Erkeklerin de geçmişi var.

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Geçmişinde bir çok kadınla birlikte olmuş bir adamı eşiniz/sevgiliniz olarak kabul eder miydiniz eğer seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz :26:

Hiçbir zaman kurcalamadım geçmişini kendisi anlattı ancak kaldıramadım sanırım bu durumu. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu kadar çok olmasaydı bari diyorum. Bana karşı hiç öyle bir yaklaşımı da olmadı bugüne kadar o yüzden çok şaşırdım bu kadar kadın çıkmasına altından. Ve bugüne kadar yaşadığım en güzel ve ciddi ilişki..

Son düzenleme:
geçmişi beni ilgilendirmez ki... hem oyle herşeyi yaşamış adam evine daha bağlı olur gibime geliyo. bu arada sadece cinsel anlamda soylediysenizde zaten ben kimseyle birlikte olmamış erkek istemem şahsen.

geçmişi beni ilgilendirmez ki... hem oyle herşeyi yaşamış adam evine daha bağlı olur gibime geliyo. bu arada sadece cinsel anlamda soylediysenizde zaten ben kimseyle birlikte olmamış erkek istemem şahsen.

evet öyle bir yargı var genel olarak. hiç birlikte olmamış erkek de aramıyorum mümkün gibi görünmüyo çok nadir ancak burda bahsettiğim çok çok fazla kadın.. :26: hazmetmekte zorlanmaz mısınız

Son düzenleme:
geçmiş demişsiniz,geçmiş bitmiş...ama şüpheleriniz sevginizden daha çoksa daha çok düşünüp doğru kararı verin..

Geçmiş geçmiştir, benden sonrası önemlidir asıl olan.

Yaşamadan karar verilmez ya şimdilik fikrim kabul edemem..

Ben istemezdim şahsen..
Kişiden kişiye değişiklik gösterir bu konu..
Ben kaldıramam :ssz:

O kadınlarla Jigololuk yaparak birlikte olmadıysa sorun yok, geçmişte kaç sevgilisi olduğu beni ilgilendirmez, ki eşiminde geçmişte çok sevgilisi olmuş.

Ederdim. Eşime geçmişini hiç sormadım o anlattı bir kaç kere. Önemli de değil sevyor ve seviliyorum buda herşeye değer. Pek kurcalamayın geçmişi, canınızı acıtır.

Hiçbir zaman kurcalamadım geçmişini kendisi anlattı ancak kaldıramadım sanırım bu durumu :26: Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum :26: Bu kadar çok olmasaydı bari diyorum :26: Ama bugüne kadar yaşadığım en güzel ve ciddi ilişki..

Son düzenleme:
sormam bile geçmişi..
benden öncesinden banane..
anlatırsada dinlemem valla...

Ona su soruyu sor

sen ayni durumda olsaydin seni oyle kabul edecek miydi?

cevabi belli kabul etmeyecek

o zaman da kendin gibisini bul diyip yoluna devam et

Erkekleri yuceltmeyin lutfen

eğer buna sevinmelisin,

çünkü ben herşeyi senden önce yaşadım, ben her türlü kadınla birlikte oldum, bu durumda seni de aldatmam, hevesimi aldım, benim gibi erkekler hiç yaşamamış erkeklerden iyidir...vs vs falan diyorsa belli ki çapkın bi arkadaş

zerre kadar güvenme

2 yıl 5 yıl uslu durur ama bi gün zaafına yenik düşer

canın mı acıyor, ölüyormusun, nefes mi alamıyorsun, karıştırırsın

canını aldatılmak mı güvenini kaybetmek mi daha çok yakıyor bi türlü bulamazsın...

erkeğin geçmişi yüzünden ayrılan tek bir kadına rastlamadım. çok seviyosun aşıksın, benim geçmişim var dese ayrılacak mısın?

kadın kabullenemem der ama kabullenir sadece kendi kendi yer

ama erkek için aynı şey geçerli değil. bir çok erkek kabullenmez.

Ona su soruyu sor

sen ayni durumda olsaydin seni oyle kabul edecek miydi?

cevabi belli kabul etmeyecek

o zaman da kendin gibisini bul diyip yoluna devam et

Erkekleri yuceltmeyin lutfen

evet bunu sormalıyım kesinlikle. kabul ederdim diyecek ne diyecek. ama biz kadınlar kendimizi bir erkeğe saklıyoruz bunun romantizmini kuruyoruz kafamızda sonra böyle olunca insan bir hayal kırıklığı yaşıyor tabii ki allahım günahını almak istemem kimsenin dürüst, düzgün niyetle yaklaştıktan sonra insanların hataları olmuş olabilir ancak hazmetmesi zor..

Ben kabul etmezdim. kendimi biliyorum sürekli aklıma gelecek çünkü
en özel anlarımızın aslında özel değil tekrar olduğunu düşünüp mutsuz olacağımı bilirdim.
tamamen kişiyle ilgili senin vereceğin bir karar.ölç tart biç ya bununla yaşayamam de kes at.
ya da bir daha aklına getirme.

Back
X