Sağol canım. Haftaya sen de eklersin inşallah.Premete grafİgİn hayırlı olsun arkadaŞım ...
gerçekten öle bi kilot varmı yoksa esprimi yapıyosun ben topiği terk etmem de hani zararı varsa en azından odamdan çıkarayım dedim
iyi şeyler duymak ve okumak morelimi düzeltiyor canım inşallah bunu bağışlar Allah bana ve sizlere bu ayın 30 unda tekrar kontrolüm var inş.güzel şeyler duyarım ve senin beni çok merak ettiğini biliyorum ve ne dediyse paylaşıcam i kötü.nasipte varsa doktorlar bahane ben dualarla ayaktayım herkes doğum yapacağım günü beklior 2 tane yaşlı teyze var yürümekte zorlanan diyorlarki şerife doğum yap ne olursa olsun gelicez evine o kadar çok duygulandım ki anlatmaz güç...
sevineceğine çok eminim ama 4 ay dolsun diyorum içimde hala korkular var onuda umutlandırmak istemiyorum
Ben de busefer tedaviye gizli gideceğim heralde. Herkeze reklam yapmaktan sıkıldım. Bazen tedavide erteleniyor bir şey çıkıyor. Odan sonra anlat derdini. Aklımdan geçiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
Annemle gideyim Ankara tedaviye dedim, ozaman babam öğrenecek, ağabiyin öğrenmese olur mu o senin kardeşin diyor. Busafer gelin öğrenecek yok onun anası dadısı. Bu safer eşimin ailesine söylemesek olmayacak. O zaman kaynımda öğrenecek, eltim kuzenim zaten. Of of bilmiyorum becerebilirmiyim ama. İçimden kimseye bir şey söylemeden gitmek geliyor hayılrısı inşallah olur.
Canım doktor onay verse de vermese de 6 ay iyidir bence. Onlara sorsan 1 sene bekle 2 sene bekle diyorlar ama bizim halimizden hiç anlamıyorlar ki. Hamile kalmadan önce gidersen bekle diyorlar ama hamile kalıp da gidince hiç niye erken hamile kaldın demiyorlar, normal bir hamilelikmiş gibi davranıyorlar demek ki fazla beklememek aslında çok da abartılacak bir durum değil. Çok şükür 6 aydan bile kısa sürede hamile kalıp sorun yaşamayan arkadaşlarımız var. Sanırım rekor sweetbaby de yanlış hatırlamıyorsam o 4 ya da 4,5 ay sonra hamile kalmıştı. İnşallah seni bekletmeden hemen gelir meleğinin kardeşi.
şu bilgisayar meselesi kafama takılmaya başladı gerçekten bu kadar zararlımıdır ya benim pc yatak odasında gece bile birlikteyiz yani
Allah razı olsun arkadaşlar kimseyi korkutmak veya sıkmak istemediğimdendir herşey.
neyse çocuk iyi dedi ama kan akışında problem var sağolsun doktorum çok açıklayıcı değil ama bir numara tartışarak ağzından bişiler almaya çalışıyorum edindiğim bilgi bu kadar çocukta bişi yok tansiyon 9 u geçmesin vs..şuan 600 grammış ...
Sudemebru senin 4 ay mı olmuştu? Bence 5 ay bitince çalışamalara başla.
En iyisini yaparsın canım. Söylediğin zaman insanlarda bir beklenti oluştuğu için onların o beklentisi bile insanı strese sokar. Senin kafanı bunlarla meşgul etmemen gerekiyor. Valla millet tüp bebek yaptırıyor da en yakınları bile tüp bebek olduğunu bilmiyor, kendisi istediği zaman hamile kaldı sanıyorlar. Herşeyi herkesin bilmesine gerek yok.
bu ayın sonunda 3 ay dolcak 31 martta doğum yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?