Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ben 1.5 yıldır evliyim evlendigimiz günden itibaren esimde orgazm sorunu var kalkmıyor ilac ile fln zorla kalkıyor 1 dk sürmüyor boşalıyor bu durum beni cok yıprattı düzelir mi sizce teşekkür ederim
1 dakika gerçekten az ama Dakikaya bence çok taklımamak lazım. Önemli olan karşılık bir ritim yakalamak önceliği sen olmalısın ön sevişme gerekirse eliyle seni bir şekilde tatmin edebilirse sorun yaşanmaz bence
1 dakika gerçekten az ama Dakikaya bence çok taklımamak lazım. Önemli olan karşılık bir ritim yakalamak önceliği sen olmalısın ön sevişme gerekirse eliyle seni bir şekilde tatmin edebilirse sorun yaşanmaz bence
Nedir bu kocalardan çektiğimiz.Adam zevk alınan keyifli birşeyi bile tamamlayamaz mi yaa. Genel yazıyorum bu arada sadece sizin esiniz için değil. Valla cinsellikte tedaviye gelince umursamiyorlar fakat konu maç oldu mu oyun oynamak oldu mu çoğu erkek araştırıyor herşeyi. Futbolcuları tek tek biliyorlar,boşanmak enson karar diye düşünüyorum fakat sizde zaten tak etmiş artık sanırım
Merhaba kızlar ben 1.5 yıldır evliyim evlendigimiz günden itibaren esimde orgazm sorunu var kalkmıyor ilac ile fln zorla kalkıyor 1 dk sürmüyor boşalıyor bu durum beni cok yıprattı düzelir mi sizce teşekkür ederim