamış.. bunu çevresi ailesi herkes söylüyor kendisi söylese itibar etmem ama.. yani biz ailesiyle gelin vs olayınıda aştık.. hep beraber tatil yaparız mesela.. çokta sahiplenicidir adam eskiden görmüş kim ne halt yiyor saatte 1 arar.. 3 gün beraber kalırız kendi işi olduğu için saniye yanımdan ayrılmaz.. bunların yanında hala pişmanmısın desen evet derim o garip bir his.. adam resmen ortalık malı olmuş kafamı nereye çevrsem eskileri.. her gördüğüm oynak hatunu lan acaba buda mı var listede diyorum bıktım anam bıktım..

Bir erkeğin geçmişin kabarık olması veya olmaması onun sizi aldatıp aldatmayacağı anlamına gelmez.
Doymuş ya da doymamış erkek diye birşey yoktur.
Karakter,kişilik meselesi.
Bir erkeğin geçmişi çok kabarıktır ama artık huzur arıyordur ve evlendikten sonra da o defterleri tamamen kapatabilir.Diğer türlüsü de olabilir kabarıktır evlenince düzelicem der huzur arar ama evlenir düzelmez.
Aynı şekilde önceden hiç birşey yaşamamıştır evlendikten sonra gözü dışarda olur.Ya da aynı şekilde sadık kalmaya devam eder.

Yaşamıştır pişman olur keşke yapmasaydım der.Şöyle düşünün seviyorsunuz ama sırf bu yüzden(yani öncesi kabarık) diye ayrıldınız hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.Önünüze hiçbirşey yaşamamış erkek çıkcak diye bir garanti yok ya da yaşamadım deyip sizi kandırmayacağıının garantisi yok.Ya da tamam yaşamamıştır ama evlendikten sonra aldatmayacağının garantisi yok.

tabiki de hiç birşeyin garantisi yok..
kişiliğinde varsa hiç bişey fark etmez ama istisnadır...

Evet . Yani çevremde gördüğüm burda okuduğum konularla birlikte kimin aldatıp kimin aldatmayacağı ya da kimin geçmişinin kabarık oduğu hiç belli olmuyor.Hiç ummadığımız kişiler yapabiliyor.
Ben erkekleri anlayamıyorum zaten.
Ama işte en çok kişilik meselesi.

Ama konuyu açan arkadaşım da sırf geçmişi kabarık diye düşünme bana göre.Kimin ne olacağı hiç belli olmaz.
Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun.
Bu konularda büyük de konuşmamak gerek.Ben asla evlenmem fln diye.Neden bize %100 herşeyi doğru anlatmayabilirler.Hiç yapmadım olmadı der ama bakarsın altından neler çıkar.

bi de bu alnı ak kızlar aslında bi çoğumuzdan da tecrübelidir

şu cici kız ayakları

bence hiç o alnı ak kız bulup evlenen erkeklere kızma çünkü çoğu baya tecrübeli kızlarla evleniyor

o erkekler aslında çok acınılacak durumda

burda çoğu kız cici kız çoğu kız evlenilecek kız

ben kötü kızlar nerde onu çok merak ediyorum onlar dürüst oluyor en azından

Buradayım, selamlar

O kadar haklısınız ki ...

aynı durumdayım ve ben kızla farkında olmadan oturup kahve içimiş konuşmuşum ve kız evelndi gecen ay..ama bunu sonra öğrendim ama hep içimde ben o kızla nasıl konusurum diye...demek ki bi tek ben değilmişim...

Bunu en başta söyleseler o insanlar oturup oturmama kararını bize bıraksalar biraz empati kursalar biraz saygılı olsalar ne güzel olur değilmi?

aynı şeyi ben de düşündüm acaba dışardan bana da mı öyle bakıyorlar diye ancak herkesin duruşundan ne olduğu belli oluyor canım seni tanıyanlar da bilir bunu merak etme ben kendimi öyle rahatlattım çok özendim şimdi inşallah bizim de böyle iyi gider ancak ben tanımıyorum şükür ki eskilerini

çok haklısınız. peki bunu anlamak için ne yapmak lazım? sanırım uzun süreçteki tavırları önemli insanın değil mi?

şükür öyle birşey gelmedi başıma ama insanın içini acıtıyor değil mi...

Tanımak ne kelime ben adamla oturuyorum küt bir tanesini masaya düşüveriyor.. Ben birde kıskançlıktan çatlasam bile belli etmeyen tip.. Normal konuşuyorum hatunlarla.. Hiç bozuntu yok.. Benimkine ter basıyor bu karı kalktıktan sonra bizimki yer beni diye.. Birde nişanlı değiliz ama o öyle tanıştırır herkese.. Millettede o duyduğumuz kız bumu lafı sürekli duyarım.. Hatta birgün bir kız arkadaşı vardı 2 sene çıkmışlar ama bizimkinin genel hali 1 aramış 1 ay yok bir aramız 3 ay yok.. Eee o kadar kız arkadaştan adam sıra getiremiyor.. Kadın bizimkinden çocuk aldırmış oke oynuyoruz bizi tanıştıran çiftle bu kadın geldi.. Ben resimden tanıdım.. Kadın oturup gayet large modda benim o kız olduğumu anlayınca bana ne laflar böyle alttan alttan.. Ben hukuk fakültesini bitirdim özel bir ünide.. Kız özel ünide salaklarda okuyor dedi.. Burnum çok düzgündür gözlerimde renkli balık gibi bakıyorsun o lenslerle dedi.. Burnunuda doktor yapamamış dedi..:) Bizimki patladı patlıcak laf söylüyor ama hani kibarca ki lafların çoğunda abisiyle telde iş konuştuğu için masada değil.. Hepsini duysa kıyamet kopucak.. En sonunda kalkmadan bizimki masada değilken ben ve bizi tanışıtan çiftteki bayan masadayken bizimkinden çocuk aldırdığınıda söyledi rahatladı:) Düşün yani ne basit tipler varmış adamın hayatında..

çok haklısınız. peki bunu anlamak için ne yapmak lazım? sanırım uzun süreçteki tavırları önemli insanın değil mi?

Evet uzun süreç önemli ama yinede hiçbirşey belli etmeyen erkeklerimiz de var.Aslında karışık bir durum.

Valla peygamber sabrı varmış arkdaşım sende de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…