- Konu Sahibi Melis Turk
-
ben 22 de anne oldum. suanda 27 olucam kasımda 20 li yaşlarda yaşamak lazım hayatı ev temizlik çocuk iş derken 20 li yaşlarım bitti. bitiyor. 30 da anne olsaydımda 30 lu yaslarım bıterdı. anne olmak fedakarlık demek malesef.Şu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
23 de evlendim. İlk 4 sene aklım çıktı hamile kalırsam diye:) şimdi de 1 yıldır deniyoruz yine aklım çıkıyor neden olmadı diye:))valla bilmiyorum yaşamadım
ama 21 yaşında evlendim 6 sene aklım gitti yanlışlıkla hamile kalacağım diye.
işi gücü olan, evliliğinin iyi gittiğini düşünen ve yaşıtlarıma göre olgun bir insanım. ama hamilelik ve çocuk meselesi beni o yıllarda çok korkutuyordu.
hamilelik şüphesi yaşadığım 1-2 defa sonrasında testler negatif çıkınca yaşadığım o rahatlık hissini hiç unutamam :)
benim için kendimi nispeten daha hazır hissettiğim yaş 28 oldu
Evlendim , 4 yıl tadını çıkardım hemen hemen her şeye doydum. Tatil gezme vs . Şu an bebek diye çıldırıyorum:) yaş oldu 28.Ben 27 yaşında bekar olmayı anlatayım
Cooook güzel birşey,
Paranı sadece kendine harcıyorsun, kimseye hesap vermiyorsun, bütün arkadaşlarınla hala lisede gibi bulusabiliyorsun, yıllık izinleri de yurt dışına gidebiliyorsun, evde seni bekleyen bir mutfak yok, büyük borçların altına girmemissin, kendinden başka kimsenin donu ütüsü konusunda endiselenmiyorsun...
Gerçekten çoook güzel birşey!
Erken evlenenlerin neyine ozendin ben de onu anlamadım.
Türkiye'de evlilik kadının sırtına kocaaaa bir yük, sorumluluk .
Sevgiliyken aynı evde yaşayıp beraber mutfağa giren arkadaşlarım bile nikah masasından sonra isten gelip erkek TV izlerken mutfakta koşturan kadına evriliyorlar.... Bebek desen zaten tamamen annenin sorumluglugunda...
Elbet bir güzelliği vardır ama nasılsa yaşayacaksın, neden bir an önce olsun derdindesin ki?
Önce bir kendi keyfine bak, yalnızlığın tadını çıkar, elbet evlenirsin...
Gerçekten hazır mısınız ? 26 yaşındayım 4 yıl oldu olacak evleneli hiç hazır hissetmiyorum ya deniyorum öyleymiş gibi yapıyorum ama olmuyor. Bebekleri de çok severim ama sanki bu his hiç olmayacak gibi korkuyorum artık
Di mi,ne güzel gençliğini doya doya yaşadıktan sonra hazır olup çocuk dusunmek :) konu sahibi okurken evlenen ve yirmisinden hemen sonra anne olan kadınlara özeniyor... Yani etrafında kocasıyla bebeğiyle hava atan insanlar var,mutluluğu o zannediyorEvlendim , 4 yıl tadını çıkardım hemen hemen her şeye doydum. Tatil gezme vs . Şu an bebek diye çıldırıyorum:) yaş oldu 28.
inşallah olur cnm Allah gönlüne göre versin aynı durumdayım şu an evliliğimin tadını dibine kadar çıkardım gemi turları tatiller başbaşa geziler pişman değilim şu an çocuk için uğraşıyorum olmazsa da kader artık kubaya giderim seyahata devam insan istiyor ama sevdiği adamdan bebek bir süre sonra..ama olmazsa da kader hayatın tadını çıkarmalıEvlendim , 4 yıl tadını çıkardım hemen hemen her şeye doydum. Tatil gezme vs . Şu an bebek diye çıldırıyorum:) yaş oldu 28.
İşte aynen ben de böyle düşünüyorum ya. İçim gidiyor bebeğe şu an ama gezmeseydim, yemeseydim, giymeseydim. Kariyerime yatırım yapmasaydım şu an olduğum kişi olamazdım.inşallah olur cnm Allah gönlüne göre versin aynı durumdayım şu an evliliğimin tadını dibine kadar çıkardım gemi turları tatiller başbaşa geziler pişman değilim şu an çocuk için uğraşıyorum olmazsa da kader artık kubaya giderim seyahata devam insan istiyor ama sevdiği adamdan bebek bir süre sonra..ama olmazsa da kader hayatın tadını çıkarmalı
Şu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
Eşimi çok seviyorum, bir daha dünyaya gelsem gene onunla evlenmek isterdim o derece, ama bu yazının altına imzamı atarım arkadasım. Hep derim keşke evlenmeden önce atanabilseydim, bi bu gezdiğim kadar daha bekarken gezebilseydim. Evlendikten sonra yapılabilenlerle -hele ki çocuktan sonra- evlenmeden yapılabilenler farklı...Ben 27 yaşında bekar olmayı anlatayım
Cooook güzel birşey,
Paranı sadece kendine harcıyorsun, kimseye hesap vermiyorsun, bütün arkadaşlarınla hala lisede gibi bulusabiliyorsun, yıllık izinleri de yurt dışına gidebiliyorsun, evde seni bekleyen bir mutfak yok, büyük borçların altına girmemissin, kendinden başka kimsenin donu ütüsü konusunda endiselenmiyorsun...
Gerçekten çoook güzel birşey!
Erken evlenenlerin neyine ozendin ben de onu anlamadım.
Türkiye'de evlilik kadının sırtına kocaaaa bir yük, sorumluluk .
Sevgiliyken aynı evde yaşayıp beraber mutfağa giren arkadaşlarım bile nikah masasından sonra isten gelip erkek TV izlerken mutfakta koşturan kadına evriliyorlar.... Bebek desen zaten tamamen annenin sorumluglugunda...
Elbet bir güzelliği vardır ama nasılsa yaşayacaksın, neden bir an önce olsun derdindesin ki?
Önce bir kendi keyfine bak, yalnızlığın tadını çıkar, elbet evlenirsin...
Yurdum insani kiskanmasa da yapar o mahalle baskisini.calisip kendi parani kazanmanin keyfi paha bicilemez.24 yasimda ise basladim.30 yasimda evlenmek icin kucuk oldugumi dusunuyordum:)))) bekar insan yaslanmaz hama gore:) 31 yasim dolunca evlendim.35 imde anne oldum.evliligimde de mutluyumArkadaşlar çevremde bana gıcık olan birkaç insan senin yaşındakiler doğuruyor bile diyor bu da psikolojimi bozuyor artık.Çocuk bile düşünmeyen biriydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?