Erkekte kirli sakal sevenler

ayyy evet çok zor alışmak yaa

eşime özellikle nişan ve düğünden birkaç gün önce traşını olmasını söyledim parlak olmasın diye ama nişan fotoğrafçımız öyle rötüşlemiş ki benden parlak olmuştu :) sonra akıllandım fotoğrafçıya tembihledim düğün fotoğraflarında sakalları rötüşlemeyin diye

ben ilk traş oldukları gün erkeklere çok güerim nedense gö<üme çok komik gözükürler.
ama kirli sakalı hiç bişiye değişmem.
tabi yakışana

iyi hadi bari düğün fotoğrafları istediğiniz gibi olmuş

ayy ben benim danamm sakallarını kessin diye nelerimi veririm yaa kesmiyor işte ben bebek gibi yüz seviyorum zaten bebek gibi suratı bebeksiliğini örtüyor yaa

bende kirli sakalı çok yakıştırıyorum sevgilime ya hatta kesince böyle bi tuhafıma gidio sanki yabancıymış gibime gelio sinir oluorum traş olunca

kocişime çok çok çokkk yakışırrrr:)))
ve çirkin bi insana karizma payı bırakabilir kirli sakal.
Bi de yakışıklıya ne yaptını düşünün yani DDD

[ bende çok seviyorum erkek arkadaşım da kirli sakalı. 4 yldır beraberiz ve işi gereği traş oluyor. tatile çıktığı zaman ancak uzatabiliyor..bir daha aşık oluyorum kızlar sizde de durum böyle mi yoksa ben mi dengesizim :))

Erkekte değil sevgilimde seviyoruumm
Sakallarını kesince çocuk gibi duruyor resmenn!
Yerim ben onuuuu
Bi de üstüne Mehmet Akif Alakurt'a benziyorr:) Düşünün artık sakalın nasıl yakıştığını, nasıl bi kez daha aşık olduğumuu

ben de kirli sakal seviyorum sevgilimde tabii...
kızıldır bide sakalı traşsız halinden daha çok beğenirim
daha büyük görünüyo sakalsız daha yaşlı gibi
askere gidince saçlar da gitti sakallar da anacım

ya evet kesilince çok tuhaf geliyor banada... 2 yıldır böyle alıştım tabi

Fazla sakalli degil, hemde kumral benimkisi ama, yinede az olmasindan cok hoslaniyorum yaaaa :) bulusacagimiz günler mutlaka kirli sakalli gelir.. askimm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…