- 25 Ağustos 2014
- 21.141
- 50.627
- 798
- Konu Sahibi sohbetkoyu
-
isvicreli bilim adamlari bunlarsanmıyorum ya
seven yine sever... uzmanların her dediği doğru mu ki..
bir erkek severse dokunmaz deniyor ...o zamanda şu konu açılır ben onu seviyorum oda beni seviyor ama neden bana dokunmuyor soğuk duruyor adamın acaba cinsellikle ilgili sorunumu var deriz bunu yaparız
dokunuyorsa ve gittiyse sevmedi demek mi gerekiyor.dokunurken yada sevişirken bu adam beni sevmiyor dokunuyor beni terk edecek mi demek gerekir.
öyleyse dokunduğu an sen sevmiyorsun deyip bana dokundu beni ihtiyaç gördü mü diyelim...
bunlar o ilişkinin içeirsinde ilerleyen gelişen yaşanan duygular diye düşünüyorum.
.''kullan at '' tabiri hoş olmadıMerhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
Seven insan dokunmaya kıyamaz lafı saçmalık bence. Evlenince niye dokunuyor o zaman? Seven insan, evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyene saygı duyandır sadece.
Seven insan dokunmaya kıyamaz lafı saçmalık bence. Evlenince niye dokunuyor o zaman? Seven insan, evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyene saygı duyandır sadece.
Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
Bunun bir formülü yok!Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Cinsellik kadın için de erkek için de ihtiyaçtır. Ama bunu yaşamak kişinin kendi sınırlarıyla alakalı bir durum.
Bu işin doğrusu yanlışı yok. Evlenmeden cinsellik yaşayana da yanlış diyemeyiz, evlenene kadar bekleyene de. Sınırlarınıza uygun adamlarla bir arada olursanız sorun olacağını sanmıyorum.
Tek yanlış var bu durumda; o da sevgilimin ihtiyacını karşılayayım, her türlü haltı yiyeyim ama bakire kalayım demek. Bu gruptaki hiç bir kadına saygı duyamıyorum malesef.
Seven erkek dokunmaz ne demek allah aşkına. Hiç birinizin kocası sevmiyor demek ki. Seven erkek de dokunur, kadın da. En azından dokunmak ister ama bazı durumlar engel olduğu için dokunamaz.
Konuyu okudum hadi bakalııım dön baştan baştan aynı şeyleri bi daha yaz diye düşündüm. Ama sonra yazınızı gördüm üstüne tek kelime yazmama gerek kalmadı. Noktasından virgülüne katılıyorum. Elinize sağlık vallaValla erkekler icin ask cinselliktir denmis de, kadinlar icin de boyle degil mi? Yani asik oldugumuz kisiye cinsel cekim hissetmez miyiz biz kadinlar da? Bazen bu forumu okudukca bende bir problem mi var diyorum.Libidom mu cok yuksek acaba benim?
Mesele cinselligi arzulayip arzulamamak degil, mesele yasamayi isteyip istememek. Istemiyormussunuz. Asla ve asla yasamayin. Ilıskilerinizin basinda da pesinen soyleyin istemediginizi. :) Su Turk kadinlari da sevgilisini elinde tutmak icin cinsellik yasamamasi gerektigini ne zaman ogrenecek acaba? Sonra 'Oy ben neler ettim, basimi nerelere vuram? Cok gunah isledim.' bilmem ne. Isledikleri gunah falan umurlarinda bile degil aslinda, cocuk bunlarla evlenmeyi kabul etseydi akillarina bile gelmezdi zinanin gunahi,sevabi. Ama terkedilince birden akilarina gunah isledikleri geliyor.
Hem bu arada bir erkegi elde tutmak icin sevismek ne kadar kucuk dusurucu ve onur kirici farkinda misiniz? Siz bu kadar mi degersizsiniz? Erkegi elinde tutmak icin seks yapan bir kadincik...Boylesi bir kadin olsa olsa bir zavallidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?