- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi sohbetkoyu
-
çok saçma!!!!ihtiyaç diyenler sırf bunu için uzaklaşıyorsa e zaten istediğini aldıktan sonra da tekmeyi basak olanlardnmş.gerçek seven erkek ya hiç kıyamz ya da beklentsi olan sırf bu yüzden ayrlmaz....kusura bakmayın da bu yüzden bırakan daha doğrusu tekmeyi basan deyim yerindeyse zaten o kzı sex objesi olarak göryodr ve işi bttğnde bye bye yapacktr...Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
Nasıl görmedin ya?Haklisiniz bende boyle dusunuyordum fakat o kadar cok ornek var ki bitane sevipte bekleyen gormedigim icin bu dusuncelere kapildim ve isin icinden cikamadim ... Erkekleri cozmek oldukca zor
6 yıldır platonik seveni duydum benBen sevipde bekleyenleri duydum. Herkes icin cinsellik ön planda degil. Genellememek lazim. Sizin gördükleriniz igrencmis.
Sirf "ihtiyacini gideremiyor" diye terk ediyorsa bir erkek, etsin zaten öyle bir insandan adam falan olmaz.
Tam bir paradoks zaten bu mesele.bir erkek severse dokunmaz deniyor ...o zamanda şu konu açılır ben onu seviyorum oda beni seviyor ama neden bana dokunmuyor soğuk duruyor adamın acaba cinsellikle ilgili sorunumu var deriz bunu yaparız
dokunuyorsa ve gittiyse sevmedi demek gerekiyor.dokunurken yada sevişirken bu adam beni sevmiyor dokunuyor beni terk edecek mi demek gerekir.
öyleyse dokunduğu an sen sevmiyorsun deyip bana dokundu beni ihtiyaç gördü mü diyelim...
bunlar o ilişkinin içeirsinde ilerleyen gelişen yaşanan duygular diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?