Erkekte kotu gecmis

Çok teşekkür ederim Allah razi olsun tüm söyledikleriniz için..

Güçlü ol. Dik dur. Daha mutlu olacaksın. Bir ilişki yada evliliğe ama larla, kuşkular baslaniyorsa bu durum sizde devamlı kaygı yaratacak.
Tabi ki de öyle çevresinde hiç kimse inanmiyor benim inanmami bekliyor inanmam için gerekirse hemen evlenebileceğimizi söylüyor iyi de oyuncak mi evlilik nasil yapayim. Tepkisini ciddiyetini ölçtüm anne babani alirsin seviyorsan gelir istersin dedim kabul ediyor birsey de diyemiyorum ne yapmaya calisiyor bu kadar mi basit acaba onun icin evlilik diye

Belliki basit. Daha oncekileride götürmüş ve masallah daha yas 23. Netice ortada. Belkide sizde guven hissi uyandirmaya calismasi bile taktik. Bence 23 yaşı erkekler içinde evlilik için için küçük bir yaş.

Ayrildim diye sucluyor zaten benleyken bana bi hatasi olmamis gecmisinden dolayi yargilamisim temiz sevmis hic bi cikari da yokmus vs

Belliki basit. Daha oncekileride götürmüş ve masallah daha yas 23. Netice ortada. Belkide sizde guven hissi uyandirmaya calismasi bile taktik. Bence 23 yaşı erkekler içinde evlilik için için küçük bir yaş.
Cidden utanarak soyluyorum bana ters geliyor yasamadigi iliski turu kalmamis diyeyim siz anlayin.. maalesef yaş 23 suanda bikmis durumda.. cevresinde ayni yasta cok arkadasi var evli cesareti ordan belki de

Aslinda sende farkindasin...
O konusmalaei duydun.. bizden ne duymaknistiyorsun?
Ne desek kendini iyi hissediceksin??
Sucluyor beni ayrildigim icin cunku benimleyken hic bi yanlisi olmamis bendenden hic bi beklentisi yokmus gecmisinden dolayi onu yargilamisim..

Adamı yatakta bassanız da affedecek kadar büyük sevginiz var gibi

Evlenin de görün Hanya'yı Konya'yı

Sürekli birbirinze ses kaydımı atacaksınız bu ne biçim ilişki allah aşkına ? Hatta bu bir ilişki bile değil daha neyi zorluyorsunuz anlamadım.Karşınızdaki kişi daha çocuk yanlış anlaşılmasın yaşı için değil davranışları için söylüyorum bu lafı.Ayrıca zatrn erkekler geç olgunlaşıyor aranızda 6 yaş var birde çocuk büyütmek istiyorsanız buyrun evlenin

ay bu ne! yalnız anlamadığım şey bu konuşmaları sen nasil duydun? çocuğun telefonuna casus uygulaması falan mi kurdun, neden konuşmalar onun haberi yokken dinlemişsin gibi?

Hayattan soğudum inan.. başka çare yok zaten o kadar çok suçluyor ki beni sana hiç hata yapmadim geçmisimde dolayi suclayamazsin diye psikolojimi bozdu
ay bırak Allah aşkına asker psikolojisi tamamen. orada yokluktan her bulduğuna evlenme teklifi ediyor bunlar. benim yakin kiz arkadaşlarımdan birinin sevgilisi birafayken kizi hic umursamazdi daha bir kere is çıkışına almaya geldiğini bilmem. askere bir gitti ölüyor kızın aşkından. arkadaşım yabanci kiza sürekli sen ne anlarsın yabancısın, sen hiçbi sey bilmiyosun diye ezikleyip komplekse sokan insan askere gidince kıza prenses muamelesi yapmaya başladı. buradayken kızın parasını yiyordu bir kuru çiçek almisligi yok askere gidince oradan hediye yollamaya basladi falan. askerdeyken 2.ayda ayrildilar kız bunun iki yüzlülüğünu gördü tabi. o yüzden hiç ciddiye alma seni kaybetmemek için çırpınışlari orada baska alternatifi olmadığı için. yaş olarak büyüklerle takılması da muhtemelen cinsellik konusunda daha rahat olduklarını düşündüğü içindir. bazı erkeklerin böyle aptal on yargıları varmış maalesef

Belki de tamamen bu. Sinir krizi geciriyor telefonda adeta evlenelim diyorum daha napayim inanman icin diye gecmisi yuzunden yargiliyormusum bana hatasi yokmus vs vs vicdanima oynuyor yarin oburgun geldiginde uzulen ben olcam kesin

2 3 kere oldu ses kaydi oda sözde ciddiyetini kanitlicakti eline yuzune bulasti guvenmiyorum diye yapiyorduda fiyasko oldu. Yasi kucuk ama tecrubeleri vay anam vay tesadüfen goruyorum veya duyuyorum sok oluyorum..

acımayın acincak duruma bir gün düşersiniz. çok seviyom diyip hatta ağlayıp ertesi gün başka biriyle devam ederler kendinize yazık etmeyin.inanin unutursunuz kendinize zaman verin heleki denginiz duzgun biri cikinca iyiki dersiniz.biriyle mutsuz olmaktansa icinizde hep suphe korkuyla bi yola girmek tamamen yanlış yol olur. Allah gösteriyor ama biz kendimizi yazık edip kaderimmiş diyoz

Doğru söylüyorsunuz aklin yolu bir.. ayrildigim icin arayip bagriniyor suan sinir krizi geciriyor adeta bana hic yanlisi olmamis ben gecmisiyle yargilamisim evlenelim diyorum daha ne yapayim vs kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…