Daha önce tanışmış değiliz canım ama sadece bana tek dediği şey ben sana küstüm neden diye sordum hiç nedeni yok küsmek istedim dedi tabii bana durum çok saçma geldi tabii
allah allah canı istedi ve küstü . o zaman sende ona küstüm de neden derse canım çok istedi de arama daha bence... olsada olur olmasada olur havasında resmen :S burclarınız ne bu arada
İstisnalar olsa da ilişkilerde çoğumuzun ortak dertlerinden biridir bu. Forumda da sürekli bu konuda açılmış başlıklar görüyorum. Genelde erkekler flört aşamasında ve ilişkinin başlangıcında çok ilgili oluyorlar, ama zamanla o eski heyecan kayboluyor ve yerini alışkanlık alıyor, belki de malesef bizi cepte gördükleri için ilgisizleşmeye sorumsuzlaşmaya başlıyorlar. Mesajlar atan, günde on kez arayan adamlar sonrasında aramamaya sormaya başlıyorlar. Ya da her fırsatta görüşmek isterken bir anda uzaklaşıp maç izlemeyi ya da erkek arkadaşlarıyla takılmayı tercih ediyorlar. Tabi ki bir ilişkide iki tarafın da kendi hayatı olmalı ama bunun da bir sınırı olmalı değil mi? Sonuçta biz bayanlar her zaman yeniden "kazanılmayı", biraz olsun eski ilgiyi, jestleri görmeyi haketmiyor muyuz? Bizim de bunda hatamız var tabi, bir süre sonra sevgilimizi ya da eşimizi hayatımızın merkezi haline getiriyoruz, bazen bağımlı hale geliyoruz ve onlar da bunu hissedip iyice ilgisizleşiyorlar, şımarıyorlar. Genellikle böyle durumlarda karşımıza alıp konuşmak da işe yaramıyor, hatta ters tepiyor ve iyice ilgisizleşiyorlar. Bu durumda yapılması gerekenler neler sizce, gelin burada konuşup bu soruna çözüm arayalım mı?
ne kadar doğruu söylemişsin canımmmmm tam tamına benim de yaşadıklarımm
kaçan kovalanır mantığına inanıp da uygulayamayanlardanımm..
Ayrıldıktan sonra ne yapmak gerek sizce? Ben ilgisizliği yüzünden ayrıldım ama onun da ayrılmamak için bir çabası olmadı. Ağır bir mesaj attım tekrar hayatıma girme beni arama dedim. Şimdi ne yapmalıyım?
adamlara sürekli dırdır yaparsanız kaçarlar. neden aramadın, eskiden böyleydi şimdi böyle vs. bu sadece erkekler için geçerli değil aynı şekilde sürekli size de dırdır yapılsa sizde kaçarsanız. sıkılma meselesine inanmıyorum, bir süre sonra biz bayanlar erkekleri hayatımızın merkezine koyup sürekli ilgi alaka bekliyoruz, bi erkek bi gün 5 kere aradıysa bir sonraki gün 2 kere aramışsa hemen sorun arıyoruz ilgisiz olarak görüyoruz. adamlar maça gitcem, arkadaşlarımla görüşcem dediği zaman bize batmaya başlıyo falan filan. sonra da atağa geçiyoruz haliyle adamlarda çekiyolar kendilerini, genellikle kavgada kaçıyolar...
akışına bırakmak, karşılıklı olarak aşk hayatı dışında iki tarafında normal bi hayatı olduğunu görmek, empati kurmak, serbest bırakmak, sürekli ilgi beklememek önemli. şikayet edenlerin çokta anormal ilgisizlik gördüklerini zannetmiyorum...
ilişkiyi akışına bırakmak, sürekli beklenti içinde olmamak, karşımızdakinin isteklerine önem vermekle, biz de aynı şekilde sadece sevgilimizi düşünmek yerine bizde biraz başka şeylerle ilgilenmemiz gerekiyor.
aramamak gerekir sanırım.. bizim sonumuzda böyle olabilir. rest çeksem falan biter yani adam sallamaz.
gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum. hayatımın merkezine koydum galiba. o yokken napıyodum diyorum bazen bulamıyorumçok kısıtladım. bişi yapmadan hep ya lethem kızarsa diye korkuyor. bi kere yalanını bile yakaladım. napayım kızıyosun diyor. :2:
Bence de hayatın merkezine koymak büyük hata.
Ben artık aramam, günün birinde o ararsa da açmam, şu an yapmam gereken tek şey, hiçbir şey yapmamak sanırım...
Ben karşıma alıp konuşunca bu ilgisizliğini ters tepiyor, iyice inada bindirip ilgisizleşiyor
ya matahari_ sana özel mesaj atamıyorum , çünkü mesaj kutunu temizlemen gerekiyomuşBu ilgisizlik sorunu için önerilerinizi bekliyorum kızlar...
ya matahari_ sana özel mesaj atamıyorum , çünkü mesaj kutunu temizlemen gerekiyomuş
o yüzden buradan yazacağım napayım
biz şu an iyiyiz cnm çok şükür, fakat tek problemimiz önümü göremiyorum
beni çok sevdiğini, her zaman değer verdiğini, evlenmek istediğini söylüyor
ama ben hiç bi zaman kesin seninle evlenicem sözünü veremem dio o zaman biraz kafam karışıyo benimde, bırak aşkımızı yaşayalım dio, bende garantici gibi davranıyorum.
tek sorunumuz bu cnm, çok fazla kavga etmeyiz normalde
saygılı biridir, ağzından kötü söz asla çıkmaz bana karşı
böyle işte....:)
sende ne var ne yok, nası ilişkiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?