Erkekte cinsel yaşam?

Peki günah diye düşündüğü için öyle yaptığına emin misin? Cinsellik istemiyo ve bu yüzden bahane olarak kullanıyo olabilir.
Bir de kadınlara ilgi duymayabilir. Bundan nasıl emin olabilirsin ki? Gay olduğunu baya saklayan insanlar var. Sen asansördeki dayıların videolarını falan görmedin mi hiç?
Gay olsa bir yerden birseyden belli etmez mi ya

Valla eşimin hal.ve hareketleirne bakınca hiç de sorun etmiyor gibi . Ailesi yanında ise pekde kafaya takmiyor sanirim ya da bana oyle geliyor . Hani zo4una gitmiyor gitse konuşmaz mi benle
bence önemli bir şey değilmiş gibi davranıyordur sana karşı yoksa bir problem olduğunun farkındadır diye düşünüyorum konuşmak istemiyodur bu konuda morali bozuk

bence önemli bir şey değilmiş gibi davranıyordur sana karşı yoksa bir problem olduğunun farkındadır diye düşünüyorum konuşmak istemiyodur bu konuda morali bozuk
Ama bir erkek bunun önemli olduğunu nasıl anlamaz? Hormonlar bile dürtmez mi onu istek arzu vermez mi ? Bend En mi etkilenmiyor acaba

Yeni üye ilk konu cinsellik birazdan dolar buralar :deli:
Yeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.

Yeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.
Bemce de . Benim için önemli bir sorun jalbuki

Canım bence kafasında birşeyler olan bir adam yapamıyor. O seviyeye gelemiyor. Ya çocuk olmuştur ya hamilesindir ya da tartışmalar yaşanıyordur. Erkeklerin kafası rahat olması lazım yaklaşması için. İşini dert edip eşine yaklaşmayan bir sürü insan var. Size tavsiyem önce bir konuş olmazsa psikolojik destek alın. Sana tavsiyem de eşinle arana üçüncü bir kişi koyma yani ailesi ile ilgili olan sorunları eşine yansıtma ve bu kadar çok üstüne düşme

Büyük ihtimalle psikolojiktir
Doktor doktor doktor
Burada nasıl sağlıklı bir çözüm olabilirki
Ama çok sık duyuyorum erkwkte isteksizliği

Canım bence kafasında birşeyler olan bir adam yapamıyor. O seviyeye gelemiyor. Ya çocuk olmuştur ya hamilesindir ya da tartışmalar yaşanıyordur. Erkeklerin kafası rahat olması lazım yaklaşması için. İşini dert edip eşine yaklaşmayan bir sürü insan var. Size tavsiyem önce bir konuş olmazsa psikolojik destek alın. Sana tavsiyem de eşinle arana üçüncü bir kişi koyma yani ailesi ile ilgili olan sorunları eşine yansıtma ve bu kadar çok üstüne düşme
Kimin üstüne düşmeyeyim bunamayın mi . Bunolayi.kasdediyirsaniz ağzımı bile açmadım kırıcı bir şekilde. Ben hiç üçüncü kişi katmadım hep kattı. Vay efendim anama gülmedin kikirdamadin bacimla konuşmadım diye . Halbuki o da aynı pek ilgili değil . Görüntüde öyle Ama ilgili değil .

Kendi k3ndine olmasında kötü değil mi ? Hani karısı varken ?

Kafasında neler döndüğünü, neyi düşündüğünü bilemezsin.
İlk seneden, cicim ayları içinde zaten bu konumda olmanız elbette kötü.
Bunun sebebinin gerçekte neye dayandığını da size konusunda uzman bir doktor söyleyebilir.
Ürolog için ikna edemezseniz (ki erkeklerin çoğunluğu bundan kaçar), en azından durumun fiziksel mi psikolojik mi olduğunu bir miktar ayırt edebilmek için sabah ereksiyonunu takip edin. Baktınız sertleşme sorunu yok, çalacağınız kapı psikiyatr olsun, aile terapisti merapisti, benim ihtiyacım var diyerek yedirirsiniz.

Kafasında neler döndüğünü, neyi düşündüğünü bilemezsin.
İlk seneden, cicim ayları içinde zaten bu konumda olmanız elbette kötü.
Bunun sebebinin gerçekte neye dayandığını da size konusunda uzman bir doktor söyleyebilir.
Ürolog için ikna edemezseniz (ki erkeklerin çoğunluğu bundan kaçar), en azından durumun fiziksel mi psikolojik mi olduğunu anlamak için sabah ereksiyonunu takip edin. Baktınız sertleşme sorunu yok, çalacağınız kapı psikiyatr olsun, aile terapisti merapisti, benim ihtiyacım var diyerek geçirirsiniz.
Sabah ereksiyonu takip edemem . Şöyle ben evdeyken beraber uyandığımızda olmuyor. Diğer zamanlarda ise ben sabah ise gidiyorum o geç gidiyor ise

Sabah ereksiyonu takip edemem . Şöyle ben evdeyken beraber uyandığımızda olmuyor. Diğer zamanlarda ise ben sabah ise gidiyorum o geç gidiyor ise

Sizin için madem bir dert ve çözmek istiyorsunuz, gayet de takip edecek imkanı yaratırsınız.
Günler-haftalar sürecek bir eylem değil nasılsa.

Sizin için madem bir dert ve çözmek istiyorsunuz, gayet de takip edecek imkanı yaratırsınız.
Günler-haftalar sürecek bir eylem değil nasılsa.
Peki bunu aileme yada anneme bir sorsam mı ne yapsam diye bir kadinolarak . Başka bir kadına bunu nasıl anlatayım ki . Kime anlatsam bunu yardım almak için

Back
X