ikisinide aşık etmek değillmaz: amacım birinden intikam almak :1closedeyes:
sana hayırlı işler güzelim
pofff,çocukça işler:umursamaz:bu yüzden size yaşınızı soruyorlar farkındamısınız?
biraz daha olgunlaştığınızda ne boş şeylerle uğraşmışım diyeceksiniz emin olun,seven insan zaten sever,kıskanan adam kıskanır,birine acı çektiremezsiniz siz o izin vermedikçe,bırakın bunları,bu enerjinizi kendinize harcayın bence..
ben mi yanlış anladım kuzenini kendine aşık etmek mi istiyor konu sahibesi:bbo:
gerçekten midem bulanıyor, kuzen kardeştir
nie sorduklarını elbette ki anladım aptal değilim :mymeka: saçma sapan yorum yapıcaksanız hiç yapmayın
kuzen falan olayı ilginç evet de söyliceğim şu :
bir erkek onu kıskandırmaya çalıştığını anlarsa o zaman ayvayı yersin yani bu sefer iyice umursamaz rollere girer,sinir olan sen olursun,akışına bıraakkkk
pofff,çocukça işler:umursamaz:bu yüzden size yaşınızı soruyorlar farkındamısınız?
biraz daha olgunlaştığınızda ne boş şeylerle uğraşmışım diyeceksiniz emin olun,seven insan zaten sever,kıskanan adam kıskanır,birine acı çektiremezsiniz siz o izin vermedikçe,bırakın bunları,bu enerjinizi kendinize harcayın bence..
Yaşınıza ve tavrınıza uygun bir cevap olmuş şaşırmadım..
Niye bu kadar sinirlendiniz ki,saçma sapan yazmadım ,yazdıklarım işinize gelmediği ve doğru olduğu için aslında kendinize kızıyorsunuz,saçma sizin algınız yani,bence çok mantıklı.
Ayrıca ne yazacağım hakkında sizden izin alacak değilim!!!
kendime hiç kızmıyorum bazı şeyler kaderde varsa yaşanır ki bende bunu yaşıorum.siz çok mantıklısınız herşeyinizi öyle yürütüyorsunuz demek ki.ayrıca işime gelip gelmemesi sizi hiç ilgilendirmez ben kararımı veririm ona göre de davranırım
ınsanları kırıcı bir üslup kullanarak konuşmaya başladın emekli...
Lütfen kelimelerine dikkat et arkadaşlar senin yanlışını sana göstermeye çalışıyorlar.
Hepsi bu.
a.s
O zaman konu açıp bizlere neden danışıyorsun?
Ya konu açınca yorumlara açık olacaksın ya da hiç açmayacaksın...
lmaz:
yorum derken ben sizden o şekilde yorum demedim öneri istedim öneri kıskandırma taktikleri istedim bana akıl verin demedim ki yasakkelime
Emekli anlıyorum seni..
Ama sen birşey soruyosun,insanlar da ''olmaz öyle şey'' yada ''uğraşma bunlarla yada bu işle böyle olmaz diyorlar'',hayat tecrübeleri ve algılarına göre.Sen de diyosun ki ''hayır ,algınızı değiştirin,benim istediğim şeyi anlatın'' .Ama böyle birşey yok,anlatabildimmi?
Çoğunluk böyle düşünüyorlarsa,ve yazan kişiler de senden büyükse,istediğin de diretmek yerine,neden verilen cevapları önemsemiyosun,belki sen yanlışsın değil mi ama?Bir de bu açıdan bak bence..
Ha sizi sorgulayamam,yarglayamam,çocukça demekte yargılamak değil,ayrıca senin yaşındayken de düşünmedim bunları..
Kim ne derse desin sen yine bildiğini yapacaksın,yanlıştı doğruydu,gerekliydi,gereksizdi,zaman göstercek,tecrübe denen şey de bu,sana kolay gelsin..
Bu konu beni aşar...
Aslında bizimkine sormak lazım napıyorum da kıskanıyorsun diye.
:jeyyar:
Sana yardımcı olmak için şu topiğe yönlendiriyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...ollari-neler-hadi-kizlar-yorumlar-buraya.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?