Ben bir erkeğin ya da kızın bekaretini karşı tarafa sunulmuş bir çeyiz olarak görmüyorum..Bu anca kişilerin kendi tasarruflarıdır...Eşim bana bakiremisin değilmisin diye sormadı evlenirken...Bakire olup olmamakla ilgilenmesinden çok başka aradığı özel ve güzel şeyleri bende bulduğu için aşık olduğu sevdiği ve mantığına,kafa yapısına uyan bir insan aramalı insan...Sonuçta bakire olup her türlü haltı yiyen de var...Bakire olup kızlık zarı esnek olduğu için yırtılmayan anca doğumla yırtılan kızlar da var...Bekaret kandırmacası bana saçma geliyor..Bekaret insanın beyninde olsun....[
mücevher benzetmesini toplumun büyük bir kesimi yapıyor, ben ona istinaden söyledim, sizin böyle düşünmemenize sevindimm :))
yerden göğe kadar haklısınız, tesekkur ediyorum!
aktif ve yönlendirici erkekse eğer genelevdeki kadınla sevişirken de ilki o kadın olmayacak mı,yani nasıl öğrenecek bunu
madem erkek gibi sevişmeyi öğrencek karısıyla sevişen bi erkeği izlesin bari :bbo:
hem bunun öğrenilecek neyi var ki anlamıyorum
heleki çağımızda yapmadan da çocuklar bile bilmiyormu neyin nasıl olduğunu(bilmeleri iyi bişey olduğu için demiyorum herkesin bildiğini kastediyorum)
yani bu tecrübe sahibi olunacak bir iş değil ki :1shok:
- Behçet genelevdeki kadınla yaparken neler öğrendiysen bana da yap erkekim sositososito
Ne de olsa tecrübelisin öğrendin -tatlicadiarzu-
Böyle bir düşünce mi olacak kadında
Madem kadında gergin stresli erkeğine yardım etmeli o da tecrübe edinsin :1closedeyes:
Ben bu tarz konuları hiç mantıklı bulmuyorum açıkcası
erkekleri anlatmışsın ya en başta yani her erkek değildir böyle tabii.. senin kast etymek istediğini geneli vurguluyor.... neyse sadede geleyimm... sen anlatınca erkeklere uyuz oldum haa....kötükedihüso hay böle erkekleriii....Bir olması gereken var bir de olan...
Biz kadınlar büyük çoğunlukla duygusal hislerimiz çok büyüt boyutlara gelmeden bir erkekle hiç bir şey yaşayamayacağımızı düşünürüz..Duygusallıktan uzak para için bu işi yapan kadınlar genel evlerde çalışan hanımlar..Bunda hepimizin hemfikir olduğuna eminim..
Şu varki bazı arkadaşlarımız da düşünüyorlar ki erkekler de aynı bizler gibi aşık olmadan ,dokunmasınlar hiç bir kadına hiç bir şey yaşamasınlar....Malesef iş öyle değil..Onlar bizler gibi duyguları önplanda olan varlıklar değil..Bir erkeğin bir kadınla cinsel bir şeyler yaşaması için illa aşık olması hatta hoşlanması gerekmiyor...Erkeğin o andaki tek amacı bir kadın vücuduna dokunup kendini rahatlatmak isteyişidir..Benim sevgilim - eşim benden önce kimse ile bir şey yaşamadı,ilk sevgilisiyim( ki az da olsa vardır tabi) ya da benim sevgilimin-eşimin benden önce ilişkisi olmuş ama aşık olduğu bir kızla yaşamış bunu,geneleve gitmemiş,geneleve gidecek kadar kişilikliksiz ,sıradan bir erkek değil diye düşünen kendi kendini kandıran ya da söylenilenlere kanan arkadaşlar var...
.Biz Türkiyede yaşıyoruz..Düşünelim bakalım..Ülkemizde malesef bir bekaret durumu söz konusu..(Bu daha başka bir konu tabi..Bekarati savunuyorum ya da savunmuyorum diye anlaşılmasın...) Bir erkek ilk birlikteliğini eskiden aşık olduğu bir kızla yaşamış diyelim..Kızın da büyük ihtimalle bakire olma olasılığı yüksek...Genelevde bir ilk yaşamasındandsa geçmişindeki aşık olduğu kızla cinsellik yaşaması daha mı mubah?? geçmişinde bir kız ona bekaretini vermiş ve ilişkileri bir şekilde bitmiş eski kız arkadaşıyla diyelim...Doğru mu bu?? Ya da genelevde bir kadınla değil de genç bir kızla birlikte olup bunu marifetmiş gibi anlatan erkek arkadaşı-eşi ile gurur duyan insanların nasıl bir kişilikte olduklarını anlamış değilim..Bana empatiden yoksun kişilikler gibi geliyor...
Erkeklerin bir kadınla cinsellik yaşaması için aşık olmaları hoşlanmaları gerekmiyor..Biz ister kabul edelim ister etmeyelim...
Bu arada burada yazdıklarım istediğim şeyler değil olan gerçekler...Şahsi fikrim bir kız eğer evleninceye dek kimse ile birşey yaşamıyorsa erkekte yaşamamalı,erkek yaşıyorsa kızın da yaşama hakkı vardır o zaman...
erkekleri anlatmışsın ya en başta yani her erkek değildir böyle tabii.. senin kast etymek istediğini geneli vurguluyor.... neyse sadede geleyimm... sen anlatınca erkeklere uyuz oldum haa....kötükedihüso hay böle erkekleriii....klava: klava: klava: canım en son yazdığın cümle de dinimizdede birşey vardır... bu ayet aslında şöylekii.... ayeti birebir yazamayacağım.. anlamını yazacağım yanlış olmasın diye.. allah zaten eşit olarak nasip edermiş insanları.. mesela şöleki... daha önce hiç birlikteliği olmamış birine herkesle birlikte olan bişrini nasip etmezmiş.. fakat bundan tövbe edenler müstesna dır... allah bu namus konusundada birbirine denk olanları nasip edermiş temiz olana temiz olmayanada onun gibi birini... fakat tövbe edip pişmanlık duyanlar hariçmiş... yani önce kendinize bir bakın... siz nasılsanız eşinizde öledir muhakkak..buna birebir şahitim ayrıca...a.s. bahsettiğin diğer konudada her erkek öle değildir ya duygu arayan erkekler muhakkaki vardır zaten sende genelleme yaptın anladığım kadarı ile...
kesinlikle +18 yazmayan dizilerde de var olmayan dizi de yok nerdeyse katılıyorum sana şekerim.. işte burada ayrılıyoruz ben bozduğunu düşünüyorum, çünkü gerçekten dini inançları zayıflatmaya çalışanlar var bu da bazı şeyler normal gösterilerek yapmaya çalışılıyor... mesela bana önceden bi sevişme sahnesi acayip değişik ayıp gelirdi bakmazdım ama şimdi o kadar normal geldi ki kendim bile nerde ise yapmaktan çekinmem gibi allah korusun.. neden çünkü çok basitleşti... söyle bi hale geldi ne de olsa herkes yapıyor bende yapsam ne olacak ki gibi... şimdi haksızmıyım sence.................................bir de bir toplumu bozmak kültürünü çökertmek toplumu çökertmek için o toplumun inançlarını ahlak anlayışını zedelemek olduğunu anlayanlar.. bunu yapmaya çalışıyor... mesela şunun gibi... japonyada cep üretimi çok fazla kazançları çok fazla olmasına rağmen orada cep telefonu kullanımı çok azmış... bizde ise herkeste var.. onlara kazanç sağlıyor bunun için yaygınlaştırmışlar ama toplumun sağlığını bozmamak adına kendileri bunu fazla kullanmıyorlar...yeshilcim ben söylediğin şeye katılmıyor değilim, aynı noktadayız tv bir eğitim aracı olarak kullanılabilir, ama asıl türk aile yapısını deforme eden olaylar +18 yazmayan dizilerde de var, eğitimli bireyler aklıyla mantığıyla kendi doğrusunu ayırt etsin diyorum ben, kadın ya da erkek ilk cinsel deneyimini nerde yaşamak istiyorsa orda yaşar bu bireyi ilgilendirir, toplumu bozmaz bana göre. karşıdakilere saygı duymak kaydıyla herkes kendi özgürlüğünü yaşayabilir.
canım ahlak anlayışları farklıdır... kişiye göre değişir... ben çocuklar hakkında bunu söyledim.. yetişkin olarak değil ama benm ahlak anlayışım yetişkinleride kapsıyor.. senin anlayışın farklı olabilir.. kimseyi yargılamıyorum... herkes kendinden sorumlu.. başkası evliliğinde yaşamamış diye bunun için oturup üzülecek kafa patlatacak değilim... sadece biraz daha bu konuda açık olunmaması gerektiğini çocuklarımızı çok serbest yetiştirmemek gerektiğini vurgulamak istedim.. anlayışlarımız farklı olablir ama bu sadece din açısından değil sağlıklı bireyler yetişmesi açısından da bu tür eğitimler kesinlikle gereklidir diye düşünüyorum.. mesela çocuğu çok serbest bırakırsan aklı okulunda değilde cinsellikte olur.. biraz daha hayata dair şeylere yönlendirmek amaçlı olarak da sölediklerim çok önemli bence...ben cinsellik noktasında din kültürünün ve ahlakın ayrılması gerektiğini düşünüyorum, ilk cinsel deneyimini eşiyle yaşamayan kadın ya da erkek ahlaksız olmak zorunda değil, kimsenin de haddine düşmez kişinin dinine laf söylemek, herkesin günahı da sevabı da kendine. ben de eşim de müslümanız ama ilk deneyimimizi birlikte yaşamadık ama kimse de kimseyi kandırmaya çalışmadı, şimdi biz ahlaksız oluyoruz forumdaki bazı kişilere göre ya da müslüman olduğumuza göre günahkarız, konu neden eninde sonunda dine geliyor, onu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?