- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Dressed to kill
-
aynen öyle. böyle bakamayınca kin tutmak oluyor zaten...sonuçta eşlerimizin ailesi,yapacak bir şey yok.kendimizi doldurmamak lazım.
huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramıyorlarEvet, okudum yazdıklarınızı. Annesi beğenmedi diye sevgisinin arkasında durmayan erkekten ne hayır gelir ki, üstelik sizin onu 2 çocuğuyla birlikte kabul etmenize rağmen. Hem sizin neyinizi beğenmiyor, sizden daha iyi birini mi bulacak sanki?
Benim eşim de benim için çok ölüp bitti evlenmeden önce. Ne zaman evlendik araya annesi girdi o zaman birbirimize karşı ne sevgimiz ne saygımız kaldı. Ben kötü gelin ilan edildim, zorla beni kötü yaptılar. Annesi zaten yüzüme söyledi açık açık "ayrılacaksınız, oğlum beni dinler ben ona başkasını bulurum akşama kadar unutur seni o vs." daha 2 aylık evliyken.
ana oğul arasındaki bu bağ nedense oğul evlendikten sonra pörtlüyor! ünide koca 4 sene boyunca oğlunun evine bir kere bile gitmeyen kv evlendikten sonra gelmek için ancak 20 gün dayanabildi ve gelip 20 gün kaldı!! maksatlarının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum ben
Peki hiç mi uyarmadınız? Ben hiç hoşlanmam çok gerilirim açıkçası biri evimde iş yapsa.O da bir şey mi benimki 1 gün bile dayanamadı. Evlendiğimiz gece bile bizimle kalacaktı eşime zorla götürttüm kadını. Yine dayanamadı sonraki gün biz yokken eve girdi. Bornozlarımızı katlamış, çöpleri kontrol etmiş, banyodaki lavabo üstündeki pedlerimi dolap içine koymuş, çıkardığım gelinliği asmış... Ben işteyken her gün eve girdi yaptı bunları. Ne kadar sabırlıyım değil mi
ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda
Baş edemezdim ki, hem yeni evliyim hem de eşim arkamda durmadı hep annesini savundu. Hep bekledim kendiliğinden hatasını anlamasını gizli gizli hep sinir krizleri geçirdim. Kadının amacı bizimle oturmaktı zorla kendini kabul ettirmeye çalıştı. Benden yüz bulamayınca oğlunu doldurdu, beni ve ailemi hep kötüledi, duygu sömürüleri yaptı. Kendini bize atamadığı için kendini ve bizi yedi bitirdi. Eşim de saf zaten hep annesinden yana oldu. Ben kötü gelin ilan edildim. Cicim aylarımız böyle geçti. Eşimle şiddetli kavgalarımız oldu hala da oluyor. Kayınvalide son 3 ay evime girmiyor ama yine hep beraberiz. Eşim 3 öğün yemeği de annesiyle yiyor ben de mecburen iş çıkışı onlarla yemek yiyorum. Çok sıkıldım artık, eşimle iki kişilik aile olamıyoruz. Kadın inadına oğlunu kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Eşim de evliliğin ne olduğunu anlayamıyor.Peki hiç mi uyarmadınız? Ben hiç hoşlanmam çok gerilirim açıkçası biri evimde iş yapsa.
cnm kizlarina da yapiyolar inan ki kv kp nin tek istegi mutlu huzurlu olalim hepimiz sorun olmasin tartismayalim guzel olsun hersey. kizlari esleriyle tartisip kv ye anlatsa kizlarina kizar. esimle tartissak esime kizar. beni arar kv benle konusur ogluna haksiz der yani ne bileyim bana annem kizar. kv kizmaz hicBüyük ihtimalle kızlarına yapmamışlardır bunları...
ne güzel çok şanslısınız. Biz de böyle kaynanaların olduğunu okuyunca şaşırıyoruz :)ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda
gercekten oyle Allah sabir versin kv den ceken bu gelinlere zor bi durumne güzel çok şanslısınız. Biz de böyle kaynanaların olduğunu okuyunca şaşırıyoruz :)
olması gereken bu aslında. hep burunlarının dikine gideceklerine böyle insanları örnek alsınlar biraz.
töbe ya daha neler duycazO da bir şey mi benimki 1 gün bile dayanamadı. Evlendiğimiz gece bile bizimle kalacaktı eşime zorla götürttüm kadını. Yine dayanamadı sonraki gün biz yokken eve girdi. Bornozlarımızı katlamış, çöpleri kontrol etmiş, banyodaki lavabo üstündeki pedlerimi dolap içine koymuş, çıkardığım gelinliği asmış... Ben işteyken her gün eve girdi yaptı bunları. Ne kadar sabırlıyım değil mi
teşekkürlertöbe ya daha neler duycazAllah sabır versin size, akıl versin kv nize
cnm kizlarina da yapiyolar inan ki kv kp nin tek istegi mutlu huzurlu olalim hepimiz sorun olmasin tartismayalim guzel olsun hersey. kizlari esleriyle tartisip kv ye anlatsa kizlarina kizar. esimle tartissak esime kizar. beni arar kv benle konusur ogluna haksiz der yani ne bileyim bana annem kizar. kv kizmaz hic
Bence de büyük konuşmaKadinlar kulubunde bunu ogrendim, az bucuk bir tecrubem ve cevremdende
Nedir bu erkek evlatlarin analarina olan duskunlugu, ve kayinvalidelerimizin erkek cocuklarina olan bagimliligi
Benim nisanlimda bir ana kuzusu
Kiz anne iliskisisi daha yakin olur diye bilirdim ama degilmis ana-ogul iliskisi gibi gormuyorum hic nerden ileri geliyor bu anlayamiyorum
Bekarken, nisanliyken, evliyken ailelerinin ihtiyaci olmasa bile hep ailelerine maddi destek sagliyorlar erkekler
Bende Allah nasip eder anne olursam buyuk konusmayayim evladimin parasini yemem, daha ben ona vermeye calisirim 1 lira dahi olsa
Bu konuda yorumunuz ne kizlar, sizce ne yapmali?
ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda
nisanlandiktan sonar farkettim
ayril diyebilirsinde oyle kolay olmuyor iste, nesine asik oluyorsak artik olup bitiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?