Kimse bu sorunu yaşamıyor mu?
İlgisizliği yüzünden resti çektim ve o günden beri hala küsüz, 1 hafta oldu ve bir çabası yok düzeltmek için, görüşmüyoruz neredeyse 1 haftadır, aramak hiç istemiyorum, o da aramıyor, işin içinden çıkamıyorum, ne yapsam da dürtüp dikkatini çeksem? Sıkıldım bu durumdan ve onun hep benden adım beklemesinden...
10 gün oldu ve hala hiçbir gelişme yok, elim kolum bağlı beklemek çok zor, aramak istemiyorum mesele gurur değil, arasam iyice şımaracak ve ters tepecek eminim. Ama nereye kadar böyle devam edecek, netleşsin istiyorum, eğer ayrıldıysak da bilmeliyim çünkü doğru dürüst bir ayrılık konuşması bile geçmedi aramızda. Onun ayrılmak istediğine de inanmıyorum, bana kalırsa tamamen kendince burnumu sürtmek ve beni peşinden koşturmak istiyor. Buna izin veremem ama ayrı kalmaya da dayanamıyorum, 5 gün sonra doğum günüm var ve o gün kutlayacak mı onu bile bilemiyorum ve inanın çok zor günler geçiriyorum. Bu karşılıklı sessizlik çok yıpratıyor beni. Lütfen bu duruma bir çözüm getirelim kızlar
ayrımısınız halaa??
ne geliyorsa başımıza bu kaybetme korkusundan geliyor
o yüzden bana göre endişeyi,korkuyu en aza indirmek gerek ki karşıdaki öküzleşmiş adam ancak böyle anlıyor
ama bu taktik olarak yapılmamalı , gerçekten kaybetmek korkmamak gerekiyor
yoksa insan eline yüzüne bulaştırıyo herşeyi
vazgeçin gerçekten vazgeçin amaa...
Erkeklerin zaman geçtikçe ilgilerinin azaldığı doğrudur ama bence bu tamamen bayanların elinde. Zaman oluyor bizde ilgisizleşmiyor muyuz?
Biraz özlem biraz naz herşey yoluna girer.
benden sana tavsiye ona hiç msj cagrı filan atma,o sana msj atsa dahi cvb vermeeeeee ,sen bu sekılde durduk yere iki gunde bır msj atarsan onu bu duruma yavas yavas alıstırmıs olursun,ortadan tamamen kaybol ki senın yoklugunu anlasın,dönerse senındır dönmezse hıc senın olmamıstır dıye bır söz var bılır misin...
benim durumum aynı sayılır yaklaşık 4haftalık ilişkim var ama ilk başlar çok güzeldi ilgili vs ama sonradan bir sorun yokken ne olduysa birden sessizlesti 1haftadır sesi çıkmıyor ne mesajlarıma nede aramalarıma dönüş yapıyor sizce neden böyle davranıyordur fikirlerinize ihtiyacım var
bizde daha yeni çıkıyorduk 1 ay olmustu sanırım sevgilime bu hattı daha kullanmıcam diğerine msj atarsın dedim.
O da o gün arkadaslarıyla bulusmustu tüm gün ona ne mesaj attım nede aradım amacım biraz eğlensindi.Akşam msnde bana kızdı neden mesajlarıma cvp vermiyosun falan diye.Bende hiç bana msj falan gelmedi dedim ki gün içinde konusamadık..Meğersem akıllı diğer hattıma msj atmış bisürü benden ses gelmeyince de tırsmıs ahh ahh o günleri özledimyine böle selermi yapsam acabaa :))
sizin durumunuzu bilemedim daha 1 ay olmus sizinde neden böyle bir sey yapmıs olabilir ki? zaten 1 aylık ilişkide güven daha yeni yeni oluşur tabii daha önceden tanısmıs değilseniz..Yoksa ayrılık sinyallerimi :S
İstisnalar olsa da ilişkilerde çoğumuzun ortak dertlerinden biridir bu. Forumda da sürekli bu konuda açılmış başlıklar görüyorum. Genelde erkekler flört aşamasında ve ilişkinin başlangıcında çok ilgili oluyorlar, ama zamanla o eski heyecan kayboluyor ve yerini alışkanlık alıyor, belki de malesef bizi cepte gördükleri için ilgisizleşmeye sorumsuzlaşmaya başlıyorlar. Mesajlar atan, günde on kez arayan adamlar sonrasında aramamaya sormaya başlıyorlar. Ya da her fırsatta görüşmek isterken bir anda uzaklaşıp maç izlemeyi ya da erkek arkadaşlarıyla takılmayı tercih ediyorlar. Tabi ki bir ilişkide iki tarafın da kendi hayatı olmalı ama bunun da bir sınırı olmalı değil mi? Sonuçta biz bayanlar her zaman yeniden "kazanılmayı", biraz olsun eski ilgiyi, jestleri görmeyi haketmiyor muyuz? Bizim de bunda hatamız var tabi, bir süre sonra sevgilimizi ya da eşimizi hayatımızın merkezi haline getiriyoruz, bazen bağımlı hale geliyoruz ve onlar da bunu hissedip iyice ilgisizleşiyorlar, şımarıyorlar. Genellikle böyle durumlarda karşımıza alıp konuşmak da işe yaramıyor, hatta ters tepiyor ve iyice ilgisizleşiyorlar. Bu durumda yapılması gerekenler neler sizce, gelin burada konuşup bu soruna çözüm arayalım mı?
Daha önce tanışmış değiliz canım ama sadece bana tek dediği şey ben sana küstüm neden diye sordum hiç nedeni yok küsmek istedim dedi tabii bana durum çok saçma geldi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?