valla bir defa senden önce o haltlari yemis olan adam senle evlendikten sonra bir yapmaz iki yapmaz o ranin tadini aldiya akli orda olur ve yine edecegini eder.cünkü yasak olan bagin üzümü tatli olur. o yüzden buna evlenirkende cok dikkat etmek gerekir.ben bir kitap okumustum hayat kadinlarinin hayatini yasadiklarini anltiyordu.belki burda yazsam cok acik olcak o yüzden susayim.neler oluyor neler canim.erkek kadına nazaran deneyimli olmalı..dediğin gibi noktasına kadar katılıyorum.bu zamanda artık babaları erkek ewlatlarının ellerinden tutup genel ewlere götürüyorlar tecrübe kazanılsın diye Ki zaten her yetişkin erkek bunu babasına bırakmadan da bi şekilde bu ihtiyacını hallediyor. hatta cinsel deneyimi olmayan erkekler kendı aralarında alay konusu olabiliyor.Biz bayanlarsa nefsimize hakim olmayı daha iyi biliyoruz.bekarım we ileride ewlenecegım erkegın daha onceden canının istediği hayat kadınıyla birlikte olması beni pek bağlamıyo. irdeleyemem. bu onun için ihtiyaç.. ama benden sonrada dewamı gelırse eger, dediğin gibi o canımı fena halde sıkar....
bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor
bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor
ben de eşit koşullardan yanayım, ben eşimin ilk tecrübesi olamadım, ama eşim de benim ilkim değildi, o yüzden rahatsız değilim.
yazdıklarınıza pek kkatılmıorm ama nedense bu açık ve cesur yazınızdan dolayı içimden bravo demek geldi a.s.
bu yorumu sevdim ben.sevgisiyle ilişkiye girmiş olabilir.bişey demem buna.artık herkes sevgisiyle beraber oluyor zaten. fakat geneleve giden insan kendine güvensiz insandır bence.sevgisi falan olmamıştır oda çareyi orda bulmuştur.aşk yok sevgi yok tek amaç 2 dk lık iğrenç bi zevk (!)
eskiden çoktu bu genelev muhabbetleri kızlar evlenmeden olmaz diyordu ama artık öyle değil...
hayat kadını da olsa başka biride olsa sevgilimin daha önce biriyle cinsel bir birliktelik yaşamış olması çok canımı yakıyor ama elden birşey gelmez olmuş bitmiş şeyler diyip teselli olmaya çalışıyorum bilmiyorum kaç kişi benimle hemfikir...sonuçta tenine başkasının teni değmiş ne bileyim işte buna benzer bi sürü ayrıntı insanın ister istemez canını sıkıyor...
benim şahsi düşüncem erkeğin gecmişinde 1 kere dahi olsa cinsel anlamda deneyim sahibi olmasından yana.. kasteddiğim herönüne gelen le yatmış , yada genel evden cıkmamış bir tip olması degil tabi.. böyle bir erkekten ne kadar duygusallık beklenebir? yada sadakat ?
ama hiç bir sey bilmeyen bir erkegin tecrübesizliği ilk gece bayanın heyecanı ,stresi ve gerginliği ile birleşince ortaya cok tadsız anlar cıkablir.. en azından neyin nasıl yapıldıgını bilmeli erkek, cünkü aktif olan ve yönlendirici olan erkek oluyor.
a.s.
ben de bu yorumları anlayamıyorum, öyle öğrenilmesi çok güç bir olaydan bahsetmiyoruz. zaten içgüdüsel olarak yapılan bir şey yani, kimsenin yönlendirici olmasına gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?