Erken Anne Olmak Nasıl Bir Duygu?

Anne olmak güzel bir duydu aynı zamanda büyük sorumluluk. Uykun sürekli bölünüyor banyo yapamıyorsun yeri geliyor aç kalıyorsun bazen tuvaletini altına kaçıracak kadar tutman gerekiyor .. gece her saat başı kalkıyor uyumak istiyorsun ama sabah olunca öpmelere doyamıyorsun sanki hiç görmemiş gibi yaklaşıyorsun.. Allah bakabilecek ve kaldırabilecek olan herkese nasip etsin çocuğu.. ben hep 2 çocuğum olsun diye hayal ederdim şuan korkuyorum 2. Den ... ya yetemezsem diye ama biliyorum ki zamanı gelecek 2. İçin hadi diyeceğiz

25-26 yaşında işe başladıktan 3. Yıl sonra evlendim 29 yaşında bebeğim oldu. Evlilik açıkcası hoşuma giden bi şey olmadı pişmanım evlendiğime :)) ama Bebek Harika bi şey.. erken evlilik istemezdim çünkü kendimi biliyorum kaçar giderdim deli aklımla, Fevri tavrımla. Kaldıramıyorum çoğu şeyi. 25ten sonra bile insanlar olgun olmuyor 18-20 yaşlarda çocuk oluyor bence insanlar

Evcilik sanıyorlar bence olayı.. ya da öyle algılıyorlar. Ben erken evlenmek istemezdim ama erken yaşta anne olup oğlumla şu hayatta daha çok vakit geçirmek isterdim!

23 yasimda evlendim 30umda anne oldum. Keske daha once yapsaymisim hem de 2 3 art arda diyorum..

20 yasinda evlendim. 20li yasladin basinda cocuk sahibi olmayi hic dusunmedim. Oyle ki hapi unuturum diye alarm kurmustum her gun ayni saatte alabilmek icin.
Nitekim 28 yasina girdikten sonra oglum dogdu. Bana gore hala erkendi ama 8 sene olmustu evleneli. Okul bitmisti ve esim cok istiyordu.

benim de alarmım vardı
Yıllarca aynı saatte çaldı hatta

erken anne olmadim da :) 25 yaşında evlendim 27 yaşında ANNE oldum şu an 29 yaşındayim

21 yaşında anne oldum.şimdi kızım 8 yaşında.yaşımdan ufak gösteriyorum.cumartesi günü ayakkabı bakmaya ayakkabıcıya gittik.ben kızım ve annem.ayakkabı denedim aykkabıcı beni kaç yaşında sandı bilmiyorum çok güzel oldu Prenses filan dedi.ben şok tabi annem çıkınca adam seni çocuk sandı heralde dedi.kimse kızım olduğuna inanmıyor.ablası sanıyorlar.yani kızınla arkadaş gibi büyüyorsun.bunlar haricinde pek iyi bir yanı yok.çocuk büyütmek çok zor bir iş.bence 27 de geç bir yaş değil.

18yasinda evlendim(evde kalicam diye korktum galiba)19yasinda anne oldum.Anne olunca hayatindaki hersey degisiyor önceliklerin hep bebegin oluyor kendin hep 2.planda oluyorsun,hayatim da ki en degerlisey bebegim ama keske 28-30yaslarinda evlenseydim.Cunku hayatimi tam anlamiyla yasayamadim icim de yapmak istedigim o kadar cok sey kaldi ki...Erken evlenmenin en guzel yani cocugun 20li yaslardayken senin daha40li yaslarda genc bir anne olman.

18yasinda evlendim(evde kalicam diye korktum galiba)19yasinda anne oldum.Anne olunca hayatindaki hersey degisiyor önceliklerin hep bebegin oluyor kendin hep 2.planda oluyorsun,hayatim da ki en degerlisey bebegim ama keske 28-30yaslarinda evlenseydim.Cunku hayatimi tam anlamiyla yasayamadim icim de yapmak istedigim o kadar cok sey kaldi ki...Erken evlenmenin en guzel yani cocugun 20li yaslardayken senin daha40li yaslarda genc bir anne olman.

hele bir okulun bitsin
sonra evlen
allahım nasip ederse bir çocugun olur ,

bukadar erken hesap kitap yapılmaz büyük konuşuyorsun güzel kardeşim

21 yaşında atandım,22 yasında evlendim,23 yaşında evladım oldu 26 yaşındayım.sadece erken evlendiğimin farkına şimdi varıyorum.onun harıcınde pişmanlığım yok.

23 yaşında evlendim 26 yaşında anne oldum.
Eşim benden büyük olduğu için çocukla arasında daha fazla yaş farkı olmasını istemedi.
Bana kalsa ben ilk çocuğu 28'den önce doğurmazdım.

25 yaşında en son düşündüğüm şey çocuktu.Evlilik tamam da bebek çok büyük sorumluluk.38 yaşındayım ikinci bebeğime hamileyim.27 aylık bir oğlum daha var.Evet çok güzel anne olmak ama çok zor.O yaşlarda kaldıramazdım.Doğru karar vermişim yani.Şimdi mesela bir hafta evden çıkmadığım zamanlar oluyor.(parkı saymıyorum)İyi ki kendi paramı kazanıp harcamanın tadını çıkarmışım zamanında evliliğinde öyle.

30 yasinda ilkini , 38 de ikinciyi dogurdum

Bilincli bir tercihti cunku 30 olana kadar hayatimi yasadim , annem beni 18 iken dogurmus , kendisi de der kendim cocuktum birden sen oldun , tutmaya bile korkardim , yapmak istedigim onca sey varken anne oluverdim diye

Kadin / erkek fark etmez , yasayip olgunlasip sonra ebeveyn olmak lazim , o zaman cocuga cok daha iyi bakiliyor , insanin icinde hicbirsey kalmamali dogurmadan onxe , her cocuk olgun anne babayi hak eder

Bence çok güzel bir duygu.
20de evlendim 21'de anne olacağım nasipse.
Hiçbir pişmanlığını yaşamadım şuana kadar.
Ama şöyle birşey var;
Bu yaşa kadar hep ayaklarımın üstüne bastım hep kendi paramı harcadım gezdim eğlendim gitsin tatiller gelsin davetler modunda takıldığım için bir çok şeye doymuştum,çocuğum doğduğunda mutsuz olacağımı sanmıyorum.
Bana göre doğrusu bu,herkesin doğrusu kendinedir.

Çok güzel bir duygu. 23 yaşındayım va hamileyim. 21 yaşında evlendim.
Öğretmenlik yapıyorum.
19-21 yaşıma kadar sürekli gezdim yurtdışında.
Eşimle evlenince yurtdışına yerleştik 2 senedir yurtdışındayız. Burda çalışıyorum arkadaşlarım var.
Geziyorum tozuyorum istediğimi yiyorum içiyorum ve sevdiğim adam bana karışmıyor çünkü kendisi babam değil. Şu an dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorum Anne olma duygusunu eşim 31 yaşında bu arada.. için kıpır kıpır.. ha bu arada meslek değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden doğum iznimden yararlanıp tekrar bir okula yazılacam bebeğin doğduğunda yarım gün kreşe gidecek ve bende okuluma..
yani bebeğim bana asla engel değil.. eşim zaten hiç değil.
Ha bu arada bebek hiç birşeyi engellemiyor 2 ay sonra tatile çıkacaz yurtdışına ve şimdiden bu yaz tatili için bilet bakıyoruz, bebeğimiz doğmadı halde.
Kimseyi dinleme derim. Ben evlendiğimde okulum bitmemişti çünkü çok gezdiğimden aksatım ama evlendikten 1 sene sonra bitmişti.

Erken evlenmekte güzel erken anne olmakta. Yeter ki doğru insanı bul

Gerçekten hazır mısınız ? 26 yaşındayım 4 yıl oldu olacak evleneli hiç hazır hissetmiyorum ya deniyorum öyleymiş gibi yapıyorum ama olmuyor. Bebekleri de çok severim ama sanki bu his hiç olmayacak gibi korkuyorum artık

Çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin. 27 de anne oldum daha da geç olabilirdi, benimki tamamen kişisel, maddi manevi hazır olmak önemli ama hiç 20' de anne olmayı düşünmedim hatta bana kalsa bence 30 iyi anne olmak için ayrıca çok ciddi bir sorumluluk ben erken yaşta anne olmak isteyen insanların gerçekten iç güdülerini merak ediyorum pamuklara sarıp sarmalamak yetmiyor da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…