Erkeleri kıskandırma taktikleri nelerdir??

siz öyle diyosanız öyle olsun kafamçokkarıştı bence hala anlamamışsınız sengözlerimebaksanab

siz yorum istemiyorsunuz,kendi görüşünüzün desteklenmesini istiyorsunuz... üzgünüm inanmadığım bişeye hee diyemem... siz kıskandırarak günübirlik sevgiler peşinde koşmaya devam edin,çünkü bu şekilde uzun süreli sevgiye sahip olmak anca binde bir ihtimaldir...

BİİRRR BEN KİMSEYE BENİ DESTEKLEYİN DEMİYORUM ARKADAŞIM :umursamaz: DESTEKLEMİYORSANDA YORUM YAPMIYCAKSIN...BU KADAR BASİT..SUSUP SUSMAMAN BENİ IRGALAMIYOR..HA GÜNLÜK İLİŞKİLERİN PEŞİNDE OLSAYDIM ONU ZATEN ÇOKTAN UNUTURDUM...lmaz:İKİİİİİ KISKANDIRACAK OLDUĞUM KİŞİLERDE ZATEN ARKADAŞIM OLUCAK...BEN BAŞKASINI KISKANDIRACAĞIM DİYE BAŞKA BİRİYLE ÇIKICAK Bİ İNSAN DEĞİLİM...SEN BENİ ANLAYAMAZSIN YAŞAMADIĞIN İÇİN BU DA ÜÇ

siz birisinden ayrıldınız ve onu ayrıldığına pişman etmek istiyorsunuz doğru anladımmı
eğer doğru anladıysam siz onu pişman ediceğinizi sandığınız bişey yapsanız bile onun pişman olup olmadığını öğrenemiceksin ha sadece içiniz rahatlamış olucak oh ne güzel oldu diyebilceksiniz belki.
bunun için değermi tartışılır
benim başıma bu anladığım şekilde bişey gelmişti bende biraz topluydum (tamam şişmandım :) ) zayıfladım güzelce süslendim onun geleceği bi düğüne gitmem gerekiyodu bunu biliodum oraya da gittim kurtlarımı döktüm umrumda olmadığını böyle bi şekilde gösterdim
ha o bunu anladımı anlamadımı pişman oldumu olmadımı bilmem zaten benide pek ilgilendirmez şuan =))

emekli_ kıskandırma duygusu bazen yoğunlaşabilir haklısın. bence kulağına bir başkasıyla olduğun gitsin. ) ya da biriyle samimi pozlar ver yakınlarındayken onun. samimi derken elbette çok samimi olursan anlayabilir, doğal davranmaya çalış.

konu sahibi ne hakla yorum yapan kişileri azarlayabiliyor merak ediyorum... sizin kişiliğinize bişey söylemedim ben,beni kişiliğiniz ilgilendirmez... burda ne yazarsa ona bakar yorum yaparım... desteklemiyrsan yorum yapmıcaksın demek beni destekliceksin anlamını taşır... kendinizle çelişmeyin... benim söylediklerime istediğiniz taraftan bakıp bana bu şekilde yaklaşamazsınız...

amaa ne diye konuşuyosam hala,karşımda yorumlara kapalı bir konu sahibi var sonuçta... kolay gelsin size !

:jeyyar: Canım tavsiyen için teşekkür ederim çaktırmadan abartmadan yapıcam sositososito biraz gıcık olsun bakalım düşünsün içinden....:jeyyar:

mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

ben erkek arkadasimi tanistigimiz ilk zamanlarda kiskandirmaya calismistim, iliskiler konusunda cok toy ve tecrübesizdim. aslinda kiskandirmaktan cok inattan ettigim birseydi. baska biri icin yakisikli etkileyici demistim, halbuki öyle birsey yoktu. ben bi zarari olmaz diye düsünürken onun icin cok üzücü olmus, bunu bana cok zaman sonra söyledi, kavga aninda. ama aciklayamadim da inadina söyledim diye. sirf bu yüzden bana güvenmedigi konular var. yani sana kiskandirmaya calisma demem ama bunu yaparken iyi düsün derim, sonra unutulmicak yaralar acmasin.

Haklısın canım ama biraz onun canı yansın istiyorum...önce cevap vermedi mesajıma..şimdi mesaj atıp durur oldu..artık o üzülsün birazÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…