- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
3 ay uzun bir süre. Bu süreçte psikolojik olarak onu etkileyecek kötü bir olay yaşadı mi? Bir üroloji uzmanına görünmesinde fayda var..Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Sürekli kullandığı herhangi bir ilaç var mı? Bazen ilaçların yan etkisi de olabiliyor isteksizlik ve sertleşme problemi.Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Yanı kötü bir olay derken , bir yakını kaybetme felan ise öyle bir şey olmadı . Ama biz eşimle tartışıyoruz sık sık. Sebepte onun ailesi bana göre . Ama eşim bunu kabul etmek istemiyor her erkek gibi . Ailesi sürekli aramızda .3 ay uzun bir süre. Bu süreçte psikolojik olarak onu etkileyecek kötü bir olay yaşadı mi? Bir üroloji uzmanına görünmesinde fayda var..
Ay gerçekten mi . ama önceden birlikte oluyorduk . 3 ay önce cıdır tartıştik. Ondan sonra olmadı . Yapamadı denedi ise de .Adam olmadigi icin yaklasmiyo bence.. doktora gidin
Yani psikolojik olarak onu etkileyen, uzak durmasına sebep olacak bir durum da olabilir. Tartışma anında kullanılan ağır sözler de bazen çiftleri uzaklastiriyor...ürolojiye gitsin mutlaka, fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek almayi da deneyebilirsiniz. ..Yanı kötü bir olay derken , bir yakını kaybetme felan ise öyle bir şey olmadı . Ama biz eşimle tartışıyoruz sık sık. Sebepte onun ailesi bana göre . Ama eşim bunu kabul etmek istemiyor her erkek gibi . Ailesi sürekli aramızda .
Belki biseyler kullaniodu? Ya da is rutine binince olmadiAy gerçekten mi . ama önceden birlikte oluyorduk . 3 ay önce cıdır tartıştik. Ondan sonra olmadı . Yapamadı denedi ise de .
Gecmis olsun..yogun stres psikolojik sebepler hepsi etken fazla uzamadan esinizle konusup bi uzmandan yardim alin..Ay gerçekten mi . ama önceden birlikte oluyorduk . 3 ay önce cıdır tartıştik. Ondan sonra olmadı . Yapamadı denedi ise de .
Valla önceleri zorla da olsa bazen isteyerek bazen evlilik gereği yapıyorduk. Ama on sevişme de tam bilmiyorduhasta ola bilirmi?
hani ön sevisme oluyorda yine sertlesme olmuyor mu?
yoksa sicaklik konusunda hic mi tik yok?
Yok hicbir ilaç kullanmıyor. Sadece böbrekte taş var . Ameliyat oldu fakat o süreçten sonra çok kez iliski oldu aramızdaSürekli kullandığı herhangi bir ilaç var mı? Bazen ilaçların yan etkisi de olabiliyor isteksizlik ve sertleşme problemi.
Ama tamam da 3 ay bir erkek karısından uzak durabilir mi ? Bana da ağır sözler kullandı ama ben öyle yapmıyorum evet uzaklasdık birbirimizden kabul ama kendi de öyle.Yani psikolojik olarak onu etkileyen, uzak durmasına sebep olacak bir durum da olabilir. Tartışma anında kullanılan ağır sözler de bazen çiftleri uzaklastiriyor...ürolojiye gitsin mutlaka, fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek almayi da deneyebilirsiniz. ..
Ama bunu eşinizle konuşmanız gerek. Kırgın olabilir, sogumuş olabilir... konuşarak çözülecek bir mevzu gibi duruyor.alın karşınıza eşinizi konuşmasını, anlatmasıni sağlayın...Tşk ederim . Peki bu neden olabilir .psikoloji sanmıyorum ya . Ailesi sürekli sorun aramızda. Anası bacısı on planda tutmak istiyor . Evlendiğini ne eşim ne ailesi kabul edemedi . Karisi olduğunu unutuyor. Bu da benim zoruma gidiyor . Ail3si ile benim aramda kalıyor. Kavga ediyoruz .
Biz bu konuyu kısmen konuştuk . Niye böyle oldum diyor . Hani neden ilişki olmuyor diye . Ben gururu incinmesin diye bisey demedim geçer dedim . Ailesini bu sebepten sorarsam yine suçlu ben olurum .Ama bunu eşinizle konuşmanız gerek. Kırgın olabilir, sogumuş olabilir... konuşarak çözülecek bir mevzu gibi duruyor.alın karşınıza eşinizi konuşmasını, anlatmasıni sağlayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?