Erkeklerin hepsi mi aldatır

Benim babam da annemi aldatti ve bosandilar ve babam aldattığı kisiyle evlendi hatta . Evet büyük bir travma durumu yaratabilir ebeveynlerin aldatmasi fakat ben kocam dans eden kızları izledi diye beni aldatmış diye düşünüp de hiiic yormam güzel kafamı. Bazen esimin instg hesabinda keşfette cıkıyor denk geliyorum , esim hemen es geçiyor ben hadi ac izleyelim diyorum , ya da baksana göğsü ne kadar güzel ya da poposu ne kadar güzel diyerek yorum yaptigimda oluyor , valla hiiic de beni aldatti diye düşünüp yoramam kendimi ve goz yaşlarımı . Ayrıca aldatan beni degil kendini aldatır.

kesinlikle. Sanki herkes kocasını tangalı kız izlerken yakalasa sırtını sıvazlayacak. Moral bozucu bir durum olduğu ortada. Düzgün biri durduk yere twerk yapan kızları aratıp da bakayım diye düşünmez zaten.

Kızmakta haklı olabilirsiniz.. Yani bende istemem eşimin başka kadınları seyretmedim falan ama maalesef öyle bir teknoloji çağındayız ki kendimiz aratmasak bile birşekilde karşımıza çıkıyor bunlar.. Yani eşinizde bakmasa iyiymiş tabi ama baktı diye de sizi aldatmış değil sakin olun kıyamam size ama kızdığını tepki gösterdiğiniz yine de iyi olmuş boşverin tabi daha abartmamak lazım..

Bu arada her erkek aldatmaz tabi ki ..sizin bir travmanız var o yüzden düşünceleriniz istem dışı olumsuza yönleniyor ama kendinize bunu yapmayın..

Ya ne kadar tuhaf insanlar var burda hayretle okuyorum kocalarının yapsa bunu böyle dalga geçer misiniz acaba burda bir sorun var bunu Bi kabullenin 'bazı şeyleri duymayacaksın görmeyeceksin evet her erkek aldatır yok dans eden kız videosu izlemiş miş' kızlar Bi kendinize gelin adam kendini başka videolarla tatmin ediyor adam evli karısı var yani farkında mısınız karısı yakalamış adam da BOŞLUKTAYIM demiş neyin boşluğu boşluğu başka kadınlara bakarak doldurmak çok mu normal nasıl Bi düşünce yapısı bu. Boşan demiyoruz kimseye ama ortada bir sorun var çözülmesi konuşulması gereken dalga geçip gülmeyin empati yapın o ben görmem umursamam diyenler inşallah yaşamazsınız bunu hiç bir kadın yaşamasın

Telefonunda bu tür resimlere bakmayan ya da video izlemeyen erkek inanın yoktur. Biz kadınların karşılaşıp da üzülmemek için yapacağı en iyi şey kurcalamamak. Böyle kabul etmek. Yaptıkları doğru ya da değil sabaha kadar tartışalım ama sonuç değişmez böyle ne yazık ki. Ha izlemiş olması da bana kalırsa kavga sebebi olabilir ama bir aldatma boyutuna gelip boşanma sebebi değildir. Açık seçik izler sizin gözünüze sokar ya da bağımlısıdır o zaman ayrı tabi. Nitekim erkek ırkından olan kimseye güvenmem, erkeklerin ölmeden en az bir kere ya duygusal ya tensel ya da gözleriyle eşini aldatmışlığı vardır.

Bazı şeylerin tolere edilmemesi gerektiğini düşünüyorum midesi geniş olan izin verir kocasına kocası da izler bakar konuşur taviz tavizi doğurur sonra kimse ağlamasın kocam başka bir kadınla birlikte diye. He iki taraflı Bi açık ilişki vardır oda başka bir midesizlik o durum ayrı ama eşler bence birbirlerine söyleyemedikleri birinin yaptığını diğeri duyunca kızacağı şeyleri yapmamalılar

evet ya biraz can sıkıcı bir durum. aldatmak sayılmaz ama neden moralin bozuk diye başka kadınları izlersin karınla teselli ol. kedicikli komikli ilginçli videolardan söz etmiyosunuz zannımca. baya baya seks içerikli danslar mı?
boşanmak öyle kolay olmamalı psikolojiniz yıpranmış şuan. alın karşınıza konuşun nasıl bir dönemden geçtiğimi biliyosun şuan seni potansiyel aldatıcı olarak görüyorum ben şimdi ne yapmalıyım herşeyi mahvettin bunu telafi etmelisin demelisiniz

Arkadaşlar hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum. Bazen haklı olmak mutluluk getirmez. Keşke bu konuda tamamen haksız olduğumu düşünsem de şimdi rahatlasam. Küçüklüğümden beri hormon sıkıntılarım var ve kilolu bir kızım. Güzel de değilim. Boyum da kısa uzaktan baksanız ay insan mı bu dersiniz. Deli gibi aç kaldım bir yılda en fazla on kilo verebildim. Babam eskiden beri bana hep sen çok çirkinsin seni kimse istemeye gelmez evde kalacaksın derdi. Bu lafı tüm akrabaların yanında derdi ben utancımdan insan içine çıkamazdım. Annem gelip biraz kadınsı yürü erkek gibisin diğer kızlar gibi değilsin derdi. Kendimi hiç güzel görmem yani. Bu duygular içindeyken eşim karşıma çıktı ve onunla çok mutluydum. Sevgiliyken karşısına zayıf ve cidden güzel bir kız çıkmıştı eşime teklif etmişti. Eşimde o zamanlarda benim sevdiğim bir kız var deyip kızı reddetmişti. O gün eşime güvenmiştim yani o kadar güzel bir kızı reddedip benimle olması beni çok şaşırtmıştı. Dans dediğim öyle normal dans değil kızlar. Dans adı altında vücudunu sergileyen kızlar. Naz mila gibi kızlar yani. Sözde dans ediyor ama nasıl dans. Ne kadar uğraşsamda benim vücudum o kızlar gibi olamaz. Zayıflasamda bir ton estetik operasyondan geçmem lazım ki öyle olabileyim. O kızlara baktığına göre artık eşim de herkes gibi diyorum eskisi gibi hayatta tek güvendiğim o değil artık. Aynaya baktığımda kendimden tiksiniyorum adam haklı seni kim ne yapsın diyorum. Koca bir göbek iğrenç bir vücut çirkin bir yüzle Shrek gibiyim. Eşime dedim ki keşke stresini milletin gö...ne bakacağın yere benle atsaydın dedim. İnci yapma zaten sen bana stres yaptırıyodun ikidebir şunu alcam ama paramız yok git şundan para iste paramız iyice bitti diyodun ben iyice stres oluyodum dedi. Suçu kendimde çok arıyorum ama öyle kızlara bakması beni çok yalnızlaştırdı. Güvenemiyorum

Evet direk kendisi aratmış twerk yapan kızlar diye
Şimdi bu dansı sizden duydum ve merak edip baktım.telefon geçmişindede kaldı.eşinizde bnm gibi öylesinede bakmş olabilir...ama bütün erkekler aldatmaz ama bakar.gayet normal...biz bile bakıyoruz.

Her erkek aldatmaz. Kadınları bilemem

Kadınlar daha beter bence de.

Konu sahibi bunun için mi kendini ferdi tayfur gibi yollara vurdun harap ettin yahu.
Lütfen eşlerinizin telefonlarını karıştırmayın hanımlar eşisiniz diye niye sürekli bireysel alan işgali yapıyosunuz?

Burda da sorun eşinde değil kusura bakma canım ama sorun senin kafanda. Adam seni seviyor senle evli kaç yıl olmuş. Niye bu kendine ve ona güvensizlik önce bunu çözmelisin.
Ben de kaslı adamlara bakıyorum arkadaslarımla ne muhabbet çeviriyoruz adamlar hakkında ne oldu şimdi aldatmış mı oluyorum?

Herkes öldürür sevdiğini şiiri geldi aklıma,
Kimi bir söz, Kimi bir bakış ile..

yeni bir öz güven(!) biçimi gelişti sanırım son yıllarda, ben de kendi bazı çift arkadaşlarımda gözlemledim, "ben çok coolum, böyle şeyleri hiç takmam" tavrıyla "ben eşime/sevgilime yolda, herhangi bir yerde kendim gösteririm ay şu kızın poposu harika, aşkım şuna bak memeleri nasıl da dik" vs.. 33 yaşındayım, şu ana dek uzun, kısa ilişkilerim bir sürü flörtüm oldu şu tavrı yapamadım, o kadar anlamsız geliyor ki. gelmesinin de nedeni şu umarım doğru anlatabilirim...mesela bunu diyen kadınların hiç başka bir erkeğin popusunu, kaslarını, malum organlarını espriyle bile övdüğünü görmüyorum, ama nedense başka kadınınkilerden bahsetmek "öz güven ve kendinle barışık olma hali". nedense hep kadınlar üzerinden yürüyor, ha derseniz ben de kadın olarak aynı partnerim gibi cinsel duygulara sahibim o zaman siz de "ay ne yakışıklı çocuk"tan bir tık öne geçin, "hayatım kimbilir bu adam yatakta bu kaslarla nasıldır" diyin. ama olmuyor o zaman çok değerli erkek ırkının egosu zedeleniyor.

ben çok anlamsız buluyorum arkadaşlar, anlamlı olacaksa da aynı erkek gibi kadının da cinsel içgüdüleri var o zaman kadın da çok rahat eşiyle oturup başka adamların cinsel performanslarından konuşabilsin, erkek de aynı medeniyet(!) ile karşılasın. ama tek taraflı olarak buna izin veren kadınlar bence sadece durumu kabullenmiş, gururlarını güya yıkmamak adına böyle "öz güvenli" rolü yapıyorlar. dediğim gibi olay "tek taraflı" ilerliyor olması nedense.

Yani onlara baktıkça benden soğumaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…