Beynim yanmis durumda inanin.. Suanda sucluyor bana yanlis yapmamis gecmisi yuzunden yargilamisim vs..28 yasındasınız her sey cok acık sekilde ortada göremiyor musunuz? Biraz mantık.
Üzülmeniz gayet dogal bunumla birlikte buladar degerı hakkedıyormu buna yogunlasınDüşünemiyorum o kadar dolu kafam doğrusu belli aslinda gel gör ki bi hayli de üzüyor bu durum
Geçmiş tamam ama sonucta kulaklarınızla duymussunuz annesi dahil.. yani 23 yasında daha. Uzaktan bir kişi icin değişeceğini dusunmuyorum.. bu benim fikrim tabi. Kendini boş yere uzmeyin derimBeynim yanmis durumda inanin.. Suanda sucluyor bana yanlis yapmamis gecmisi yuzunden yargilamisim vs..
Geldiğinde hemen evlenelim senden bir cikarim yok benim inanman icin daha napayim diyor suclu ben oldum nasil oldu anlamadim gittiGeçmiş tamam ama sonucta kulaklarınızla duymussunuz annesi dahil.. yani 23 yasında daha. Uzaktan bir kişi icin değişeceğini dusunmuyorum.. bu benim fikrim tabi. Kendini boş yere uzmeyin derim
Burda terazi giriyor devreye artilari eksileri tartsam sanirim arti kismi bos denebilir..Üzülmeniz gayet dogal bunumla birlikte buladar degerı hakkedıyormu buna yogunlasın
Yapilan yapilacak olan belli de neden üzgünüm bunu anlamiyorum kendimde..Napicam diye soruyor musun hâlâ?
Gönül işlerinde herzaman bencil olacaksın kendini düşün önce yoksa yarın kafanı duvarlara vuran sen olursunBelki de tamamen bu. Sinir krizi geciriyor telefonda adeta evlenelim diyorum daha napayim inanman icin diye gecmisi yuzunden yargiliyormusum bana hatasi yokmus vs vs vicdanima oynuyor yarin oburgun geldiginde uzulen ben olcam kesin
Onu yapabilsem suanda evli olurdum sanirim:)Gönül işlerinde herzaman bencil olacaksın kendini düşün önce yoksa yarın kafanı duvarlara vuran sen olursun
evleneceğine inanıyor musunuz? Hadi diyelim ki evlendiniz bu suphelerinizle mutlu olacagınıza inanıyor musunuz? Evlilik öyle sevgililik gibi kolay değil maalesefGeldiğinde hemen evlenelim senden bir cikarim yok benim inanman icin daha napayim diyor suclu ben oldum nasil oldu anlamadim gitti
ee arkadasi demis ya yataga atana kadar hep evlilil diyorsun diye. sizle de benzer bisi olur bence. evlilik vaadiyle kandirip sonra birakacakBir bilsem toplam 6aydir konusuyoruz. Hadi desem yasca buyuklerle cinsellik icin bende o yok bende neden? Ayrica kendi yasitlarndan o kdr cok kisiyle olmuski bilmiorm aklim almiyor
Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?