- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Sana diyoruzki uzmana git nasil olcak diyosun:) csnim esine bi teklif et kabul ederse sorun cozulur muhtemelen. Kabul etmezse o zaman ne yapcaba karar verirsin. Cinsellik istemek dogal hakkin yani..Ama peki bu şekilde nasıl evlilik olacak ? Ben nasıl yapacam. Ben cinsellik delisi de değilim faka t normal değil bu .
Ne gibi? Esinin organina ne yapmus olabilirler? :)Peki şunu sorayim . Eşimin ailesi beni sevemedi farkındayım . Seviyormuş gibi yapıyorlar ama bunu eşime de yansıtıyorlar. Eşimde bende soğuyor . Kiskaniyorlar. Acaba esimle arama bisey yapmis olabilirler mi??
Anladım kusura bakmayın ya kafam allak.bullak eşime ve bana bisey yapmış olabilirler mi soğuması içinSana diyoruzki uzmana git nasil olcak diyosun:) csnim esine bi teklif et kabul ederse sorun cozulur muhtemelen. Kabul etmezse o zaman ne yapcaba karar verirsin. Cinsellik istemek dogal hakkin yani..
Sogumasi ayrida organina etki edermi onu bilemedimAnladım kusura bakmayın ya kafam allak.bullak eşime ve bana bisey yapmış olabilirler mi soğuması için
Yok o anlamda değil . bazen eşler arasına sorularınızın bisyeler yapıyorlarmış . Büyü gibi ? Başkalarından duydum . Çünkü önceden olan birşey bir daha olmazsa sikinti oluyormuşNe gibi? Esinin organina ne yapmus olabilirler? :)
Bence eşinin psikolojik durumuyla ilgili bu yaşadığı ikilem stres yaratıyordurAnladım kusura bakmayın ya kafam allak.bullak eşime ve bana bisey yapmış olabilirler mi soğuması için
Olabilir . Aklıma o.geliyor benimde . Acaba diyirum ailesine ihanet ettiğini mi.dusunuyor bırakıp gittiği için. Böyle de evlilik olur mu da yaBence eşinin psikolojik durumuyla ilgili bu yaşadığı ikilem stres yaratıyordur
Olabilir.. buyuye inanirim ama burda konusulmasi yasak bi konu.Yok o anlamda değil . bazen eşler arasına sorularınızın bisyeler yapıyorlarmış . Büyü gibi ? Başkalarından duydum . Çünkü önceden olan birşey bir daha olmazsa sikinti oluyormuş
büyü değil iktidarsızlık var eşinde doktora gitsin başarılı olamadıkça kafaya işliyor bi daha da düzelmiyorYok o anlamda değil . bazen eşler arasına sorularınızın bisyeler yapıyorlarmış . Büyü gibi ? Başkalarından duydum . Çünkü önceden olan birşey bir daha olmazsa sikinti oluyormuş
Olmaz elbet eşinizin destek alması gerek ailesinin artık siz olduğunu anlayamamış muhtemelen ailesi eşine bizi unuttun gibi şeyler söylediği için kendini onlara ihanet ediyormuş gibi hissediyorOlabilir . Aklıma o.geliyor benimde . Acaba diyirum ailesine ihanet ettiğini mi.dusunuyor bırakıp gittiği için. Böyle de evlilik olur mu da ya
Ben de onu kastediyorum işte. Bakın, yeni evli bir erkek özellikle ilk aylarda kadını bezdirecek şekilde cinselliğe düşkün olur. Evin her odası, her köşesi, günün gecenin her vakti vb. Kavga falan hikâye! O yüzden aklıma gelen tek şey bu: Eşiniz kadınlarla cinsel ilişki kurmak istemiyor olabilir yani kadınlara ilgi duymuyor olabilir yani eşcinsel olabilir.Siz kadınlardan hoşlanmıyor mu derken , hoşlanıyor anlamında. Ama bana karşı o isteği yok . Normal yaşantısını sürdüyor. Görmek istemiyor. Gece yatarken yanağından öpüyor sadece o kadar . Erkek böyle mi olur ? Işinin stresli olduğunu anlarım ama bu evli bir erkek için geçerli mi?
Tamam teklif ederim şimdi birde bu konuyu nasıl acayim oda var ?Olabilir.. buyuye inanirim ama burda konusulmasi yasak bi konu.
Dedigim gibi uzmana gitmeyi teklif et
Sex istiyorum adam dicen, kocan olmus bundan mi cekincen :)Tamam teklif ederim şimdi birde bu konuyu nasıl acayim oda var ?
Evet Öyle . Çünkü benim yanimda da kısmen laf vuruyorlar ki. Bunu eşime saklı gizli söylemeleri muhtemel .Olmaz elbet eşinizin destek alması gerek ailesinin artık siz olduğunu anlayamamış muhtemelen ailesi eşine bizi unuttun gibi şeyler söylediği için kendini onlara ihanet ediyormuş gibi hissediyor
Nasıl anlarım peki ben bunu ?Ben de onu kastediyorum işte. Bakın, yeni evli bir erkek özellikle ilk aylarda kadını bezdirecek şekilde cinselliğe düşkün olur. Evin her odası, her köşesi, günün gecenin her vakti vb. Kavga falan hikâye! O yüzden aklıma gelen tek şey bu: Eşiniz kadınlarla cinsel ilişki kurmak istemiyor olabilir yani kadınlara ilgi duymuyor olabilir yani eşcinsel olabilir.
Peki neden evlendi benimle derseniz birçok erkek bu eğilimine paravan olarak kullanıyor evliliği! Kabullenmesi zor olabilir ama göz önünde bulundurun bu ihtimali.
Bence bir destek alın siz daha çok yeni evlisiniz bunun sonu yok yaniEvet Öyle . Çünkü benim yanimda da kısmen laf vuruyorlar ki. Bunu eşime saklı gizli söylemeleri muhtemel .
Evet bende ona kafayı yoruyorum yemin ederim bunu düşündükçe, ne eşimi ne ailesini görmek istemiyorum. Eşimi ya düşünün 1 yıllık adamı görmek istemiyorum her hareketine sınır oluyorum ya gözüme batıyor .Bence bir destek alın siz daha çok yeni evlisiniz bunun sonu yok yani
Valla önceleri zorla da olsa bazen isteyerek bazen evlilik gereği yapıyorduk. Ama on sevişme de tam bilmiyordu
çekinmek konusunda şöyle . Ben bazen cekiniyorum .oda şundan kadınız ya emeisne derim de adamda o sıcaklık o yakınlık yok . Sanirsinnki ev arkadaşımSex istiyorum adam dicen, kocan olmus bundan mi cekincen :)
Yanı eminim . Erkeğe karsinilgisi yok .gay olmadigina eminsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?