erkeklerin ilk cinsel deneyimi

cven81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
78
0
86
Bursa
erkeklerin ilk cinsel deneyimlerini hayat kadınlarıyla yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? birde eşinizin böyle bişeyi yaptığını söylerse sizin tepkiniz ne olurdu?
cevaplarınızı bekliyorum onun bide adı vardı bilen varsa söyleyebilir mi

adımı??CADIARZUCADIARZU:sm_confused: biri böle bişi sölerse çok sinir bozucu olur heralde

Ne yapsın adamlar öyle soylenmıs orgutlenmıs
denmemıs kı denk buldugunuz bır bakıre olmayan bayanla olun dıye

ya da denmemıs kı kız arkadasınız olacak ılk onla yapacaksınız
cunku burası Türkiye ve kızlarla yapılmıyor

yani neden canınızı acıtıyor kı
erkegın ılkı degıl bence kızın ılki önemlı

herkes kendındn mesuldür

bu durumdan tıksınen kadınlar gun gelıo anne oluo ve onların ogulları oluo ıste o faıselerle yatan erkekler... kusura bakmayın bole...

bence insanin once kendisine saygisi olcak yahu bilmedigin etmedigin daha evvel saysiini hatirlamadigi kisilerle birlikte olan kadinla nasil yaparlar mideleri kaldirir igrenc yani kisinin sevdigi ile birlikte olmasina saygi duyarim ama tek gecelik bilmedigi kadinlarla erkeklerle birlikte olanlardan midem bulaniyo her ne sebebp olursa olsun kadin erkek farketmez hatta.

bana kalırsa yapmayan erkek yok zaten erkeklerin %90 öyle yapıyo bana kalırsa.ewt hepimizn eşi yapmıştır bizden önce bunuda unutmayın biz onların geçmişlerinde yoktuk yargılayamayız onları tabi biraz insan bozuluyo ama napabilirsin bu saatten sonrafisfisfis

kadının olmaz diye bi söylem varsa erkeğin de olamaz "bence"
tıpkı benim sevgilimin söylediği söz gibi "ben yaparsam sen neden yapmayasın diye düşünürüm" der bişeyleri ölüçüp tartarken...
başka bi kadınla değil beraber olmak, öpüşmüş olsaydı bile bilmiyorum ne düşünürdüm. ilk sevgilim ve ilk sevgilisiyim, bu yüzden de çok mutluyum :asigim:

yaa gerçekten kötü bi durum büyük konuşmuyum ama evlencem kişi böle bişey itiraf etse bana çok kötü şeyler olabilirdi affedemezdim

Açıkçası eşimle bu konuyu hiç konuşmadık..
Hani ilk kimle oldu diye..kaydirigubbakcemile2
Ben pek takılmam eskilere..
30 yaşında kocaman insanlarız ikimiz de,kayda değer bir konu olsaydı zaten konuşurduk. Ama o kadar uzak geçmişi sorgulamaya gerek yok derim.. Eşimin ilk ilişkisinin tarihini bile bilmiyorum..Gençlik bu,reşit olduktan sonra çevreden özenmiştir,hormonları devreye girmiştir,vs. vs...
Benimle olduğu dönemde bir yanlışı olmasın da adamın, gençliğini irdelemeye gerek yok bence.:smiley-cool:

sevgilimin ilki ve sonu olmak ısterım ama gunumuzde bu cok
mumkun olmuyor
erkeklerın ılkı degıl ama sonu olma
sansımız var
ama kadınlar ıcın erkekler ılk olabiliyor
şuan için sevgılımın ılkıyım ama sonu olcakmıyım bılmıyorum
boyle bırsey demesını ıstemezdım ılışkıye gırmıl daha olsa
çok sınır bozucu
onlar bır kadının ılıskıye gırmesını nasıl
kaldıramazlarsa bende bır erkegındaha once ılıskıye gırmesını kaldıramam
ne var cnm kendı kendını tatmın etsın
gıtmesın oralara

Ne kadar iğrenç bişey vs deseniz de ben de aynı şekilde düşünsem de ülkemizde çoğu erkek ilk deneyimlerini genelev kadınları ile yaşıyor.
Kendikendilerini tatmin onlara yetmiyor,illa deneyim kazanmak için uygulamaya ihtiyaç duyuyorlar.

.Ayrıca bu deneyim bir kere ile sınırlı kalmıyor..

Malesef durum bu...fisfisfis

aman bu erkeklerde bigün beni öldürecek milli olmasada ozamana kadar kendini nasıl tatmin ediyosa öyle etse ne olur. ondan sonra git hayat kadınına hastalık kap gel benle evlen bana bulaştır. tükürdüm öyle tecrübeye ben ya.
Allahtan benimkiyle liseden beri tanışıyoz o tür konulara titizdir bilirim. güvenirimde. ben onun ilki olacaksam oda benim ilkim olsun. erkeklerin bakire kız isteği varsa benimde bakir erkek isteğim var. işte bu durumda onlar erkektir yapar deniliyor. yokyaaaa ozaman yeri gelince kadın erkek eşittirde bilmemne. yok kardeşim yok ben rastlayamadım bu eşitliğe kimse kusura bakmasın.

bu ince bir konu ben evli değilim ve cinsel deneyimim olmadı ama benimde düşündüklerim var size aktarayım;
türkiyede bir inanış var erkek 18 yaşına gelince çevrede açık saçıok heöcinslerimizi görünce tahrik oluyolar ve cinsel olarak tahrik oluyolar ve bir bayanla cinsel ilşkiye girmek istiyolar bu birleşme genelde hayat kadınlarıyla oluyor %90 nı geri kalan %10 u bulunduğu şehirdeki sevgilisi yada üniversitede okuyan bu işi para karşlığı yapan kzıalrla yapıyolar.bu işi ilk yaptıkarında mutlu oluyolar ve seviniyolar çevrelerine anlatıyolar fakata ortada başka bir sorun ortaya çıkyoar o da şu evleneceği kişinin bakire olmasını isterler gerisini sölemiyorum forum halkı umarım anlaöıştır anlamayuan olursa anlatırım

milli olmak mı ne diyorlarmış onun adına galiba
valla hep der benim aşkım kimsenin elini bile tutmadım diye biz herşeyi beraber öğreneceğiz bu hayat yolundaşakkıdıben nasıl kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorsam o da bana saklayacak...zaten bana der sağolsun ben sadece seninim diyesırnaşık şey

Böyle erkeklere uyuz ötesi uyuz oluyorum bi kasık suda bogabilirim. kendileri bakire olsun diye dolanmayı bilirler evleneceklerinde ! bana nasıl günahsa ona da öyle günah. insan kendini bilmeli. ben nasıl davranıslarıma dikkat ediyorsam o da etmeli. öncesi de ilgilendirir beni. öncesinde yasadıklarıyla sekilleniyor insan hayat yolunda.. byük konusmayayım ama öyle biriyle evlenmek istemezdim... önceden ilişkisi olmus kızlara o.. gözüyle bakmasını biliyorlar.tutarlı olsunlar biraz..! esim benim ilkim olacaksa bende eşimin ilki olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…