- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Melis Turk
-
Şu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
Gençlerimize ne oluyor böyle ya millet 20 li yaşların başında evlilik çocuk olayına girmeye başladı. 27 yaşımda evlendim iki sene sonra doğum kontrol hapıyla hamile kaldım ağlamaktan içim çıkmıştı o zamanlar özgürlüğüm kısıtlanacak nasıl bakacağım bebeğime diye bir sürü endişe yaşadım. Şimdikiler cesaretli maşallah
20 yasinda evlendim. 20li yasladin basinda cocuk sahibi olmayi hic dusunmedim. Oyle ki hapi unuturum diye alarm kurmustum her gun ayni saatte alabilmek icin.
Nitekim 28 yasina girdikten sonra oglum dogdu. Bana gore hala erkendi ama 8 sene olmustu evleneli. Okul bitmisti ve esim cok istiyordu.
benim de alarmım vardı
Yıllarca aynı saatte çaldı hatta
Gerçekten hazır mısınız ? 26 yaşındayım 4 yıl oldu olacak evleneli hiç hazır hissetmiyorum ya deniyorum öyleymiş gibi yapıyorum ama olmuyor. Bebekleri de çok severim ama sanki bu his hiç olmayacak gibi korkuyorum artıkvalla bilmiyorum yaşamadım
ama 21 yaşında evlendim 6 sene aklım gitti yanlışlıkla hamile kalacağım diye.
işi gücü olan, evliliğinin iyi gittiğini düşünen ve yaşıtlarıma göre olgun bir insanım. ama hamilelik ve çocuk meselesi beni o yıllarda çok korkutuyordu.
hamilelik şüphesi yaşadığım 1-2 defa sonrasında testler negatif çıkınca yaşadığım o rahatlık hissini hiç unutamam :)
benim için kendimi nispeten daha hazır hissettiğim yaş 28 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?