işte istediğim aradığım topikte bu ben başka bişey istemedim ki sağol hayyal yerimseniben
bazen insanlar kendilerine yakıştıramyıcakları midesini bulandıracak şeylerde yapabilir.sizde yapabilirsiniz.bence fazla büyük konuşmayın..bende kardeşten farklı görmem kuzenlerimi ama bu farklı işte anlayamazsınız başınıza gelmedikçe mirmirmirmir
Sana ahkam kesmiyorum,gayet makul şekilde seni cevaplamaya çalıştım,hala öyle yapmaya çalışıyorum ama resmen zorluyosun,bak ne anlatırsan anlat,anlatabildiğin karşıdakinin anladığı kadarmış..Ahkam kesmek olarak algılaman bana bu deyişi anımsattı.
Bak şimdi,senin yaşındayken bunları yapmadım,illa yapmam gerekmiyor gereksiz ve saçma olduğunu anlamam için,zaten bu yoktu benim karakterimde,ihtiyaç duymadım.
Ha ama başka hatalar yaptım,başka türde,o zaman belki bana yanlış diyen insanları dinlemeyerek,bildiğimi okudum,sonuçlarını görünce evet haklılarmış dedim,ama ne oldu bunu ''tecrübe '' ederek öğrenmiş oldum.
Sana bunu demeye çalıştım,hata ,yanlış meselesini şu anki olayınla ilişkilendirme sadece benim açımdan.
Ben sana istediğin taktiği veremem bu da son mesajım olsun..
her zaman bişeyi yapmadan önce düşünürüm, buna aşık olmakta dahil:icecream:
bence sende başının ellerinin arasına koy ve düşün, zira ihtiyacın var
-----------
düşündüm ve bunu yapmaya karar verdim
yanına bir adam al cık karşisına kıskansın
kıskandırmak nedir nasıl olur bilmıyorum :S:S
kıskandırıp kendine aşık edersin 1 ay sonra bi de sevgilim çok kıskanç ne yapmalıyım diye konu açarsın buraya.
-------------:))))
çok haklısın.
galiba bu erkeklerin ortası yok.
kimi kıskansın istiyo,kimi bıktım kıskançlıktan diyo :))
gönderdiği mesajları silmiş olmasın !
kıskandırıp kendine aşık edersin 1 ay sonra bi de sevgilim çok kıskanç ne yapmalıyım diye konu açarsın buraya.
konuyu tam anlayamadım ben.okudum biraz yorumları ama.. :uhm: sana hiç ilgisi olmayan biri seni niye kıskansın ki...lmaz: ilgisi yoksa kıskanmaz,intikamda almış olmazsın... değişik bi durum... inş üzülmezsin ne diyim... :1hug:
ne gerek var ki kıskandırmaya? kıskandırınca seni isticek mi? ben o çevremdeyken yanımda erkek olmasa da bozulmasa diye uğraşıyorum,ben mi yanlış düşünüyorum ki :S ilginç !!
seni seviyorsa zaten seviyordur,yoksaaa yanında başka erkek görünce değil kıskanmak senden daha da uzaklaşacaktır...
bende bu şekilde sevsin diyorum konuyu hala anlamayanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?