Erkeklerin de geçmişi var.

geçmişinde çok bozuk bi erkek olmasını istemem ama hiç bişey yaşamamış olmasınıda istemem içinde kalabilirdi çünkü herşey tadında olmalı

Ne kadar zamanlık ilişkiniz? Kısa süreliyse özellikle tabi daha da çok tanımaya çalışıp zaman vermende fayda var

Konu bu zaman içerisinde aranızda nasıl buraya kadar geldi. Çok yenisiniz çözmeye bak canım.

1 tane yada 10 tane kadınla olmasının farkı ne?
hangi erkek temiz ki? :)
herkesin eşinin yada erkek arkadaşının bi geçmişi elbet vardır.belki şuan şok yaşadığın için kaldıramıycanı düşünüyorsun bilemişyorum ama bence zamana bırak..

gerçekten sevildiğinde inanıyosan ve seviyosan ve en en öenmlisi güveniyosan o zaman bence geçmişini düşünme.. ben öyle yapmaya karar verdim..
bu şekilde insanlarla evlenip çok mu olanlar var yorumlarda da gördüğümüz gibi..

ben kabul etmezdim hatta evlenirsem bakir erkekle evlenirim benimle aynı seviyede olmalı ben niye bakire duruyorum o zaman madem geçmiş geçmişte kalıyor

Adı üzerinde geçmiş...gitmiş, ahlaki durumları zorlayan şeyler yaşamadığı sürece kaç tane sevgilisinin olduğu beni ilgilendirmez. Ne eşim ne ben hiç sormadık bugüne kadar birbirmize. Benim tek iğrendiğim parayla yapılan sextir, orda sevgi aşk v.b. yok çünkü, tek tahammül edemeyeceğim bu olurdu.

geçmiş geçmiştir benim son olmam önemli sevgisinden emin olmam önemli.

Sanırım benim üstüme düşen gözlemlemek bundan sonraki tavırlarını bir insanı tanımak için çok uzun zaman lazım umarım herşey yolunda gider kızlar da yanlış birşey olmaz güven, sevgi, saygı olmazsa olmazı bir ilişkinin bence...

Ne biliyim mesela gerçekten sevdiği sevgilisi olan birisiyle bunu yaşadı diye onu sorgulamam ama her önüne gelenle adeta çiftleşme mantığında hareket eden bir erkeği de kabul etmem açıkçası. Böyle her gece birisyle olan bir erkeğin de belirli duygular, ahlak, vicdan ve merhamat açısından köreldiğini düşünüyorum nedense.

Benimde bahsettiğiniz gibi bir erkek arkadaşım var şu an.. Adamın maşallahı varmış.. Tipini görseniz hayatta beklenmez böyle birşey.. Ben ne zaman anlattı açık açık geçmişini şok oldum.. Normalde insanların geçmişi benim ilgi alanıma girmez.. Ama işin içinde aşk olunca herşey değişiyormuş.. Normalde belkide takmayacağım şeyleri sırf geçmişinde nasıl bir mahluk olduğunu biliyorum diye memleket meselesi haline getiriyorum.. 3.senemizi doldurduk 3 Temmuzda..

Bir insanın geçmişi geçmişte bırakması önemli.. Bit pazarına nur yağdırırmayacak.. Ama dermisiniz hani o zaman ki aklın olsa devam edermiydin aman aman hayatta asla imkansız.. Derim ki yinede eski ilişkilerini erkek arkadaşınızdan dinleyerek karar vermeyin.. Birde bunun bayan cephesi var ki asıl malzeme orda..

güldüm söylediklerinize güzel yazmışsınız :) peki pişman mısınız? kafanızdan çıkarabildiniz mi bunları?

gecmisi ilgilendirmez beni..
ama ögrenmis olsam ve böyle bir durum söz konusu olsa, sürekli aklima gelip iliskimi doya doya ya$amama engel olacagindan eminim..
bu yüzden kabul etmezdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…