Erkeleri kıskandırma taktikleri nelerdir??

işte istediğim aradığım topikte bu ben başka bişey istemedim ki sağol hayyal yerimseniben

Önemli değil zemuszemus
Kazen'e söylesem de beni de mi editör yapsa ne?
sositososito
Songül ablaya Mune'ye yardım ederdim kenarda köşede sessiz sakin.
delikafadulden

Sana ahkam kesmiyorum,gayet makul şekilde seni cevaplamaya çalıştım,hala öyle yapmaya çalışıyorum ama resmen zorluyosun,bak ne anlatırsan anlat,anlatabildiğin karşıdakinin anladığı kadarmış..Ahkam kesmek olarak algılaman bana bu deyişi anımsattı.

Bak şimdi,senin yaşındayken bunları yapmadım,illa yapmam gerekmiyor gereksiz ve saçma olduğunu anlamam için,zaten bu yoktu benim karakterimde,ihtiyaç duymadım.

Ha ama başka hatalar yaptım,başka türde,o zaman belki bana yanlış diyen insanları dinlemeyerek,bildiğimi okudum,sonuçlarını görünce evet haklılarmış dedim,ama ne oldu bunu ''tecrübe '' ederek öğrenmiş oldum.

Sana bunu demeye çalıştım,hata ,yanlış meselesini şu anki olayınla ilişkilendirme sadece benim açımdan.

Ben sana istediğin taktiği veremem bu da son mesajım olsun..

her zaman bişeyi yapmadan önce düşünürüm, buna aşık olmakta dahil:icecream:
bence sende başının ellerinin arasına koy ve düşün, zira ihtiyacın var

-----------------------------
yanlışlarımı doğrularımı elbette ki biliorum ama ilk başta kaba bir tabir kullandığınız için bende tepki vermek durumunda kaldım size kalmış ister verirsiniz ister vermezsiniz...benneyaptımki

yanına bir adam al cık karşisına kıskansın

kıskandırmak nedir nasıl olur bilmıyorum :S:S

CANIM ÖYLE YAPICAM HELE OKULU TATİLE GİRSİN..ELİMDEN GELENİ YAPICAM aklinialirimsmile AKLINI ALICAM ONUN AKLINI..ÇAKTIRMADAN Bİ GECE ANANEMLERDEYKEN TELEFONUNU KARIŞTIRMIŞTIM KIZLAR MESAJ ATMIŞ AMA ONDAN EN UFAK Bİ MEYİL YOKTU KIZLARA KARŞI...SEVGİLİSİDE YOK EMİNİM...ÖYLE İŞLERLE PEK ALAKASI YOK ZATEN

ne gerek var ki kıskandırmaya? kıskandırınca seni isticek mi? ben o çevremdeyken yanımda erkek olmasa da bozulmasa diye uğraşıyorum,ben mi yanlış düşünüyorum ki :S ilginç !!
seni seviyorsa zaten seviyordur,yoksaaa yanında başka erkek görünce değil kıskanmak senden daha da uzaklaşacaktır...

kıskandırıp kendine aşık edersin 1 ay sonra bi de sevgilim çok kıskanç ne yapmalıyım diye konu açarsın buraya.

konuyu tam anlayamadım ben.okudum biraz yorumları ama.. :uhm: sana hiç ilgisi olmayan biri seni niye kıskansın ki... lmaz: ilgisi yoksa kıskanmaz,intikamda almış olmazsın... değişik bi durum... inş üzülmezsin ne diyim... :1hug:

illahi bana karşı ilgisi olması gerekmio ki beni böyle sevebileceğine de inanıyorum..onu unuttuğumu düşünmesini istiyorum

bende bu şekilde sevsin diyorum konuyu hala anlamayanlar var

evet arkdaşlar bana biraz yardımcı olun...neden öyle neden böyle diye sorular sormayın...unutmaya çalıştım ama olmuyor işte.kimse anlamak istemiyor.bana gerçekten gönülden yardım etmek isteyenlere sesleniyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…