Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ayy canım ya biliyordum, içime doğmuştu hamilesin işte. Benimkisi tam bir hafta gecikince çok çok silik çizgi şeklinde çıkmıştı. Adet döngün 30 günden fazla olunca geç döllenme oluyor ondan 18. de yaptığın testte çıkmamıştır. Zaten hamile olmasan öyle silik falan çıkmıyor o kısım öyle bembeyaz, bomboş sırıtıyor. Hemen bir kan testi yaptır canım. Şimdiden tebrik ederim çok çok çok ama çok sevindim.

Limburg: Hadi bakalım güzel haberler geldi. Yarın kesin sonucu alırsın inşallah.Bize haber ver.
Peremete ayağını bol bol sürü inşallah bende en kısa zamanda tedaviye başlaya bileyim. Hamile olduğumu öğreneyim.

Ya ben hep diyorum size hamilelik bulaşıcıdır diye. Merak etme Eburcucum bu topikteki herkese bulaşacak. Bir an önce tedavi tarihin belli olsun da isminin karşısına tarih yazalım canım.

Ya kızlar yapmayın nolur gaza getırmeyın benı cok korkuyorum aldanmaktan
ama dıorumya belkı de o testın cızgısının bellı olan o yerıdır yanı dıkkat ettıgınde ancak bellı oluyor gorumcemla bı yere gıdıcektık ona gosterdım bak sen burda bısey goruyonmu dıye oda goruom dedı ama acaba dıye benım gıbı dusundu cok korkuyorum ya yok yok bence ben yanıldım

Limburgcum testler ne derse desin bence insan hamile kaldığı ay hamile olduğunu anlıyor. Bence sen de zaten onu hissetmiştin bu ay, yazdıklarından ben öyle sezinledim. Bence hamilesin canım ama yine de senin istediğin gibi olsun sevinmek için yarını bekleyelim. Lütfen yarın sabah ilk iş kan testi yaptır ve bize haber ver.

limburgu görünce topiğe daldım inşallah canım hamilesindir daha yazıları tam okuyamadım ama silik te olsa var olmasa çıkmaz rabbim inşallah güldürecek bu sefer bizi senin adına çok sevindim şu geçmişe bakıp geleyim

Ya canım ben tamamen hıssısızım yanı soyle her ay olsun dıye bekledıgım ıcın mı acaba bunu cok ıstedıgım ıcınmı acaba bılemıorum ıste bu yuzden kararsızım ıcım sankı heran kıpır kıpır olacak gıbı cnm ya en ıyısı kan testı sonucunu bekleyelım ınsallah adet olmamda ınsallahhhh

Canlarım hıc cıkmak ıstemıorum ama cıkmak zorundayım aksama gırerım ınsallah dua edın benım ıcın ne olur

premete ilk üç ay denize girilmesini pek onaylamıyo doktorlar bazılarıda havuza girmeyin denize girin diyo ama şu bi gerçekki olacak oldummu ne kadar korursan koru ben geçen sene hiç denize giremedim tatilimi erteledim bebeğime bişey olmasın diye ama olan oldu temmuzda gitmeyi düşünüyorum tatile denizede gireceğim rabbime emanet o nasip edecekse her şekilde nasip olur sakınan gözede çöp batar derler biz çok sakındık bişey elde edemedik

mapcım seni çok iyi anlıyorum bizde dün akşam eşimle bi eş yanlarında arabasında bi bebek ikimizde gidene kadar gözümüzü alamadık üzerlerinden ne yapalım bizimde kaderimiz bu eşime dedim biz ancak onlara bakarız oda bişey demedi

ben hiç iyi değilim ağrı akıntım var vajinal ağrıda oluyo yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne der birazda stres yapıyorum onunda ağrılarımda etkisi olduğunu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı rabbim herşeyin en iyisini bilir ama bu bebeği kaybedersem büyük konuşmak istemiyorum ama eşimden ayrılmayı düşünüyorum artık dayanmak dahada zorlaştı psikolojimin çok bozuk olduğunu hissedebiliyorum daha kötü olmaktan korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok çaresizim

MAPCIM ZOR GERÇETEN BENDE HAFTASONU ıSTANBULDAYDIM BEBEKLERı OLAN HAMıLE OLANLAR HEP KARŞIMDA HELE BıRDE ŞıMDı YAŞAYDI KIZIM 10 AYLIK OLACAKTI ONUN GıBı KIZ ÇOÇUGU GÖRDÜM DAGILDIM BENDE NAPALIM ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSıN BıZE...
PREMETE DENıZE GıRMıŞSıN ıYı YAPMIŞSIN BıRAZDA BOŞVERMEK LAZIM DıKKAT ETSEKSE ETMESEKTE OLACAKLA ÖLECEGE ÇARE YOK ıNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELıRSıN
CıCıM RÜYAN HAYIRLARA ÇIKSIN KZINI KAYBETTıGıN VE HERAN ONU DÜŞÜNDÜGÜN ıÇıN DÜŞÜNCEYLE AYNI ŞEYı YAŞAMIŞSIN GÜZEL ŞEYLERE YORALIM..
LıMBURG ıNŞALLAH HAMıLESıNDıR YARIN GÜZEL HABERLERı BEKLıYORUZ.
NURAYCIM NEDEN YıNE KARAMSARLIGA KAPILDIM TATLIM NOLDU NE O AYRILMAK FALAN YA BENMı ALSAM PREMETE SOPASINI ACABA kaydirigubbakcemile3

Nuraycım akıntın olması normel benımde Çok vardı ılk hamılelegımde agrında normel rahım bÜyÜyor arkladaŞım...

Gelıncık benı merak etmıŞsın arkadaŞım adetım cuma gÜnÜ 25 yanı..
DÜn evlılık yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ cuma gÜnÜ hedıyemı alırım ınŞallah allahım hepımızın gÖnlÜnÜn muradını versın bende hıÇ belırtı yok arkadaŞlarım akıntımda yok akıntı olması Şartmı sızlerde nasıldı...

sinannuray birdenbire nasıl bu kadar radikal kouşabiliyorsun güzelim yaa? Dur bakalım ne oluyoruz yani öyle ayrılmalar filan ? Böyle şeyler düşünme bence şu anda 10 haftalık gebesin daha ne olsun? Akıntı için de doktora danış mutlaka.

benim tanıdığım bir bayan tüp bebekle gebe kaldı. Bebeği sağlıklı kendi sağlıklı 2 haftaya kadar doğum yapacak ama ne yazık ki boşanma davası açmış eşi ona. Ve mahkemesi oldu geçenlerde. Karnı burnunda gitti. Hakim boşamamış. Ama kız mahvoldu çok ağladı. O yüzden gebeyken ayrılmayı düşünmek bile kötü. Şimdi eşlerinizle daha çok bağlanacağınız zamandır bence. En azından doğacak bebişinizi analı babalı büyütebilmek için.

Off Nuraycım ya senin kendine yaptığın kötülüğü hiçbir insan sana yapamaz. Neden bu kadar karamsarsın. Ufacık bir aksilikte hemen kendini bırakıyorsun ki şu an ortada aksilik falan da yok. Sen kendi kendine dert yaratıyorsun. Hepimizin akıntısı , ağrısı var biz de korkuyoruz korkmamak mümkün değil ama aklımıza kötü şeyler getirmemeye çalışıyoruz. Çok büyük bir acı yaşadık ama çok şükür Allah'a bize yeniden anne olma şansı verdi. Bunun için mutlu olacağın yerde neden hayatı kendine zindan ediyorsun. Biraz toparla kendini canım ya. Eşinden ayrılmak falan nereden çıktı şimdi, birbirinize en çok kenetlenmeniz gereken zamanda neler düşünüyorsun. Eşini çok sevdiğini biliyorum onun da seni sevdiğini söylüyorsun eeee o zaman problem ne. Ufak tefek sorunlar da konuşarak halledilebilir hem hangimizin yok ki. Karnındak bebeğe yazık o bu kadar stresi haketmiyor hiç olmazsa onun hatırına biraz kendine gel.

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Hediyenin şu an karnında olduğuna inanıyorum. Benim hamile olduğumu öğrenmeden önceki hafta hiç akımtım yoktu kupkuruydum hamileliğimi öğrendikten sonra akıntı başladı. Bence hamilelik belirtilerine falan çok takılma. Herkesdeki belirtiler farklı oluyor, her hamilelik de birbirinden farklı oluyor.

PREMETE Canımm verdiğin bilgiler için çooooook teşekkür ederim. Drdan alamadığım cevapları senden aldım. ınternetten bir sürü şey okudum ama anlayamamıştım şimdi kafama yerleşti. Eşin ne doktoruydu? Eşin mi seni bilgilendiriyor yoksa sen mi araştırıyorsun. Onur Bilginden izlenimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de önümüzdeki hafta salı günü için randevu aldım. Gitmesem içim rahat etmeyecek.ığneleri göbekten mi yapıyorsun canım? Ben koldan falan diye düşünmüştüm. Grafiğin çok güzel olmuş. ınşallah Rabbim bebeğini zamanında kucağına almayı nasip eder.

MAP Hamileler ve bebekler her zaman etrafımızda canım. Önceden bu kadar yoktu gibi geliyor. Ben de çok etkileniyorum. Bir arkadaşımla hamileliğimiz arasında 3 ay vardı. Ben bebeğimi kaybettim. O ağustosta anne olacak. Artık görüşmemek için elimden geleni yapıyorum. Bir taraftan yanlış davrandığımın farkındayım ama elimde değil işte.

LıMBURG 1985 Lütfen kendini hamileliğe hazırlama. Değilsen çok üzülürsün. ınşallah hamilesindir ama diğer ihtimali de göz ardı etme.

SıNAN NURAY Yazdıklarını okuyunca şaşırdım. Neden bu kadar karamsarsın karnında bebişin var. Yakında hareketlerini duyacaksın. Akıntı olabilir ama yine de dr a bir sor. Eşinden ayrılmak nereden çıktı? Geçen gün ben de eşime istersen ayrılabiliriz dedim. Çünkü bende kan pıhtılaşması var. Onda bir problem yok onun baba olma hakkını elinde almaya gönlüm razı değil. Eşim saçmaladığımı söylüyor ama bebekten sonra zaten her şey saçma geliyor.

ya bilmiyorum ama kendimi çok yorgun issediyorum artık taşıyamıyorum ikimizde fazlasıyla seviyoruz ama artık anlaşamıyoruz çok stres yaşıyorum böyle devam etmektense ayrılmak en güzeli istemiyo bırak diyorum bıraksın dayanamıyorum hergün kahroluyorum artık hep onu suçluyorum stresten erken doğdu bebeğim senin yüzünden öldü diyorum ya inanın çok kötüyüm bana yaşadıklarım çok fazla ben o kadar güçlü değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…