Farketmemişim canım temizleyeyim mesaj kutumu.
Şu an tekrar beraberiz ama iyi gitmiyor bana kalırsa, sanki hep ben çaba harcıyorum düzeltmek için bir şeyleri, ilgisizliği yine had safhada. Yoruldum artık, üzülüp duruyorum ama ona bu üzüntümü yansıtmamaya çalışıyorum çünkü daha çok ters tepiyor herşey ben tepki verdikçe.
Sana gelince bir süre bu evlilik konusunu açma bakalım, hatta o bahsederse bence de şu an biraz akışına bırakalım vs tarzında konuş, şaşırsın.
evet cnm bende öyle akışına bıraktım zaten
senin durumundada acaba adam buna mı alışmış
senin takmadığını düşünüyor olabilir mi ki :26:
tepkini belli ediyormusun , konuşurken kızarak değilde ilgisizliğinin sende yarattığı üzüntüyü dile getirerek konuşsan belki bişeyler yapmaya çalışır o da
Beraberken bir sorun yok şu anda ama ayrıyken klasik durum, aramıyor sormuyor, mesaj atmıyor, görüşelim demiyor, bana verdiği değeri göstermiyor. Ben daha önce oturup konuşmuştum ama değişen bir şey olmuyor, aksine ters tepiyor inada biniyor ve iyice uzaklaşıp ilgisizleşiyor. O yüzden anlayışlı sevgili rolü yapmaya zorluyorum kendimi ama bu duruma üzülüyorum, belki zamanla değişir düzelir diye sabrediyorum bakalım.
Beraberken bir sorun yok şu anda ama ayrıyken klasik durum, aramıyor sormuyor, mesaj atmıyor, görüşelim demiyor, bana verdiği değeri göstermiyor. Ben daha önce oturup konuşmuştum ama değişen bir şey olmuyor, aksine ters tepiyor inada biniyor ve iyice uzaklaşıp ilgisizleşiyor. O yüzden anlayışlı sevgili rolü yapmaya zorluyorum kendimi ama bu duruma üzülüyorum, belki zamanla değişir düzelir diye sabrediyorum bakalım.
Kızlar biz barıştık ama bundan sonra ne olur bilmiyorum, biraz kaybetme korkusu olsun, yine ilgisiz tavırları olmasın istiyorum, o yüzden artık ben hiç üstüne düşmeyeceğim. Hayatımda yoktu diye üzülüyordum şimdi var, o yüzden akıllandım gereksiz kavgalar çıkarmayacağım, ama dengeli bir ilişkimizin olmasını ve onun eskisi gibi ilgi göstermesini istiyorum. O yüzden bundan sonra kaçan kovalanır diyorum...
Aynen katılıyorum buna bi taraflarını biz kaldırıyoruz :) Soğudum ya ilgilenmekten :)zor cidden, hiçbirşey yokmuş gibi davranmak da insanı yiyip bitiren bişey
bence yapacağın tek şey başka şeylerle oyalanmak, kendine uğraş bulmak
yoksa iyice sarıyo insan, yanlış şeyler söyleniyo mesajlar atılıyo çünkü rahat değilsin
bi yerde patlak verir, sen sakın onun ilgisine muhtaç görüntüsü yaratma buda ters tepiyo
gayet normal hayatına bak, için rahat olsun sen değil onun bişeyler yapması gerek çünkü artık
bırak akşına güzelim, kafandakileri at ,ona fırsat ver zaman ver
mutlaka düşündüğü bişey vardır
zaten erkeklerin en büyük sorunu ilgi göstermediklerinin farkında olmamaları!! ben kocama benimle eskisi gibi ilgili değilsin dediğimde hep birlikteyiz ya diyo :) onlara ilgi alakanın nasıl olacağını anlatmak çok zor eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsanız çok da dert etmeyin anın ve birlikte olmanın keyfini çıkarın :)
Bence de kaçan kovalanır ama bunu nasıl uygulayabiliriz, örnek verebilir misiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?