erkeklerin ilk cinsel deneyimi

parayla erkeklerle birlikte olan kadınlarla cinsellik yaşayan erkekler midemi bulandırıo.
tabi ki benden önce cinsellik yaşadı, ama mümkünse bu hayat kadınıyla olmasın .

benden oncesi benı ilgilendırmez allah bilir ne haltlar yemiştir onceden.ben varken yaptıysa kendısı bilir nal.t insan.

Şunu merak ediyorum.İlk cinsel deneyimi de dahil olmak üzere,bir erkek genelevde bunu yapıyorsa daha mı içimiz acımaz?Sevdiği biriyle bunları yaşaması daha mı çok burkar kalbimizi?Düşündüm de işin içinden çıkamadım...şakkıdı

ha hayat kadının ile ha başkasıyla farketmez kötü olurdum sanırım uzun süre dokunamazdım ona ne bileyim tiksinme duygusu falan olabilir..ama uzun süre öfkeli olacagım kesin.

ne istiyorsunuz erkeklerinde bizim gibi mi olmalarını. hoş şimdi kızlarda başladı evlenmeden önce ilişkilere ))) erkek adı üzerinde benden önce hayat kadınıyla yapsın banane. ben eşimin benden önceki ilşkilerinin hemen hemen hepsini biliyorum neden tiksineyim ki. önemli olan bana sadık olması öncesi beni ilgilendirmez. hem daha iyi tecrüğbeli olması zaten ben tecrübesizdim korkuyordum oda korksa hayatta cinselliği yaşayamazdık ))))

valla erkektir yapar mantıgı üzer beni...genel evdeki bir kadına dokunması bana dokundugu sıra kendimi kötü hisetmeme neden olur,sevdigi birine dokunması ise oda ayrı bi acı verir..her ikisinin sonu acıtır içimi..

laale ye katılmamak elde değil.. çok çok haklı... geçmişte ne olduğuna çok takılmamak lazım.. o zamnalar ben yoktum hayatında gençlik başında duman zaten.. ama benle birlikte olmaya başladıktan sonra olursa bu büyük bir olay olurdu... eşime hiç böyle bir soru yöneltmedim....yöneltmemde..

Bütün ilklerimizi biz birbirimizde yaşadık.Ve sevdiğim adamın böyle bi iğrençliği yaşamadığı için mutlu ve huzurluyum inşallah bundan sonrada olmaz.

inş.sevdıgın adam evlendıgın adam olur da koca bir hüsranla karşı karşıya kalmazsın canıma.s.

öncesini düşünmüyorum eşimin, önemli olan benle hayatı paylasmaya basladıktan sonra yaptıkları:asigim:
söyledıklerıne göre pek capkınmıs benımkısı pek kurcalamamak gerek bu işleri-tatlicadiarzu-

ben hiiç katılamayacağım çünkü geçmişindede ben vardımm..şimdi de be inş.. bundan sonrada allahın izni ile ben olcağım:sm_cool:

ya ikiside çok acı yaaa... sevsiğiyle olan belki daha duygu yüklüdür.. o daha acı olabilir.. yada yok yaa diğeri de çok acı... ama diğerinde severek yapıyo bunda ise.. tatmin olmak için...severek yapması daha kötü sanki... amaaa ikisindende haz alıyor yawww...:bbo: ayy allah hiçbirini göstermesin.... yalnız ben , ben ve ben olayım inşallaaaaahh...

ben böyle bişey olmasını istemezdim
kim ne derse desin sadece duyguları tatmin etmek için öyle bişey yapması bana geçerli bi sebep gelmiyo.

bu yorumu sevdim ben.sevgisiyle ilişkiye girmiş olabilir.bişey demem buna.artık herkes sevgisiyle beraber oluyor zaten. fakat geneleve giden insan kendine güvensiz insandır bence.sevgisi falan olmamıştır oda çareyi orda bulmuştur.aşk yok sevgi yok tek amaç 2 dk lık iğrenç bi zevk (!)
eskiden çoktu bu genelev muhabbetleri kızlar evlenmeden olmaz diyordu ama artık öyle değil...

bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım şakkıdı

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım şakkıdı

bizim gibi düşünen az arkadaşım, erkeğin doğasında var bir kadın aylar boyu cinsellik yaşamadan durabiliyor ama erkek duramıyor bir şekilde boşalmak zorunda burdaki konu hayatındaki ilk deneyimdi ben bunun hayat kadını olmasını tercih ederim sebebini de yazdım ama adam ileri yaşlara geldiğinde benimle beraberse ve hala fantezi peşinde ise ve paralı hatta yabancı uyruklu kadınlara düşkünlükleri varsa bunu kabullenemem (sebepte yabancı kadınların sexi doya doyasıya yaşamaları türk kadınları iğrenecekleri istemedikleri şeyleri yapmaları) bunu yapanda çok erkek var hemde evlililer evlerinde tertemiz gül gibi eşleri hanımları dururken artık onlara sıradan geliyor değişiklik ve fantezi istiyor işte bu bana iğrenç gelir...

erkek kadına nazaran deneyimli olmalı..dediğin gibi noktasına kadar katılıyorum.bu zamanda artık babaları erkek ewlatlarının ellerinden tutup genel ewlere götürüyorlar tecrübe kazanılsın diye Ki zaten her yetişkin erkek bunu babasına bırakmadan da bi şekilde bu ihtiyacını hallediyor. hatta cinsel deneyimi olmayan erkekler kendı aralarında alay konusu olabiliyor.Biz bayanlarsa nefsimize hakim olmayı daha iyi biliyoruz.bekarım we ileride ewlenecegım erkegın daha onceden canının istediği hayat kadınıyla birlikte olması beni pek bağlamıyo. irdeleyemem. bu onun için ihtiyaç.. ama benden sonrada dewamı gelırse eger, dediğin gibi o canımı fena halde sıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…