Erkekte kotu gecmis

28 yasındasınız her sey cok acık sekilde ortada göremiyor musunuz? Biraz mantık.

Beynim yanmis durumda inanin.. Suanda sucluyor bana yanlis yapmamis gecmisi yuzunden yargilamisim vs..
Geçmiş tamam ama sonucta kulaklarınızla duymussunuz annesi dahil.. yani 23 yasında daha. Uzaktan bir kişi icin değişeceğini dusunmuyorum.. bu benim fikrim tabi. Kendini boş yere uzmeyin derim

Geçmiş tamam ama sonucta kulaklarınızla duymussunuz annesi dahil.. yani 23 yasında daha. Uzaktan bir kişi icin değişeceğini dusunmuyorum.. bu benim fikrim tabi. Kendini boş yere uzmeyin derim
Geldiğinde hemen evlenelim senden bir cikarim yok benim inanman icin daha napayim diyor suclu ben oldum nasil oldu anlamadim gitti

Belki de tamamen bu. Sinir krizi geciriyor telefonda adeta evlenelim diyorum daha napayim inanman icin diye gecmisi yuzunden yargiliyormusum bana hatasi yokmus vs vs vicdanima oynuyor yarin oburgun geldiginde uzulen ben olcam kesin
Gönül işlerinde herzaman bencil olacaksın kendini düşün önce yoksa yarın kafanı duvarlara vuran sen olursun

Yalan dolanla hayat geçmez ! Bence silkelenin kendinize gelin kimse için de üzülmeyin yoksa acınacak hale gelirsiniz ki bu kişiyle de öyle görünüyor.

Geldiğinde hemen evlenelim senden bir cikarim yok benim inanman icin daha napayim diyor suclu ben oldum nasil oldu anlamadim gitti
evleneceğine inanıyor musunuz? Hadi diyelim ki evlendiniz bu suphelerinizle mutlu olacagınıza inanıyor musunuz? Evlilik öyle sevgililik gibi kolay değil maalesef

M Meray16
adam senle evlenmek için bile birlikte olsa ( yani cinsellik vs. için değil sevdiği için) böyle bir insan tamamen değiştim desin, her şeyi ıspatlasın isterse ama yinede devam etme. Kafanı bile karıştırmasın. Dertsiz başına iş açma. Yol ver gitsin kim büyütürse büyütsün bu ergenii. Doğrusu midemi bulandırdı. Ortada karşılıklı büyük bir aşkta, yok neden düşünüyorsun yol ver gitsin. Ama naz yaparmış gibi değil gayet bittiğini göster ki geri dönüp şans dilenemesin....

Bir bilsem toplam 6aydir konusuyoruz. Hadi desem yasca buyuklerle cinsellik icin bende o yok bende neden? Ayrica kendi yasitlarndan o kdr cok kisiyle olmuski bilmiorm aklim almiyor
ee arkadasi demis ya yataga atana kadar hep evlilil diyorsun diye. sizle de benzer bisi olur bence. evlilik vaadiyle kandirip sonra birakacak

Erkeğin büyük olmasından yanayım aynı yasitlarin evlenmesine bile karşıyım ki erkek küçük kadın büyük nasıl olacak ki şimdi

Bu tarz bi tanidigim var.
her turlu halti yedi, kizlari evlilik umuduyla kandirdi en sonunda annesinin buldugu el degmemis bir kizla evlendi
Bakire degilim de bakalim ne tepki verecek

Güvenmediğiniz birisiyle olmaz.
İçinizde zerre şüphe kalmayacak şekilde kabul edebilecek misiniz? Diğer türlüsü hayatı ikinizede zindan edersin çünkü.
Bu arada dil bilgisi takıntım yoktur ama lütfen yazarken "dio edio yapio" şeklinde yazmasanız :) ne bileyim böyle konuşanları görünce gözümde böyle tiki bir tip canlanio

Annesinyle arasında geçen diyalogdan sonranı okumadım bile. Böyle bir insana nasıl güveneceksiniz allah aşkına yakmayın başınızı dünyada erkkek mi bitii

Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum

Sizden bir çıkarı olmadığını nerden biliyorsunuz?? İlk görüşmede cinsellik isteyen birisinin mi çıkarı Yok? Arkadaşının telefonda söylediklerini unutmuşsunuz galiba. Bence siz ayrılmayın devam edin. Acı bir tecrübe yaşamadıkça anlamayacaksınız gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…