ne güzel anılar... ama en önemlisi Allah herkeze evlendiği kişinin unutulmazı olmayı nasip etsin. düşünüyorum da öbür türlüsü çok acı verici olurdu herhalde.
Hiç yok mu acaba evlendikten sonra kocası itiraf eden, ben eskiden şu kızı deli gibi sevmiştim falan diyen... CADIARZU
ne güzel bir hikayeymiş... çocuk seni ne de çok sevmiş, keşke devam edebilseydi aşkınız dedim bi an içimden... ama her işte bir hayır vardır mutlaka ben buna inanırın.vardır bunda da bir hayır... opuyorumnanaktanBirinin en özel aşkı olarak kaldım evet. şuan desem ki "geri dön" herkesi arkasında Bırakır ama çoook geç.. hep de mutluluğumu ister.. yıllarca görüşmedik, Bir gece msjı geldi, kaza yaptım allahtan Bana Bişey olmadı ama canım çok sıkıldı, ilk sen geldin aklıma, nasılsın ? diye. geçmiş olsun diyerek kısa kestim.. duyuyorum çok özlüyormuş resimlerimi görmüş kız arkadası, atacaksın demiş, atamam demiş ayrılmıslar =( ağzına içki koymazdı, şimdi her gece içiyormuş, marmariste günüBirlik ilişkiler yaşayıp duruyormuş, hala ciddi bi ilişkisi yokmuş =( ortak arkadaşımızla Bana en sevdiğim içkiden göndermiş geçenlerde, Bi derdi olursa Beni Bulsun, ne olursa olsun ona kapım her zaman açık, evlenip Boşansa 5 çocuğu olsa gene alırım onu demiş.. nişandan ayrıldım duyar duymaz geldi, oturdu Beni anlattım o dinledi, ağladım, sustu sustu, sonra öyle Bir konustu ki içim acıdı resmen.. telefonundan şarkı açtı, 7 yıl geçmesine rağmen hala Bizim şarkımız duruyordu telefonda. hala dinliyor musun dedim her gece dedi, her gece dinliyorum... o da Benim ilkimdi.. çook sevmiştim ama olmadı, yapamadım, üniversiteye Başladım, Bıraktım onu =( herkes Beni suçladı askerdeyken Bıraktığım için ama Bana asla laf söyletmedi.. Burcu kendi hayatı için en doğrusunu yaptı dedi..
Gün gelir herkez herşey unutulur.
Ne de güzel bir şarkıdır:
''Herşey unutulur unutma herşey unutulur.''sempatiksalakcinni
O yüzden kimse kendini unutulmaz sanmasın!!olumunekankayizsmile
allah yaşatmasın canım.. ben istemem yaşamak Böyle Bişeyi. ama sevgilimin annesi yaşamış =( sevgilimin BaBası Bi kızı çook sevmiş, vermemişler, Başkasına vermişler, BaBası düğünü Basmış, sonra sevgilimin annesiyle evlendirmişler kızı unutsun diye.. hala sevgilimin annesi buna üzülür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?