- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Sadece kesin kararını ver diyerek baskı yaptılar. Yoksa o çocukla evleneceksin diye birşey yok. Hatta babam pek istemiyordu.Aileniz size baskı yapmış mı yapmamış mı hiç anlamadım. Bile bile lades yapmışsınız
Birbirimize göre olmayışımız. Yalan söylemesi gözü dışarda olması vs.somut olark sorun nedir
Dinlemiyor ki . Sana öyle geliyor diyo bana kimsenin bişey düşündüğü yok diyor. Ama ben çok rahatsız oluyorum ailem hemen gitsin yada o konuşuyosa hemen konu bitsin sussun istiyorumSizi bu kadar utandıracak kadar ne yapıyor..Yani bana boşanmaya gitmeden karşılıklı anlayışla halledilebilecek gibi geldi..Esprilere gulmeyebilir herkesin mizah anlayışı farklı..
Bak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Hoş geldin kızım gel bizde yemek yiyoruz otur hemen dedi.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..
Mutsuzsan, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.
Çok üzücü. Aileniz o zaman çok üzülmüş belli ki ama şimdi daha çok üzülecekler.Sadece kesin kararını ver diyerek baskı yaptılar. Yoksa o çocukla evleneceksin diye birşey yok. Hatta babam pek istemiyordu.
Bilmiyorum hassaslar ve ailemizde hiç böyle olaylar olmadı. Bide elalem ne der olaylarıdır muhtemelen. Düşündüğünüz şey nedirNeden desem..
Düşündüğüm şey olabilirmi acaba?
Şuan çok duygulandırdınız beni gerçekten zaten sinirlerim bozuk işyerinde ağlıyorum sicim sicim :)Bak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.
Kötü bişey yaptıgımı düşünüp barıştım işte.e anneniz hastanelik olduğu halde barışırken düşünmüyordunuz da şimdi mi düşünüyorsunuz?
ne garip ya.
Ne diyebilirim ki nasıl giriş yapıcam hiç bilmiyorumBöyle bir şey mesajla mı söylenir ya gidin ailenizin yanına birkaç gün yüzyüze konuşun.
Eşimle nasıl olucaz peki bu sırada onada söyleyeyim mi. yoksa bişey yokmuş gibi mi devam edeyim. Gerçi 2 günde bir boşanma lafı geçiyor zatenBoşanicaz değilde anlaşamıyoruz sorunlarumiz var diye bi kulaklarına şu kaçırın.atiyorum bi iki ay içinde de aşama aşama çok denedik ama olmuyor boşanicaz kıvamına getirin.
Evet kendimden iğreniyorum nefret ediyorumÇok üzücü. Aileniz o zaman çok üzülmüş belli ki ama şimdi daha çok üzülecekler.
Gidip babanıza sarılmak istedim ve onu yetiştiren aileye. Ebeveynlerle çocuklar arasındaki iletişim çok önemli. Şu an mutlu olmanıza sevindim.
Bilmiyorum hassaslar ve ailemizde hiç böyle olaylar olmadı. Bide elalem ne der olaylarıdır muhtemelen. Düşündüğünüz şey nedir
Çok duygulandım okurkenBak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Mükemmel bir adam :) hayatta ki şansım diyebilirim. Şükürler olsunÇok duygulandım okurkengözlerim doldu böyle aaa noluyor ya.
Ne güzel adammış babanız.
Bir maşallah bırakayım ben de buraya. Hak ediyor :)Mükemmel bir adam :) hayatta ki şansım diyebilirim. Şükürler olsun
Eşimle nasıl olucaz peki bu sırada onada söyleyeyim mi. yoksa bişey yokmuş gibi mi devam edeyim. Gerçi 2 günde bir boşanma lafı geçiyor zaten
Evet kendimden iğreniyorum nefret ediyorum
Ben büyük bi aileden geliyorum yani her akşam insanlar toplaşırdı yemekler yerdik yalnızlığı sevdiğim için o ortamı sevdiğimi düşünememiştim. Eşimin ailesi ise anne baba ayrı ve ayrılana kadarda hep kavga gürültü hiç benimki gibi mutlu bir ortamları olmamış yani hep yalnız. Bu yüzden onu benim aileme sokamıyorum çünkü çok eğreti duruyor. Bu şekilde hayal etmemiştim yani. Ve ailemi çok özlüyorum. Bu sadece aile kısmı. Kendi içimizdede benim sindiremediğim şeyler varNişanlıyken gelmeyen cesaret şimdi geldi değil mi?
Bile bile lades demişsiniz ya neyse.
Neresinden dönülse kardır.
Ki ben neden ayrılmak istediğinizi anlamadım ama sizin mutluluğunuz daha önemli elbette.
Aile içi esprilerine gülmemesi falan çok saçma değil mi? Gülmek zorunda mı?
Ama daha kapsamlı farklı birşeyden söz ediyor olmalısınız sanırım.
Aileniz üzülse de emin olun mutluluğunuzu daha çok önemseyeceklerdir.
Ayrıca ille boşanacam diyorsanız çocuk olmadan bunu yapmak en güzeli.
Çok hoş :) çok güzel atlatmışsınız ama ben babamın evinede dönemem ki burada bi düzen kurdum işim evime yakın vs vsEvet :) öyle söylediğinde bende sarılmıştım.
Üstelik babam kalp, annem tansiyon hastası .. ama sırf onlar ben ayrılırsam üzülürler hastalanırlar diye kendi geleceği berbat edemezdim.
Eğer kalsaydım, mutsuz olsaydım eminim daha çok üzülürlerdi.
Cevabı verdiniz işte,elalem ne der maalesef bazı aileler böyle düşünmekten kızlarının mutsuz giden evliliklerine göz yumuyorlar.
Toplum baskısı deniyor bunada.
Siz kendiniz vereceksiniz bu kararı,alın ailenizi karşınıza direk konuşun durumunuzu anlatın bence.
Ben büyük bi aileden geliyorum yani her akşam insanlar toplaşırdı yemekler yerdik yalnızlığı sevdiğim için o ortamı sevdiğimi düşünememiştim. Eşimin ailesi ise anne baba ayrı ve ayrılana kadarda hep kavga gürültü hiç benimki gibi mutlu bir ortamları olmamış yani hep yalnız. Bu yüzden onu benim aileme sokamıyorum çünkü çok eğreti duruyor. Bu şekilde hayal etmemiştim yani. Ve ailemi çok özlüyorum. Bu sadece aile kısmı. Kendi içimizdede benim sindiremediğim şeyler var
Çok hoş :) çok güzel atlatmışsınız ama ben babamın evinede dönemem ki burada bi düzen kurdum işim evime yakın vs vs
Kurduğunuz düzen 6-7 aylık..Ben büyük bi aileden geliyorum yani her akşam insanlar toplaşırdı yemekler yerdik yalnızlığı sevdiğim için o ortamı sevdiğimi düşünememiştim. Eşimin ailesi ise anne baba ayrı ve ayrılana kadarda hep kavga gürültü hiç benimki gibi mutlu bir ortamları olmamış yani hep yalnız. Bu yüzden onu benim aileme sokamıyorum çünkü çok eğreti duruyor. Bu şekilde hayal etmemiştim yani. Ve ailemi çok özlüyorum. Bu sadece aile kısmı. Kendi içimizdede benim sindiremediğim şeyler var
Çok hoş :) çok güzel atlatmışsınız ama ben babamın evinede dönemem ki burada bi düzen kurdum işim evime yakın vs vs
İstanbuldayız ama 1 saatlik mesafemiz var. Yani boşanırsam babamın evinede gitmek istemem.Ayrı ildemi aileniz,bu bir sorun değilki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?