• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kalbine giden yol boğazından mı geçer?

erkeklerin kalbine giden yol boğazındanmı gecer??

• Ankete Katılan
    90

melodies

GameOwer
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
1.345
2
641
Eskişehir
sizce Erkeklerin kalbine giden yol boğazından mı geçer?merak ettiğim bi konu bu umarım sacma deildirkaydirigubbakcemile3

kuzucum benım ilk cevap benden olsunn yenı gordum burayııı tatlısım...
erkegın mıdesıne gıden yol bogazda değildir elbet ama ailesınden uzun sure ayrı kalıpta hep fast-foot olarak mıdesını doyuran erkekler var yada oyle olmasa bile hep dısarda lokantalarda yemekten bıktıkları için..
ev yemeklerını çok ozluyorlar... ve evde onların adına yaptıgımız yemekleri goruncede gururlanıyorlar ... lezzetide tam olduktan sonra... keyıflerine yok artık.. diyebiliriz a.s.

valla eşim yemekten çok kahvaltıyı seviyo ama güzel hazırlanmış bi kahvaltı
yani kalbine giden yol boğazdan geçiyo :))

erkegin kalbine giden yol boğazından geçer diyorum
onun için özenle hazırlanmış bir masada yemek yemek herzaman hoşlarına gider diye düşünüyorum
bizimki biraz iştahlıdırda.
masada yemegi hazır görünce bana sevgisi artıyor sanki:)):):

hayatlaı,zevkleri,yaşanmışları midesinden ibaret olan erkek kısmı için doğru bir söz.Ama her erkek için bence dğru bi söz değil erkekler midelerinden önce başka şeyleride düşünürler

valla erkeğin kalbine giden yol çok, mide de bunlardan biri olsa gerek kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

Kesinlikle midesinden geçiyo.cokacimcoook
İlk önce midesini düşünen sürekli açım açım diye dolaşan birisiyle birlikteyim 3 yıldır
Zaten mideden geçmeyen erkeklerinde başka şeyden geçebilir söyleyemeyecemkaydirigubbakcemile3
Bilemiyorum yanii erkek milleti işte :jeyyar:

Back
X