cnm mrb nasılsın?ben nısanın 10nda,mayısın 16sında adet oldum sanırım 35gunde bır dongum ama genede dayanamadım 18nde test yaptım negatıf hala olmayınca bugun yıne yaptım coooooook sılık bır cızgı var gıbı gozukuyor yanı ancak kafamı karıstıran sey su kı ıkısını aynı marka almadım keske oyle yapsaydım.cunku dıorum acaba ıkıncı yaptıgım yanı bugun yaptıgımın bazı testlerde yerı bellı oluyormusya acaba oylemı oldukı dıorum karısıgım yanı
ben hiç iyi değilim ağrı akıntım var vajinal ağrıda oluyo yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne der birazda stres yapıyorum onunda ağrılarımda etkisi olduğunu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı rabbim herşeyin en iyisini bilir ama bu bebeği kaybedersem büyük konuşmak istemiyorum ama eşimden ayrılmayı düşünüyorum artık dayanmak dahada zorlaştı psikolojimin çok bozuk olduğunu hissedebiliyorum daha kötü olmaktan korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok çaresizim
Gelİncİk benİ merak etmİŞsİn arkadaŞım adetİm cuma gÜnÜ 25 yanİ..
DÜn evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ cuma gÜnÜ hedİyemİ alırım İnŞallah allahım hepİmİzİn gÖnlÜnÜn muradını versİn bende hİÇ belİrtİ yok arkadaŞlarım akıntımda yok akıntı olması Şartmı sİzlerde nasıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?