- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi sohbetkoyu
-
sevenler sevişmiyor mu?Seven insan dokunmaya kıyamaz siz ne ihtiyacından bahsediyorsunuz.
sevenler sevişmiyor mu?
Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
bunun genel çerçeveli bir tanımı yoktur. Senin bir ilişkiden ne beklediğine bağlıdır bu ve tabularınla ilgilidir.Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
Seven insan dokunmaya kıyamaz siz ne ihtiyacından bahsediyorsunuz.
Bu kismet isi boylesini cevremde bile gormedim yok yani. Hatta gordum sandim iki sene ogrendimki o iliskidede bu durumlar varmis :) sanirim bizim jenarasyonun iliskiden anladigi bu evet oyle temizlerde var ama onlarinda sevgilileri olmuyor yalnizlar kizlarla konusmuyorlar, ben bisi anlamadim ..Nasıl görmedin ya?Beni etrafımda dolusuyla var. Üstelik arkadaş çevrem muhafazakar da değil. Sen Amsterdam'da falan mı yaşıyorsun acaba? Benim 3 sen önceki Amerikalı iş arkadaşlarımdan biri bile nişanlısıyla evlenen kadar bekleme kararı almıştı. (Nişanlısı da Amerikalı) Sen Türkiye'de nasıl bekleyen erkek bulamıyorsun elin kızı Amerika'da buluyor da???
Seven insan dokunmaya kıyamaz siz ne ihtiyacından bahsediyorsunuz.
21 yasindayim :) evlilik zaten ayri konu nisanlilik doneminde nasil olunmali onuda ileride arastirma konum haline getiricem. Ben iliski uzerine cok kitap okudum ve cok soylesiye katildim fikirlerinizle dusuncemi kiyasliyorum ve dogru olana ulasmaya calisiyorum.. Cogunuz tecrubeli insanlarsiniz cunkuEvli misiniz merak ettim. Evliyseniz bu sözünüzün üzerine kocanızla hiçbir şey yaşamamanız gerekiyor.
Kimsenin fikrini yorumlamadim ama es gecemicem artik buna katiliyorum :) cok dogru ama o seviyeyi nasil ayarlamali orasi zor.. Ben sinir belirledim rahatim ama kimine gore bu sinir hic olmasada olur basit seyler kimine gore ileri kaciyor. Bu ikilemi sabitlemeye calisiyorum net bi orta yolla bir anlamda kendimide sorguluyorum..Evlenince de telapati yontemiyle sevisir seven erkekler degil miya da sevdiklerine dokunmaya kiyamayip uzaktan bakmakla yetinir sevmedikleriyle evlenip coluk cocuga karisirlar, sevdigini yataga atacak degil ya dimi?
Yapmayin allah askina, seven dokunmak ister, opmek, yakin olmak, sicakligini hissetmek...
aksi halde aseksueldir baska aciklamasi olamaz
21 yasindayim :) evlilik zaten ayri konu nisanlilik doneminde nasil olunmali onuda ileride arastirma konum haline getiricem. Ben iliski uzerine cok kitap okudum ve cok soylesiye katildim fikirlerinizle dusuncemi kiyasliyorum ve dogru olana ulasmaya calisiyorum.. Cogunuz tecrubeli insanlarsiniz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?