Erkekte kirli sakal sevenler

oyy benim askimin en güzel hali kirli sakalli hali cok seviyorum....suan asker kesmek zorunda kaldi bebek gibi oldu ama yinede ben o sert adama asigim :78:

benim sevgilim de esmer ve cidden kirli sakal çoook yakışıyor :) askere gideceği için kesecek o güzel kirli sakallarını ama ben bitanemi her haliyle seviyorum :)

[SUB][/SUB] Ben kestiği zaman kavga bile edebiliyorum Ama napiyim kesince çok cocuksu kalıyo yanımda yaaa. Yanımda çocuk dolaştırıyomuşum gibi hissediyorum bennnn Ben kirli sakallı görünce tekrar tekrar tekrar aşık oluyorum canım sözlümeeeeee Yirim onun kirli sakalını oooyyyyyy

o traş olurken benim suratım düşüyor yapma diyor ya mecburum kesmeye işe gitcem bayılıyorum kirli sakala elimin arasına alıp agzını yüzünü ovuşturuyorum ... öpe öpe bi hal oluyorum . diğer türlü yabancı gibi geliyo gözüme uzak durr diyorum yazık ya kocişime

o traş olurken benim suratım düşüyor yapma diyor ya mecburum kesmeye işe gitcem bayılıyorum kirli sakala elimin arasına alıp agzını yüzünü ovuşturuyorum ... öpe öpe bi hal oluyorum . diğer türlü yabancı gibi geliyo gözüme uzak durr diyorum yazık ya kocişime

Eşim top sakallıdır,her hafta traş olur
ama ben uzadığı anlara bayılırım

yani bende bayılırım kirli sakala..

iş dolayısıyla kesmek zorunda kalmaz inşallah :)

ay evet yazıl yaaa

kirli sakal, cook cah$iiii oluyor
sevi$irken, yüzüne gözune batiyor ya hanii.... ayyyyy

ben dee ben deee sinek kaydı gibi tıraş olan bazı erkekler bana afedersiniz ama yolunmuş tavuk gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…