Sİnanuraycım sevİndİm İyİ olmana
angelhope gel canım anlat bİz hİÇ sıkarmısın Öyle dÜŞÜnme lÜtfen..
Ben yarın İstanbula gelecegİm taksİm ortakÖye yakın olan varmı varsa gÖrÜŞelİm kızlar mÜsaİt olursanız..
Allah razı olsun arkadaşlar kimseyi korkutmak veya sıkmak istemediğimdendir herşey.
neyse çocuk iyi dedi ama kan akışında problem var sağolsun doktorum çok açıklayıcı değil ama bir numara tartışarak ağzından bişiler almaya çalışıyorum edindiğim bilgi bu kadar çocukta bişi yok tansiyon 9 u geçmesin vs..şuan 600 grammış ...
Allah razı olsun arkadaşlar kimseyi korkutmak veya sıkmak istemediğimdendir herşey.
neyse çocuk iyi dedi ama kan akışında problem var sağolsun doktorum çok açıklayıcı değil ama bir numara tartışarak ağzından bişiler almaya çalışıyorum edindiğim bilgi bu kadar çocukta bişi yok tansiyon 9 u geçmesin vs..şuan 600 grammış ...
sağol canım gitmedim gitsem belki ilaç verirdi fazla ilaç kullanmak istemiyorum benim karnımda sanki bebek değil kurt var çok acıkıyorum o yüzden bebeiğim iyi olduğunu düşünüyorum ya bide benim göbek zati vardı iyice belirginleşti 1 kilo aldım ama göbek çok büyük görümcem ben senden şüpheleniyorum dedi fazla saklıyamıyacağım galiba(senağlama
sen söylemedinmi görümcene hamile olduğunu.
canım biz haftaya perşembe nekadarlık olacagız ya.
doktura o gün gidecegimde 2 testi yapar galiba.
canım benim eşimle görümcemin biri biliyo başkada kimse bilmiyo annem bile bilmiyo
10 + 2 oluyoruz 11 14 hafta arası yapılıyo sanırım
öylemiii
ayy annene söyleseydin keşke
sevinirdi
benim annecim söylediğimde çok sevinmişti
sevineceğine çok eminim ama 4 ay dolsun diyorum içimde hala korkular var onuda umutlandırmak istemiyorum
premetecim takviminde hayırlı olsun inşallah 40 haftalara kadar görelim bebeklerimiz sabırlı olsun bu sefer
şu bilgisayar meselesi kafama takılmaya başladı gerçekten bu kadar zararlımıdır ya benim pc yatak odasında gece bile birlikteyiz yani
Sağol canım. İnşallah bu bölümdeki hiçbir anne bir daha erken doğum kabusunu yaşamaz.
Canım benim işim bilgisayar başı çoğu çalışan bayan da hamileliklerini benim gibi bilgisayar başında geçiriyorlar. Ben o kadar zararlı olduğunu düşünmüyorum, doktorum da bilgisayar kullanma falan dememişti zaten öyle bir lüksüm de yok. Yalnız laptop kullananlar varsa kucağına almasın onu da masa üstü gibi kullansınlar. Ya topiği terketmeyin diye hepinize radyasyon önleyici hamile külodu almak zorunda kalacağım, beni batıracaksınız.
Nuraycım annen sonuÇta el degİlkİ ÜzÜntÜnÜ sevİncİnİ tabİkİde senİnle paylaŞacak yanında olacak ben hemen sÖylerİm anneme hamİle olursam..
Maşallah kilosu haftasına göre gayet iyiymiş. Demek ki kan akımındaki problem ileri derecede değil ve henüz bebeği etkilemiyor. Biliyorsun ben 30. haftanın için 830 gram doğum yapmıştım, Umut bu haftalarda yanlış hatırlamıyorsam 450 gram civarı doğmuştu. Demek ki doktorun da dediği gibi bebeğimiz gerçekten iyi durumda. Sanmaki tansiyonun da 9'u geçince seni hemen doğuma alırlar. Arkadaşımda kan sulandırıcı iğne kullanmasına rağmen 20. haftadan itibaren preeklemsi vardı, hergün 3 tane tansiyon hapı da içiyordu. Son 2 ayını hastanede geçirdi ama 37. haftasında 3600 bebeğini kucağına aldı. Çentiklenme veya akımda direnç çoğu hamilede görülüyor zaten, önemli olan hızlı ilerlememesi. Benimki o kadar hızlı ilerlemişti ki 3 hafta içinde doğuma girmiştim. Canım ben senin bebeğinin küveze ihtiyaç duymayacağına yürekten inanıyorum, böyle olması için de hep dua edeceğim. Lütfen sen de gelişmeleri bizimle paylaş. Özellikle benim senden gelecek her habere çok ihtiyacım var. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?