• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin ilk cinsel deneyimi

bence bu kültür seviyesiyle alakalı..(istisnalar hariç!)
bizim lisede bir arkadaşımız vardı biraz kenar mahalle diye tabir edilen bir yerde oturuyordu ve mahallede arkadaşlık yaptığı kişilerin çoğuda eğitimsiz insanlardı. birgün arkadaşımıza senin yaşın gelmiş deyip birlikte gitmişler sınıfta erkeklere anlatırken duymuştuk.
sonuçta kendini bilen insan bence öyle bir yere gitmez.

ayyy allah göstermesin şu an düşüncesi bile çok fena yaptı benden başka bir kadınla daha o zavki yaşayıp tatmin olması.... kabul edilemeyecek kadar acı zor... benm tenimden başka ten mii allahımm sen koru yarabbiii....................................

benim sevgilim ilk deneyimini genel evde yaşamamıştı.
hatta birkaç deneyimi olmuştu ama hiçbiri para karşılığında değildi.
tabii onun bulunduğu ortamları az çok biliyorum. o ortamlarda rahat rahat istediğinle yatıp kalkabiliyorsun.
bazı erkeklerin tek yolu hayat kadınları oluyor.
bence fark yapar mı açıkcası yapmaz.
yani genelevde yaşamıs-ya da herhangi bir kızla yaşamış. bence bunun farkı yok.
o adam başkasına dokunmuş mu dokunmuş.
benim canımı bu acıtır.

yaaa ne hayat kadını arkadaşlarr.. kimle olursa olsun yapılan şey aynı değilmii ayyyyyyyy allahımmm sen koru böle şeylerdeççç şeytanın aldatmasından koru yarabbbiiiiii..

beni sözlüm aranda sevgi aşk olmadığı biriyle yapılmasını mide bulandırıcı buluyor ve de kaç tane erkekle beraber olduğu belli olmayan kızlarla yatanı da midesiz buluyor...biz 21 yaşındayız ve birbirimizin ilkiyiz bu çok güzel ve onur verici birşey...allah herkese böyle nasip etsin..
uffffff okurken içim karardı yemin ediyorum fenalık geldiiiiiiiiii..-tatlicadiarzu- aynen canım ben de sözlümde birbirimizin ilkiyiz.... allah bozmasınn inş.. aşk olmadan olan ilişki de mide bulandırıcı buluyos bizde... allah göstermesin... daha fazla okuyamayacağım yaa... grz kıslarrra.s.

Bütün ilklerimizi biz birbirimizde yaşadık.Ve sevdiğim adamın böyle bi iğrençliği yaşamadığı için mutlu ve huzurluyum inşallah bundan sonrada olmaz.

ben istemezdim benden önce ilişki yaşamamış bir erkek..deneyimli olsun isterim..fakat ikilemliyim bukonuda sanırım...daha önce çok fazla kadınla olmuş olmasını düşündükçe sinirlerim kalkıyor..bir paylaşamama duygusu ağır basıyor...ona belli etmemeye çalışıyorum...fakat o zaman hayatında ben olmadığım için, birde onları yaşadı ve artık doydu bıktı mantığı beni rahatlatıyor..kendisinin şu an bana ait olduğu fikride...
fakat yinede aklıma şeytanlar girebiliyor acaba bu oralarda kendini nasıl tatmin ediyor diye...

neeee sahimiii kıııııııızzz niye istemezdin yaşamamış olmasınıkii anaaaaaaaa çok şaşırdım....

yaa uf getirmeyin aklıma bnm kocişimin ilki deilim tabiikide ama coook uzuluorumm bn yaa sonuçta hayat kadını bilee olsa ondan zevk almışş ıyyykk yaa uff tenine baskası değmiş baskasını öpüp koklamıss yaaa

ben istemezdim benden önce ilişki yaşamamış bir erkek..deneyimli olsun isterim..fakat ikilemliyim bukonuda sanırım...daha önce çok fazla kadınla olmuş olmasını düşündükçe sinirlerim kalkıyor..bir paylaşamama duygusu ağır basıyor...ona belli etmemeye çalışıyorum...fakat o zaman hayatında ben olmadığım için, birde onları yaşadı ve artık doydu bıktı mantığı beni rahatlatıyor..kendisinin şu an bana ait olduğu fikride...
fakat yinede aklıma şeytanlar girebiliyor acaba bu oralarda kendini nasıl tatmin ediyor diye...

neeeeeeee yaa zöönnnk dıe kaldım bn yaaa deneyimli olsun istermişşş herseyı ılk senle yasasa fena mı olurdduu:oklava:

igrenc bi durum erkeklerin oyle hayat kadinlariyla yatmalari cunki
sayisi bellisiz erkekler yatip kalkiyor onlarla
mikroplar hastaliklar bulasabilir igrenc ya ay migdem bulandi bak gene

bende bende ilkim.... cunku biz 2001 den beri birbirimiziniz..ben 15tim o da 17 ...2 seneyi gecti de evliyizz ve de dünya tatlısı oglusta yaptık ohh daha ne olsun..

biz kadınlar erkeklerin bizden önce beraber olmasını ne güzelde sineye çekiyoruz
aramızda varmı erkek arkadaşı kendinden önce seks yaptı diye ayrılan
yoktur sanmam(bende dahil)
peki arkadaşlar neden buna izin veriyoruz
neden erkekleride sınıflandırmıyoruz
ben erkek olsaydım iğrenç hayat kadınlarıyla değil sevgilimle beraber olurdum

biz kadınlar erkeklerin bizden önce beraber olmasını ne güzelde sineye çekiyoruz
aramızda varmı erkek arkadaşı kendinden önce seks yaptı diye ayrılan
yoktur sanmam(bende dahil)
peki arkadaşlar neden buna izin veriyoruz
neden erkekleride sınıflandırmıyoruz
ben erkek olsaydım iğrenç hayat kadınlarıyla değil sevgilimle beraber olurdum

Çok haklısın canım.Kadınlara gelince hemen damgayı basıyoruz.Üstelik erkeklerden ziyade biz kadınlar bunu yapıyoruz.Neden erkeklerin evlilik öncesi cinselliği yaşamaları yargılanmıyor?Erkektir,doğasında var,lafı beni hiç bağlamaz.Erkeğin doğası ,biyolojisi beni zerre kadar ilgilendirmez.Kadınların damgalandığı bir toplumda,evlenmeden cinsel birliktelik yaşayan erkek neden damgalanmıyor?Burda erkek annelerine büyük görev düşüyor.Onları yetiştirirken ''pipi'' göstermekle,geneleve gitmekle ''erkek'' olunmayacağını öğretmeleri gerekiyor.Erkeklik sevdiğine gözü gibi bakıp,onu el üstünde tutmayı gerektirir.Seksle güç gösterisi yapılmaz!..

eveeeettt aynen çok kötü gaza geldim bayanlar, ben bugün bu sorunun kesin cevabını benimkinden alacammmm gerekirse bırakacam. daha önce sorduğumda ısrar etmiştim doru söle die, "çok güzel bişimiş gibi tekrar tekrar soruyosun, hayır olmadı" demişti. ama bilmiyorum içimde kurt var. +18 deyiz diye rahat yazıyorum affedin., erkeklerin inanılmaz iğrenç bir tabiri vardır "başkasının altında inleyen kadını istemem" diye. ben de başka kadının üstünde inleyen adam istemem. hodri meydan.

eşimin genelev tecrübesi yok daha önceki birlikteliklerini sevgilleriyle yaşamış.

ha geneleve gitmiş olsaydı ve bunu bana söyleseydi açıkçası rüşvet vererek bir kadına kendini,bedenini kabul ettirmiş olması hoşuma gitmezdi ve düşünürdüm belki.

ayrıca erkeğinin aşkla sevişmesindense geneleve gitmesini yeğ görmek de züğürt tesellisi gibi bir şeydir kaba tabirle.nihayetinde genelevdeki kadınla arzuyla sevişmiş yoksa ereksiyon olmaz yani aşk da değildir ama işin içinde arzu vardır mastürbasyona benzemez.

kısacası eşimin benden önceki cinsel ve duygusal ilişkileri beni ilgilendirmiyor ve bağlamaz tıpkı benim hayatımın geçmiş dönemindeki o nun bilmesi gerekenler dışındakilerin o nu ilgilendirmediği gibi..

belki eşimin aşksız sevişmeyeceğini bildiğimden bu rahatlığım

Son düzenleme:
anaaaaaaammm her okuduğumda içim kararıyorr ben yine çıkıom dayanamayacam bye:)))

Back
X