- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
kesinlikle bende bayılıyorum mükemmel oluyor...ama her erkeğe yakışmıyor malesef eşimde çok uzun yıllar hep o şekilde dolaşmıştı hatta nişan düğünde bile kestirmemiştim sakallarını çok yakuşuklu bi damat olmuştu jeyar evlendiğimiz il zaman özel bir sektörde olmasına rağmen sakala karışmazlardı ama daha sonra iş değiştirince mecburen sakallarını saçını kısaltmak zorunda kaldı... ki eşim 30 yaşında maşallah saçlarında dökülmesi yok oldukça gür ve uzun saç sakal offffff çok yakışıyordu uzun zaman alışamamıştım onun o görüntüsüne ortaokul çocuğuyla evlenmiş gibi hissetmiştim ama belli bir zaman sonra alışıyor insan hafta sonları tatillerde sakal özlemimizi gideriyoruz bizde napalım...
ben söyleyince herkes yadırgıyordu benim gibi düşünenlerin olmasına çok sevindimkesinlikle sakal iyidir böyle pürüzsüz surat hiç sevmiyorum bende
eşime özellikle nişan ve düğünden birkaç gün önce traşını olmasını söyledim parlak olmasın diye ama nişan fotoğrafçımız öyle rötüşlemiş ki benden parlak olmuştu :) sonra akıllandım fotoğrafçıya tembihledim düğün fotoğraflarında sakalları rötüşlemeyin diye
ben ilk traş oldukları gün erkeklere çok güerim nedense gö<üme çok komik gözükürler.
ama kirli sakalı hiç bişiye değişmem.
tabi yakışana
bende kirli sakalı çok yakıştırıyorum sevgilime ya hatta kesince böyle bi tuhafıma gidio sanki yabancıymış gibime gelio sinir oluorum traş olunca
kocişime çok çok çokkk yakışırrrr:)))
ve çirkin bi insana karizma payı bırakabilir kirli sakal.
Bi de yakışıklıya ne yaptını düşünün yaniDDD
ben de kirli sakal seviyorumsevgilimde tabii...
kızıldır bide sakalı traşsız halinden daha çok beğenirim
daha büyük görünüyo sakalsız daha yaşlı gibi
askere gidince saçlar da gitti sakallar da anacım
ya evet kesilince çok tuhaf geliyor banada... 2 yıldır böyle alıştım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?