Kesinlikle katılıyorum. Yaşamasalar daha iyi ama yaşamış olanlarında karakteri önemli.Ister yaşasıın ister yaşamasıın..
Bilmek bile istemem
Aldatıp aldatmaması buna bağlı değildir bence.
Hicbirsey yasamayip senden sonra açıladabilir. Herseyi yaşayıp yinede doyumsuzda olabilir . yada her iki ihtimalde de sevdigine sadık karakterli biriyse sizden baskasını aklına dahi getirmez.
İhtimalleer ihtimalleeer
Kısacası sadece karakter meselesi
Belli bir yaşa gelmiş ve cinsel anlamda hiç bir şey yaşamamış insana (erkeğe değil) arızalı gözüyle bakarım ben.
Belli bir yaşa gelmiş ve cinsel anlamda hiç bir şey yaşamamış insana (erkeğe değil) arızalı gözüyle bakarım ben.
Ilerde evlenmeyi dusundugunuzb insanin ilişki yasamamis olmaması mi iyidir yoksa herşeyi yaşamış gormus olması mı ?
Evlenmeden önce zina yapması mi iyi,yoksa zina yapmaması mı iyi
Soru bu...
Zina büyük günahlardandir.Herkes kendi mezarına girecek.
30 yaşındayım.evleniceğim erkek ben yaşlarda olucak .30 küsür yaşındaki adam hiç cinsellik yaşamadıysa zaten sorunludur.bastırmıştır kendini.böyle bir erkeği ne yapayım?
Yine erkek olsaydım 30 yaşına gelmiş kendini bastırmış piskolojisi bozuk bir kız yerine beni seven cinselliği seven beni mutlu edicek bir kadın arardım.
Birlikte olmadanda evlenmezdim.sonradan cinsel sorunlar yaşayacağıma eşimi iyice her şekilde tanımak isterdim.
Siz mutsuzken o korktuğunuz toplum yanınızda yok.hiç teninin uymadığı uyuşmadığı biriyle evliyken mutsuzken o bunu demiş bu bunu demiş önemi mi var?
Yasamasin hiç bir şey . Birlikte öğrenmek, herşeyin ilkini beraber yaşamak en guzeli. Zaten hadis bile var namuslu temiz kadınlar, namuslu temiz erkeklere nasip olur diye...
Ben bu tarz konusmalara anlam veremiyorum. Nasıl ki cinsellik yaşayan insanlara tu kaka, kullanılmış kişiler muamelesi yapılmaması gerekiyorsa cinsellik yasamayan kişilere tu kaka psikolojisi bozuk muamelesi yapılmaması gerekiyor.
Neye dayanarak bunu söylediniz, literatürde var mı gerçekten, belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor mu?
Diyelim ki dediğiniz kanıtlanmış bir bilimsel veri, yine de bu şekilde psikolojisi bozuk diye damgalamak yersiz.
Kaynak nedir peki? Ayni şeyleri söylemişsiniz alıntı yaptığım üye ile. Literatür taradim ama böyle bir bilgiye rastlamadim ve gerçekten merak ediyorum.hadislerin çoğu uydurmadır dini bir kaynak niteliği taşımaz. ayrıca cinsellik bir namus göstergesi değildir. o yüzden hiç sevişmeyen ama her türlü hırsızlığın yolsuzluğun gırla olduğu bir ülkeyiz.
evet belirli bir yaşa kadar cinsellik yaşamamak psikolojiyi olumsuz etkiliyor. çünkü bu da bir ihtiyaç ve erkekler için daha farklı bir durum. 30 yaşına kadar hiç cinsel deneyimi olmamış bir erkek ya aşırı masturbasyona alışmıştır normal ilişkiden zevk alamaz hale gelir ya da cinsel isteğini fazlaca bastırmış olmasından dolayı sıkıntılar yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?