Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

gerçekten öle bi kilot varmı yoksa esprimi yapıyosun ben topiği terk etmem de hani zararı varsa en azından odamdan çıkarayım dedim

Premete grafİgİn hayırlı olsun arkadaŞım ...
Sağol canım. Haftaya sen de eklersin inşallah.

gerçekten öle bi kilot varmı yoksa esprimi yapıyosun ben topiği terk etmem de hani zararı varsa en azından odamdan çıkarayım dedim

Gerçekten var ama tanesi 89 TL yani hepinize alamam o kısmı şakaydı.

Her zaman yanındayım canım.Bazen duanın doktorlardan daha çok faydası olabiliyor sonuçta hepimiz Allah'a emanetiz. Bir de bizim durumumuzu en çok stresin tetiklediğini unutma. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış, sürekli 36. haftadan önce doğum yapmayacağım diye kendi kendine tekrarla. Çok üzüldün, çok sıkıntılar çektin arkadaşım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alınca tüm dertlerini yaşamamış gibi olacaksın. İyi düşünelim iyi olsun.

sevineceğine çok eminim ama 4 ay dolsun diyorum içimde hala korkular var onuda umutlandırmak istemiyorum

Ben de busefer tedaviye gizli gideceğim heralde. Herkeze reklam yapmaktan sıkıldım. Bazen tedavide erteleniyor bir şey çıkıyor. Odan sonra anlat derdini. Aklımdan geçiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum.

Annemle gideyim Ankara tedaviye dedim, ozaman babam öğrenecek, ağabiyin öğrenmese olur mu o senin kardeşin diyor. Busafer gelin öğrenecek yok onun anası dadısı. Bu safer eşimin ailesine söylemesek olmayacak. O zaman kaynımda öğrenecek, eltim kuzenim zaten. Of of bilmiyorum becerebilirmiyim ama. İçimden kimseye bir şey söylemeden gitmek geliyor hayılrısı inşallah olur.

En iyisini yaparsın canım. Söylediğin zaman insanlarda bir beklenti oluştuğu için onların o beklentisi bile insanı strese sokar. Senin kafanı bunlarla meşgul etmemen gerekiyor. Valla millet tüp bebek yaptırıyor da en yakınları bile tüp bebek olduğunu bilmiyor, kendisi istediği zaman hamile kaldı sanıyorlar. Herşeyi herkesin bilmesine gerek yok.

evet ya çok uzun 1 -2 yıl bekliyememki hiç anlamıyolar hemde hmm bende başlasammı hemen çalışmalara acaba

şu bilgisayar meselesi kafama takılmaya başladı gerçekten bu kadar zararlımıdır ya benim pc yatak odasında gece bile birlikteyiz yani

Benim tavsiyem odandan çıkarman internetide sürekli açık tutma kulanacaın zaman açar kapatırsın. Çok fazla bilgisayarla-cep telefonuyla haşırnesir olma. Mümkün olduğunca kulaklıkla konuş. Biz elimizden geleni yapalım ama zaman çok kötü her yer radrasyon.

Canım çok geçmiş olsun. RAbbim meleğinin kardeşini sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Doktorundan çok memnun değilsen çapaya, cerrahaşaya yada anadolu yakasında oturuyorsan zeynep kamile riskli gebelik uzmanına gitsen. Bu hastaneler riskli gebelikte çok iyiler.ıki yerden kontrol yaptırmakta fayda vardır. Dualarım seninle. ınşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.

Son düzenleme:
ayrıyeten jel kullanan arkadaşlar varmış yeni okudum kızlar hiç korkmayın o jelden bende kullandım 15 gün bendede kanama olmuştu eyvah dedim bebeğim düşüyo diye kendimi yiyip bitrdm hemen dr u arayıp durumu anlattığımda gayet normalmış olması gerekende buymuş zaten yani işe yarıyomuş bu belirtiyi vermesinin nedenide oymuş hiç sıkıntı stres yapmayın oldumu bendede kıpkırmızı kan şeklinde gelmişti azar azar

Evet haklısın canım. Ben de zaten inan anneme bile söylemek istemiyorum. Gizli gizli gideceğim büyük bir ihtimalle. İçim daha rahat olacak. İnşallah becerebilirim. Annem bilince sülale öğrenecek. Ondan sonra oldu olmadı acıkla dur. İşin kötüsü çok erken çocuk düşündümü söyleyen akrabalar var. Çok biliyorlarmış gibi en az bir iki sene bekle bu ne böyle hersene bir badire atlatıyorsun. Çocuğun olsa ne olacak, herkezin çocuğumu var. Çocuk için bu kadar sıkıntıya girilirmi felan filan azı olan konuşuyor. Ben vazgeçtim çocuk yapmayacağım desem bir yerlerine kına yakacak akrabalar var. Allahım sen bilirsin.

Arkadaşlar hepimizi çok öpüyorum. Hepinize iyi hafta sonları. Allah hepimizin işlerini rast getirsin hepimizin gönlüne göre versin.

Kızlar ben haftasonu yokum babamların yazlığına gideceğiz. Hepiniz kendinize iyi bakın. Pazartesi görüşürüz.opuyorumnanaktan

iyi tatillr premetecim ticker çok harika olmuş Rabbim sonunuda sağlıkla mutlulukla gösterir inşallah.
Bende hafta sonu yokum kızlar düğn var annemin yanına giicem hemde hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere...........

iyi tatiller premete inşallah bende yaparım tabloyu...
sudem bencede bekle zaman çabuk geçiyor geçmiyor gibi gözüksede..
eburcu valla seninkilerde baya çokmuş o ona o ona söylemen en iyisi ama ben anneme söyledim başka kimsede bilmiyor ablam bile yani annemin azı sıkıdır.. sonuçta anne yani..

PREMETE Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Verdiğin örnekler benim için moral oldu. ıyi ki buraya girdim ve sizinle tanıştım önemsendiğimi hissettiriyorsunuz bana. Ben önümüzdeki hafta için randevu almaya çalışacağım olmazsa eylül ayına kalacak mecburen. Sennin randevundan sonra izlenimlerini bekliyorum. Biz bugün karneleri dağıttık 1 Temmuz'a kadar burdayız sonra memleketlere gideceğiz. Eşim çok sıkıldı. O kadar güçlü görünüyordu ki en son kan pıhtılaşmasından sonra neyse sebebi öğrendik en azından dedi rahat görünüyordu ama dr dan çıktığımızdan beri bir şey yemedi midesi ağrıyormuş. DR kan pıhtılaşması olanların felç inme kalp krizi geçirme riski yüksek dedi. Stresten uzak durmalı dedi zannedersem eşim bunlara kafayı taktı. Onu üzmek istemiyorum. Bir an önce randevu almak istiyorum ama bakalım artık neler olacak. Peki sen şuanda iğne vurulmaya başladın mı? Bir de seninkilerde sayısal değer yazıyor mu? Benim MTHFR C677T HOMOZıGOT MUTASYON ve FAKTÖR V G1691A HETEROZıGOT MUTASYON çıktı. Bazıları bebe aspirini falan kullanıyor. Bana hemen iğne dedi çok mu risk taşıyorum diye kafaya taktım.

ıyi tatiller........opuyorumnanaktan

premete kız sen yoksa denize falan mı gireceksin? yazlık falan yazmışsın. Yani yapmazsın biliyorum ama güneşte kalmanın bile zararı var erken gebelikte. Dikkatli ol canım. Bir de ben gebeyken o kadar pinpirikliydim ki araba ile işe gidip gelirken bile araba hafif sarsılsa (ki Ankara'da asfaltlar hep çukurlu yamalıdır) acaip stres yapıyordum. Çünkü bende plasenta previa vardı. Mümkün olduğunca araca binmemek için evden çıkmazdım. Son 8 haftayı da devamlı yatarak geçirdim. Ama sonuç malum. Uff yine play tuşuma basıldı ve aynı kaset dönmeye başladı. Bu geri gidişler hatırlamalar üzülmeler birmiyor hatta artıyor. ıki gebeliğimin de her anını tekrar tekrar yaşıyorum. Ayrıca dğn gece bir rüya gördüm. Gebeymişim 19 haftalık. Suyum gelmeden 2-3 gün önce başlayan bir alt karın ağrısı vardı. O ağrıyı aynen hissediyorum rüyamda. Eyvah suyum gelecek diyorum. ıliklerime kadar yaşadım o korkuyu. Ben de bu korkular varken.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…