- 29 Mart 2015
- 47
- 38
- 18
- 34
- Konu Sahibi Dressed to kill
-
son model iPhone, yeni cikan perde, deri canta, komsunun aldigi L model koltuk, LCD tv... su an aklima gelenler.... vah caniiiiim annecigi meraklanmis onun nesi eksikmis komsulardanLüks tüketim derken ne mesela?
Anne ve eş arasında ki dengeyi kurduktan sonra annesine düşkünlüğü niye dert olsun ki benim eşim de annesine çok düşkün...anne ya ötesi varmı...eşim annesine gitmediği zaman ki her gün gider...sen nasıl evlatsın anneni ara,git eksiği varmı,hastamı,git diye eşime kızarımm...anne değilim ama rabbim nasip ederse Bi gün anne olacağım..evlat la,anne arasında ki bağı sorgulamak haddimemi....
Bunlari ele karisiyoruz diye aliyo olabilir mi yoksa hersey yeniyken mi aldiriyo?son model iPhone, yeni cikan perde, deri canta, komsunun aldigi L model koltuk, LCD tv... su an aklima gelenler.... vah caniiiiim annecigi meraklanmis onun nesi eksikmis komsulardan
benim annecigimin canida neler istiyor ama bir dur bakalim kizimi evlendirecem diye bogazindan kasiyor birak benim parama dokunmayi
cok tesekkur ederim tavsiyen icin canim bende oyle dusunuyorum aslinda ama karsi taraf bencillik yaparken susmak ve kabullenmek okadar kolay degilEger nisanliniz annesi ile sizin aranizda denge kuramayacak kadar bagimli ise dusunmeden kacin...Zira hayatiniz zehir olur.Diger tarafdan annesine luksde olsa biseyler aliyosa emin olun onu sevindirmek ve mutlu oldugunu gormek hosuna gidiyordur.Buda guzel bisey aslinda.Annelerimizin bir lafi vardirya anne olunca anlarsin. Cok dogru bir laf.Annelik o kadar zorki.O kadar cok emek istiyoki insallah Allah sizede tattirir o zaman hem anneyi hemde kv yi daha ii anlayip daha farkli yaklasiyorsun.Aldigi pahali hediyeleri o annenin ogluna yaptigi fedakarliklarini karsilayamaz bile emin olun.Benimde zaman zaman tepki gosterdigim kendimce kafama taktigim seyler oluyo ama guzel dusunup guzel yaklasmak gerek.Bir evlilikde ailelerle ne kadar ii gecinilirse o kadar mutluluk artiyo bensen tavsiye.
Bunlari ele karisiyoruz diye aliyo olabilir mi yoksa hersey yeniyken mi aldiriyo?
degil hakkını yiyemem,zaten dediğim gibi eş ve anne arasında ki dengeyi koruduğu sürece böyle düşünürmsen cok iyi niyetli birisin tebrik ederim, belki kayinvalidende esini somurmeye calisan ve seni kiskanan bir tip degildir onunda etkisi olabilir
Siz bunları aldırmıycakmısınız eşinize?
Imkanı varsa alsın tabiiki annesi.
coluk cocuk olunca alamaz.
nişanlınız iyi kazanıyor demekki
Valla ben evlenmeden peşin peşin konuştum. Öyle annem de annem dersen canına okurum, çok heveslisiysen gir ananın koynuna yat, evlenme benle dedim. Şimdi annesini benden gizli arıyor. Evin dışındayken falan. Çok gülüyorum :) Ya bilemiyorum, başta her şeyi enine boyuna konuşmadan nasıl nişan falan yaptınız anlamıyorum. Lafın genele yani. Eşim nişanlım sonradan değişti diyenlere. Bana herkes evlenince değişir falan dedi. Eşim değişmedi.Kadinlar kulubunde bunu ogrendim, az bucuk bir tecrubem ve cevremdende
Nedir bu erkek evlatlarin analarina olan duskunlugu, ve kayinvalidelerimizin erkek cocuklarina olan bagimliligi
Benim nisanlimda bir ana kuzusu
Kiz anne iliskisisi daha yakin olur diye bilirdim ama degilmis ana-ogul iliskisi gibi gormuyorum hic nerden ileri geliyor bu anlayamiyorum
Bekarken, nisanliyken, evliyken ailelerinin ihtiyaci olmasa bile hep ailelerine maddi destek sagliyorlar erkekler
Bende Allah nasip eder anne olursam buyuk konusmayayim evladimin parasini yemem, daha ben ona vermeye calisirim 1 lira dahi olsa
Bu konuda yorumunuz ne kizlar, sizce ne yapmali?
Valla ben evlenmeden peşin peşin konuştum. Öyle annem de annem dersen canına okurum, çok heveslisiysen gir ananın koynuna yat, evlenme benle dedim. Şimdi annesini benden gizli arıyor. Evin dışındayken falan. Çok gülüyorum :) Ya bilemiyorum, başta her şeyi enine boyuna konuşmadan nasıl nişan falan yaptınız anlamıyorum. Lafın genele yani. Eşim nişanlım sonradan değişti diyenlere. Bana herkes evlenince değişir falan dedi. Eşim değişmedi.
Bende boyle dusunuyorum.Nisanliniz mutlulugun dozunu ayarlayamiyo anlasilan.Evlendikten sonra bunlari konusmak gec olur.Bunlar alinir ama ihtiyac varsa alinir varkende abartilmaz.Birseyleri basta nasil konusursaniz oyle gider kisiliginizden hanimliginizdan odun vermeyi ksvga gurultu yipratmskdan baska hic bir ise yqramaz.Nisanliniza makul bir dille anlatin.Alsin ama bu biraz abarti.Benim esimde alir ama Allah icin kv ogulunun butcesinide dusunur.Herseyin bi dozu olmali.
O yuzden degilde kayniniz umursamaz oldugu icin esinizin ustune daha cok dusuyodur baglidir.Esinizde kirmak istemiyodur.Fakat butarz seyler ilerde buyuk sorunlara yol acabilir.Evlilikde karsilikli iliskiler nasil baslarsa oyle devam ediyor.Kotu olmamak lazim.Saygi cercevesinde olmali ve abartmamali insallah esiniz dengeyi ve kendi ayarini koruyabilir.Bu arada burcu koc mu?Bende boyle dusunuyorum.
Benim gordugum ve anladigim su ki, nisanlim ailesinin onu hep birseyler alirsa cok sevecegini dusunuyor. iki erkek kardesler kaynim eve bir igne almaz belkide bu yuzden onu umursamaz ve pek sevmezler ama nisanlimin uzerine cok duserler, kayinvalidem ayaklarini yikayacak neredeyse gorseniz bir hurmet bir hurmet..
eve birseyler almassa onlara birseyler almassa bu ilgiyi kaybedecegini dusunuyor. Bunu onunlada paylastim yok oyle birsey diyor ama eminim sirf bu yuzden
balikO yuzden degilde kayniniz umursamaz oldugu icin esinizin ustune daha cok dusuyodur baglidir.Esinizde kirmak istemiyodur.Fakat butarz seyler ilerde buyuk sorunlara yol acabilir.Evlilikde karsilikli iliskiler nasil baslarsa oyle devam ediyor.Kotu olmamak lazim.Saygi cercevesinde olmali ve abartmamali insallah esiniz dengeyi ve kendi ayarini koruyabilir.Bu arada burcu koc mu?
Ayyyy gerçekten asalet başka bir şey yaaa. Şimdi babamın neden annemi hiç görmeden evlenmeye razı olduğunu çok daha iyi anlıyorum. Ya ne bileyim. Annemden, ailesinden, dedelerimden, aile büyüklerinden ya da babamdan hiç böyle şeyler görmedim ben ya. Kusura bakma ve alınma ama kayın validen görgüsüz bir ailede yetişmiş, paçalarından görgüsüzlük, sümtüklük akıyor resmen. İnsan bunu zor durumda olsa bile söyleyemez evladına. Bırak evladını kimseye söyleyemez. Ne biçim insanlar var. Anlayamıyorum cidden.bende simdi para biriktirmen lazim daha daire kuru insaat ici olacakta bizde evlenicez
eve bir ekmek dahi almani istemiyorum dedim baya bir tartistim, ailenin parasi olmasa anlayacagim zor durumda kaldiklarinda gerekirse 1 liramizi paylasicaz ama su an durumlari iyi bizi dusun dedim tamam dedi
o ay eve birsey almayinca annesi oglum eve birsey almiyorsun artik diye duygu somurusune baslamis
insan degisirmi degismez o ay almadi simdi yine ayni tas ayni hamam
gorgusuz zatenAyyyy gerçekten asalet başka bir şey yaaa. Şimdi babamın neden annemi hiç görmeden evlenmeye razı olduğunu çok daha iyi anlıyorum. Ya ne bileyim. Annemden, ailesinden, dedelerimden, aile büyüklerinden ya da babamdan hiç böyle şeyler görmedim ben ya. Kusura bakma ve alınma ama kayın validen görgüsüz bir ailede yetişmiş, paçalarından görgüsüzlük, sümtüklük akıyor resmen. İnsan bunu zor durumda olsa bile söyleyemez evladına. Bırak evladını kimseye söyleyemez. Ne biçim insanlar var. Anlayamıyorum cidden.
Duygusal bir tiplemeden beklenesi hareketler :)
Yengeç olsa daha çok yanardın şükret bence
Şimdi buraya sosyo-psiko nedenleri sıralardım ama inan bu Türkiye standartlarına göre işlemiyor. O nedenle yazsam da çözüm değil.
Türkiye standartlarına göre ise şöyle yazabilirim
Ailede nişanlınızdan başka bir evlat var ve o umursamaz biriyse annesi nişanlınıza daha düşkündür.
Kv nin kocası kendisiyle ilgilenmiyorsa kv nişanlınıza o yüzden düşkündür
Nişanlınız sizi çok seviyor ve bunu onların yanında da yapıyorsa kv nin ego-id durumları tavan yapıyordur.
Nişanlınız annesini kırmamak için her dediğini yapıyorsa kv kendisini sizden üstün görüyordur.
Kv bencil ve ince düşünceden yoksun olabilir.
Biz yeni nesil kızlarda çok ilgiye meraklıyız ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?