Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uffffff okurken içim karardı yemin ediyorum fenalık geldiiiiiiiiii..-tatlicadiarzu- aynen canım ben de sözlümde birbirimizin ilkiyiz.... allah bozmasınn inş.. aşk olmadan olan ilişki de mide bulandırıcı buluyos bizde... allah göstermesin... daha fazla okuyamayacağım yaa... grz kıslarrra.s.beni sözlüm aranda sevgi aşk olmadığı biriyle yapılmasını mide bulandırıcı buluyor ve de kaç tane erkekle beraber olduğu belli olmayan kızlarla yatanı da midesiz buluyor...biz 21 yaşındayız ve birbirimizin ilkiyiz bu çok güzel ve onur verici birşey...allah herkese böyle nasip etsin..
Bütün ilklerimizi biz birbirimizde yaşadık.Ve sevdiğim adamın böyle bi iğrençliği yaşamadığı için mutlu ve huzurluyum inşallah bundan sonrada olmaz.
ben istemezdim benden önce ilişki yaşamamış bir erkek..deneyimli olsun isterim..fakat ikilemliyim bukonuda sanırım...daha önce çok fazla kadınla olmuş olmasını düşündükçe sinirlerim kalkıyor..bir paylaşamama duygusu ağır basıyor...ona belli etmemeye çalışıyorum...fakat o zaman hayatında ben olmadığım için, birde onları yaşadı ve artık doydu bıktı mantığı beni rahatlatıyor..kendisinin şu an bana ait olduğu fikride...
fakat yinede aklıma şeytanlar girebiliyor acaba bu oralarda kendini nasıl tatmin ediyor diye...
biz kadınlar erkeklerin bizden önce beraber olmasını ne güzelde sineye çekiyoruz
aramızda varmı erkek arkadaşı kendinden önce seks yaptı diye ayrılan
yoktur sanmam(bende dahil)
peki arkadaşlar neden buna izin veriyoruz
neden erkekleride sınıflandırmıyoruz
ben erkek olsaydım iğrenç hayat kadınlarıyla değil sevgilimle beraber olurdum