Erkeleri kıskandırma taktikleri nelerdir??

Birisini kıskandırmak için önce onun sevgisinden emin olmak lazım, emin olmadığın bir sevdicek seni kıskanmaz.
Kıskanan insan zaten seviyordur.
Seviyorsa da zaten ayrılmazdınız.
Karışık oldu biraz idare et ama böyle... a.s

pofff,çocukça işler:umursamaz:bu yüzden size yaşınızı soruyorlar farkındamısınız?

biraz daha olgunlaştığınızda ne boş şeylerle uğraşmışım diyeceksiniz emin olun,seven insan zaten sever,kıskanan adam kıskanır,birine acı çektiremezsiniz siz o izin vermedikçe,bırakın bunları,bu enerjinizi kendinize harcayın bence..

ben mi yanlış anladım kuzenini kendine aşık etmek mi istiyor konu sahibesi:bbo:
gerçekten midem bulanıyor, kuzen kardeştir

kuzen falan olayı ilginç evet de söyliceğim şu :

bir erkek onu kıskandırmaya çalıştığını anlarsa o zaman ayvayı yersin yani bu sefer iyice umursamaz rollere girer,sinir olan sen olursun,akışına bıraakkkk

nie sorduklarını elbette ki anladım aptal değilim :mymeka: saçma sapan yorum yapıcaksanız hiç yapmayın

ben mi yanlış anladım kuzenini kendine aşık etmek mi istiyor konu sahibesi:bbo:
gerçekten midem bulanıyor, kuzen kardeştir

bazen insanlar kendilerine yakıştıramyıcakları midesini bulandıracak şeylerde yapabilir.sizde yapabilirsiniz.bence fazla büyük konuşmayın..bende kardeşten farklı görmem kuzenlerimi ama bu farklı işte anlayamazsınız başınıza gelmedikçe mirmirmirmir

nie sorduklarını elbette ki anladım aptal değilim :mymeka: saçma sapan yorum yapıcaksanız hiç yapmayın

Yaşınıza ve tavrınıza uygun bir cevap olmuş şaşırmadım..

Niye bu kadar sinirlendiniz ki,saçma sapan yazmadım ,yazdıklarım işinize gelmediği ve doğru olduğu için aslında kendinize kızıyorsunuz,saçma sizin algınız yani,bence çok mantıklı.

Ayrıca ne yazacağım hakkında sizden izin alacak değilim!!!

arkadaşım gözüne soka soka baaaak seni kıskandırmaya çalışıorum şekline girmiycem heralde sizlerden biraz taktik istedim ama herkes çok mükemmel yaa bana ahlak dersi veren çok elimde olduğu için aşık oldum sanki insanız hepimiz hata yaparız ama hakaret eden edene yasakkelime herkes birbirinden gaz almış biri bişey söylüo konu başka bi yere gidio..ben ahlaksız oluorum herkes kendini tatmin etmek için bi sürü ahkam kesio beni düşünen yok alsanaalsanasmile

---
sayın narcoleptic hanım farkındaysanız tepki vermem çok normal bu yorumunuza sizin yaşınızda olmadığım için böyle şeylerle uğraşmam normal.demek ki sizde yaptınız benim yaptıklarımı...aynı şeylerden bahsedioruz ama sizin çocukca şeyler demeniz hoş değil....çoğu zaman bu böyle olmuştur.bende bi karşılık göremediğim için bu yöntemi denemk istedim.kararımı verdim siz beni bu konuda sorgulayamazsınız.bu benim özel hayatım ben sadece nasıl ne şekilde yaparım die sordum

ınsanları kırıcı bir üslup kullanarak konuşmaya başladın emekli...
Lütfen kelimelerine dikkat et arkadaşlar senin yanlışını sana göstermeye çalışıyorlar.
Hepsi bu.
a.s

kendime hiç kızmıyorum bazı şeyler kaderde varsa yaşanır ki bende bunu yaşıorum.siz çok mantıklısınız herşeyinizi öyle yürütüyorsunuz demek ki.ayrıca işime gelip gelmemesi sizi hiç ilgilendirmez ben kararımı veririm ona göre de davranırım

Emekli anlıyorum seni..

Ama sen birşey soruyosun,insanlar da ''olmaz öyle şey'' yada ''uğraşma bunlarla yada bu işle böyle olmaz diyorlar'',hayat tecrübeleri ve algılarına göre.Sen de diyosun ki ''hayır ,algınızı değiştirin,benim istediğim şeyi anlatın'' .Ama böyle birşey yok,anlatabildimmi?

Çoğunluk böyle düşünüyorlarsa,ve yazan kişiler de senden büyükse,istediğin de diretmek yerine,neden verilen cevapları önemsemiyosun,belki sen yanlışsın değil mi ama?Bir de bu açıdan bak bence..

Ha sizi sorgulayamam,yarglayamam,çocukça demekte yargılamak değil,ayrıca senin yaşındayken de düşünmedim bunları yapmadım yani böyle ,demek ki sen de yaptın yazmışsın ya..

Kim ne derse desin sen yine bildiğini yapacaksın,yanlıştı doğruydu,gerekliydi,gereksizdi,zaman göstercek,tecrübe denen şey de bu,sana kolay gelsin..[/B]

Son düzenleme:

O zaman konu açıp bizlere neden danışıyorsun?
Ya konu açınca yorumlara açık olacaksın ya da hiç açmayacaksın...
lmaz:

ınsanları kırıcı bir üslup kullanarak konuşmaya başladın emekli...
Lütfen kelimelerine dikkat et arkadaşlar senin yanlışını sana göstermeye çalışıyorlar.
Hepsi bu.
a.s

hayyal arkadaşım ben yanlışın doğrunun farkındayım takibike bunu hatırlatmana gerek yok.diyorum ya bazı şeyler insanın isteği dışında gelişebilir ben kuzenime aşık oldum bunu kınayanlar vardır çok normal hakaret etmelerini gerektirmez.seviorum tabikide karşılık bekliycem karşımdakinden uğraşıcam beni sevmesi için.siz ne yapardınız ki başınıza böyle bişey geldiğinde elinizdemi sevmemek .ben dikkat ediyorum ama diğer arkadaşlarda biraz dikkat etseler daha iyi olucak ben tavsiye beklerken başkaları benim hakkımda kırıcı konuşuyor..midem bulanıyor, hayırlı işler kelimelerini kullanan ben değilim bu kelimeleri bana kullanan kişlere tabikide lafımı söylerim :dilcikar:

Son düzenleme:
O zaman konu açıp bizlere neden danışıyorsun?
Ya konu açınca yorumlara açık olacaksın ya da hiç açmayacaksın...
lmaz:

yorum derken ben sizden o şekilde yorum demedim öneri istedim öneri kıskandırma taktikleri istedim bana akıl verin demedim ki yasakkelime

ben sizden tavsiye istedim sadece benden tecrübeli olabilirsiniz ama çocukça demek derken hakaret ettiğinizi düşünürüm daha uygun bir dillede söyleyebilirdiniz tepki veren ilk başta sizdiniz olgunluğunuzu da bu şekilde gösterdiniz benneyaptımki siz ben böyle şeyler yapmadım olgunum olgunlaştım diebiliyorsunuz ama böyle şeyler yaşanmadan tecrübe edilmiyor da diebiliyorsunuz çelişkidesiniz buda bana sadece ahkam kesmeye çalıştığınızı gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…