Arkadaşlar hepimizi çok öpüyorum. Hepinize iyi hafta sonları. Allah hepimizin işlerini rast getirsin hepimizin gönlüne göre versin.
Kızlar ben haftasonu yokum babamların yazlığına gideceğiz. Hepiniz kendinize iyi bakın. Pazartesi görüşürüz.opuyorumnanaktan
iyi tatiller premete inşallah bende yaparım tabloyu...
sudem bencede bekle zaman çabuk geçiyor geçmiyor gibi gözüksede..
eburcu valla seninkilerde baya çokmuş o ona o ona söylemen en iyisi ama ben anneme söyledim başka kimsede bilmiyor ablam bile yani annemin azı sıkıdır.. sonuçta anne yani..
bu arada tayinimiz çıkmadı Aydındayız bunda da vardır bir hayır
RUYALAR çok üzüldüm canım okurken gözyaşlarımı tutamadım Allah sabır versin üzüntün hiç geçmeyecek azalmayacak sadece bu acıyla yaşamayı öğreneceksin ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıkken karnımda öldü hala ağlıyorum zaman bir şekilde geçiyor ama hiçbir şey eskisi gibi değil çünkü ben melek annesiyim
sağol canım evet hiç geçmeyecek...bu acıyla yaşamayıda öğreneceğiz...bu gün babalar günü onun burukluğu var içimde yine boş bir babalar günü eşime...evet canım hiçbirşey eskisi gibi olmuyo ve olmayacak...ya birde verilen şehitlerimiz var içimdeki ateş büyüdü kavuruyo bedenimi...Allah aillelere sabır versin...ruhları şad olsun...
PREMETE Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Verdiğin örnekler benim için moral oldu. İyi ki buraya girdim ve sizinle tanıştım önemsendiğimi hissettiriyorsunuz bana. Ben önümüzdeki hafta için randevu almaya çalışacağım olmazsa eylül ayına kalacak mecburen. Sennin randevundan sonra izlenimlerini bekliyorum. Biz bugün karneleri dağıttık 1 Temmuz'a kadar burdayız sonra memleketlere gideceğiz. Eşim çok sıkıldı. O kadar güçlü görünüyordu ki en son kan pıhtılaşmasından sonra neyse sebebi öğrendik en azından dedi rahat görünüyordu ama dr dan çıktığımızdan beri bir şey yemedi midesi ağrıyormuş. DR kan pıhtılaşması olanların felç inme kalp krizi geçirme riski yüksek dedi. Stresten uzak durmalı dedi zannedersem eşim bunlara kafayı taktı. Onu üzmek istemiyorum. Bir an önce randevu almak istiyorum ama bakalım artık neler olacak. Peki sen şuanda iğne vurulmaya başladın mı? Bir de seninkilerde sayısal değer yazıyor mu? Benim MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON ve FAKTÖR V G1691A HETEROZİGOT MUTASYON çıktı. Bazıları bebe aspirini falan kullanıyor. Bana hemen iğne dedi çok mu risk taşıyorum diye kafaya taktım.
İyi tatiller........opuyorumnanaktan
premete kız sen yoksa denize falan mı gireceksin? yazlık falan yazmışsın. Yani yapmazsın biliyorum ama güneşte kalmanın bile zararı var erken gebelikte. Dikkatli ol canım. Bir de ben gebeyken o kadar pinpirikliydim ki araba ile işe gidip gelirken bile araba hafif sarsılsa (ki Ankara'da asfaltlar hep çukurlu yamalıdır) acaip stres yapıyordum. Çünkü bende plasenta previa vardı. Mümkün olduğunca araca binmemek için evden çıkmazdım. Son 8 haftayı da devamlı yatarak geçirdim. Ama sonuç malum. Uff yine play tuşuma basıldı ve aynı kaset dönmeye başladı. Bu geri gidişler hatırlamalar üzülmeler birmiyor hatta artıyor. İki gebeliğimin de her anını tekrar tekrar yaşıyorum. Ayrıca dğn gece bir rüya gördüm. Gebeymişim 19 haftalık. Suyum gelmeden 2-3 gün önce başlayan bir alt karın ağrısı vardı. O ağrıyı aynen hissediyorum rüyamda. Eyvah suyum gelecek diyorum. İliklerime kadar yaşadım o korkuyu. Ben de bu korkular varken.....
kızlar selam haftasonu ben giremedim ne gelişmler var diye baktım ki sadece 2 yeni cevap gördüm son girişimden sonra herkes tatil modlarında herhalde
ben de İstanbul'a kaçtım cımartesi günü eşimle birlikte. Pazar sabahı kahvaltıya gittk. Aynen şöyle bir durum oldu. Önümüzdeki masada 4-5 aylık bir gebe hanım (konuşmalarından duydum bir de karnı belliydi) onun önündeki masada 8-9 aylık karnı burnunda bir hanım, bizim arkamızdaki masada da yine doğurdu doğuracak bir hanım geldi.
Yani eşim de ben de (eşim belli etmemeye çalışsa da) dağıldık resmen
premeteciğim seni tebrik ediyorum saygı ile eğiliyorum :))) Kolayca gebe kalıyorsun diye bu kadar rahat olma arkadaşım. Amacım kesinlikle korkutmak değil. Ama hiçbirşey olmasa enfeksiyon kapma riski var denizden zaten sen de biliyorsun. Güneş koruma faktörü ultraviyolenin teratojenik etkisini önler mi? Bilmiyorum. Benim bir doktorum ilk üç ayda güneşte kalmanın sakıncalı olduğunu defalarca vurgulamıştı.Mapcım denize girdim ama doktorlar deniz temiz olduğu sürece girebilirsiniz diyorlar.
kızlar selam haftasonu ben giremedim ne gelişmler var diye baktım ki sadece 2 yeni cevap gördüm son girişimden sonra herkes tatil modlarında herhalde
ben de İstanbul'a kaçtım cımartesi günü eşimle birlikte. Pazar sabahı kahvaltıya gittk. Aynen şöyle bir durum oldu. Önümüzdeki masada 4-5 aylık bir gebe hanım (konuşmalarından duydum bir de karnı belliydi) onun önündeki masada 8-9 aylık karnı burnunda bir hanım, bizim arkamızdaki masada da yine doğurdu doğuracak bir hanım geldi.
Yani eşim de ben de (eşim belli etmemeye çalışsa da) dağıldık resmen
Yarın akşamüstü doktordan randevu aldım, içimde bir sıkıntı var ya kötü birşey derse, ya keseyi göremezse vs. aklımdan bir sürü şey geçiyor çok korkuyorum. Çarşamba günü Mete'nin ölüm yıldönümü çok garip duygular içindeyim. Hamileyim diye sevinsem mi, Mete için üzülsem mi bilemiyorum.Şu an sevincimi de üzüntümü de net olarak hissedemiyorum. Sevinirsem Mete'ye haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, üzülürsem bebeğime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Oğlumu çok özledim.
limburg haftasonu yazmışsındır diye bekliyordum ama yazmamışsın. Test yaptın mı, ne durumdasın? Hadi güzel haberini bekliyoruz canım.
limburgcum bence gebesin bugün ayın 21 i adetin gecikmiş ve testte silik de olsa ikinci çizgiyi görmüşsün. Kendini strese sokmadan ama gebe olma umudunu da taşıyarak yarın kan ver inşallah gebesindir.
bu arada yine korlar düştü yüreklere rabbim şehitlerimizi peygamberimize komşu eylesin şehitlik mertebesine eriştirsin inşallah rabbim sabır ver ailelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?