Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Birbirimizi suçlamakla elimize hiçbir şey geçmiyor. Ben de eşimi çok suçladım. Eşim bana karnım çıkmadığı için hep takılıyordu. Sen doğuramayacaksın bu çocuğu diyordu. Ben bebeğimi haziranın ilk haftasında doğuracaktım. Ben maçlara bakacağım diyordu. Şimdi maçlar başladı keyifle seyrediyorsun muradına erdin mi diyorum. Sen olumsuz düşündün onun için bebeğimizi kaybettik diyorum. Hep güçlü duruyor beni teselli ediyordu kan pıhtılaşmasında morali çok bozuldu sen nasıl vurulaksın o kadar iğneyi diyor. Günlerdir midesi ağrıyor iştahı azaldı. Gereksiz yere üzdüğümü anladım artık elimden geldiğince söylememeye çalışıyorum. Eşim bana bu bebeği en senin kadar ben de istiyordum unutma dedi. Yanlış yaptığımı anladım.

Rica ederim canım. Seni birazcık bilgilendirebildiysem, içini birazcık olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Benim eşim genel cerrah. Bu bilgileri o anlatmadı bana hatta o bunları öğrenmemi bile istemiyor. Öğrenirsem kafaya çok takacağımı düşünüyor ama benim içim başka türlü rahat etmiyor. Okuduklarımla gittiğim doktorların anlattıklarını birleştirerek hastalığımla ilgili bigi edindim. Bir de forumda kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı var orayı okuyarak da çok şey öğrendim sana da tavsiye ederim. Yarın sana Onur Bilgin'le ilgili görüşlerimi yazarım. ığneleri göbekten yapıyorum, iğne deri altına yapıldığı için kol zor olabilir daha yağlı olduğu için göbek veya bacak daha uygun.

Canım Allah hiçkimseye taşıyamayacağı yük vermez sen düşündüğünden daha güçlüsün sadece çabuk yoruluyorsun bu nedenle de sık sık motive edilmeye ihtiyacın var. Eee biz neciyiz burada sen yorulduğunda biz senin elinden tutup hadi Nuray yapabilirsin diyeceğiz. Senin yaşadığın korkuları şimdi eşin de yaşıyor, o da senin kadar stresli aranızdaki problemler hep bu yüzden. Bu kadar sabırsız olma kendine, eşine, karnındaki bebeğine biraz şans ver, herşeyi kestirip atma. Sen umutlu olmadıkça hiçbir şey yolunda gitmez. Bence şu aşamada ayrılığın lafını bile etmek güzel değil, bunu çok fazla dillendirip de ortalığı daha fazla germe. Bir meleğiniz ve bir bebeğiniz var, ne kadar güçlü bağlarla bağlısınız birbirinize hangi sebep bu bağları koparabilir ki.

çok sağolun premete sen beni çok iyi anlıyosun hepiniz öylesiniz allah gönlünüze göre versin ya bu haftalarda böyle olmak normalmiş bi hafta daha sürermiş saçmalıyorum frakındayım kusura bakmayın

canım benim nasılsın?inşallah sıkıntıların geçer canım.o kadar dua ettim ki sana rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kavuşturur sana.inşallah sağlık haberler,ni alırım canım

günaydın kızlar nasılsınız
umarım keyifler iyidir
ben uzun zaman oldu giremedim
biraz işlerim vardı.
çok şükür hamileliğim iyi gidiyor
bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
bulantılar falan devam ama çok şükür.

geçmişi okuyamadım tam ama sinannuray yazını okudum
bende bazen kendimi çok güçsüz hissediorum
bırakıp gidesim geliyor ama
çok şükür iyi kötü gidiyor
hayat sınav zaten bunların bizlerin sınavı olduğunu düşünüyorum.

üzme kendini lütfen.

Allah en kısa zaman da sizlerin kucağınızıda doldurur inşallah , dualarımdasınız...

Son düzenleme:
Premete canımmmmm hamile haberini okudum , çok ama çokkk sevindim , Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin...

Angelhope , canım bu sıkıntılı günler geçecek inşallah ... Bebişin sağlıkla kucağına gelecek inşallah...

Canım hamileliğinin iyi gitmesine çok sevindim , günler çabuk geçiyor , bir bakmışısız ki bebişin kucağında...

Oy maşşallah melek çok tatlıymış kuzun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Analı babalı. Darısı bizim başımıza inşallah.

Canım biraz daha sabret , her şey çok güzel olacak inşallah...Biliyorum çok sıkıntılı , çok stresli günler geçiriyoruz ama sabretmekten başka yapacak bir şey yok malesef...

Nuray canım kendini böyle karamsar, mutsuz duruma duşurme. Hepimizin sorunları oluyor, ama önemli olan aileni korumak, sajip çıkmak. Bu sıkıntılı günler geçecek, hem kendini hemde bebişini üzme. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.

Oy maşşallah melek çok tatlıymış kuzun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Analı babalı. Darısı bizim başımıza inşallah.
Canım çok teşekkür ederim...
İnşallah en kısa zamanda sizlerin debebişleriniz sağlıcakla doğar , buradan bebişinin resimlerini paylaşırsın inşallahhh...

Arkadaşlar çıkmak zorundayım , önceki sayfaları okuyamadım malesef , bebişim biraz daha büyüsün daha sık geleceğim buraya...
Yazamadığım arkadaşlarım , sizlerde inşallah iyisinizdir , sizler de hep aklımdasınız , dualarımdasınız...

Melekcim maşallah canım. Yerim ben o tontişi ya. Resimleri görünce çok duygulandım nereden nereye. Allah daha güzel günlerini de göstersin, ömrü de kendi gibi güzel olsun.

Canım hamişlik psikolojisi bu normal ama çok kaptırıyosun kendini bir can taşıyosun artık stres yapma lütfen bunun mutluluğunu doya doya yaşaman lazım artık ben hamile kalabileceğimden bile emin değilim artık ne mutlu ki yine hamilesin

Az kalmış hadi inşallah canım benim ya gelmez kırmızılar belirtim yok diye takma içini rahat tut daha sonrasında daha çok belirti ortaya çıkıyo sanki inşallah bebeğin seninledir evlilik yıldönümüne eşsiz bir hediye olur tebrik ederim nice sağlıklı mutlu evlatlı seneler inşallah

cici hakkında hayırlısı olsun canım bidahaki aya denersin

sağol canım zaten ne zaman hayırlısıysa benim için o zaman olur inşallah

yaaa canım ya kendinede bebişede eşinede böyle yaparak çok eziyet ediyosun ya üzme bu kadar kendini herşeyi oluruna bırak ve meleğin içinde ne eşini nede kendini suçla bida çünkü kimsenin suçu yok Rabbim öyle olmasını istemiş öyle olmuş elimizden hiç bişey gelmiyo o yüzdende birdaha duymıcam eşini suçladığını üzme kendini birbirinizi o kadar severken sımsıkı kenetlenin birbirinize.premetenin sopasını hepimiz sırayla alcaz galiba bak senin içinklava:

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun bugünde benim evlilik yıldönümüm 2 yıl doldu tam artık evleneli.evet canım kızım hep aklımda olduğu için rüyalarım hep onunla ilgili oluyo.seninde inşallah bu ay yüzün güler canım.

canım 41kere maşallah çok tatlı çok güzel kuzun olmuş.Rabbim analı babalı büyütsün hep mutlu olun.inşallah bizde o günleri o mutluluğu yaşarız.amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn...kendinize çok iyi bakın.

premetecim bugün dr için randevu alcaktın ne yaptın canım gittinmi?

cici evlilik yıldönümünüz kultlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar inşallah seneye yavrunda kucağında olur birlikte kutlarsınız inşallah

cici canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun bidahaki senenizde bebişinizle girersiniz inşlalah siz beni uyandırıyosunuz eşime çok haksızlık ediyorum onun canıda benim gibi yanıyo hep benim kızım diyorum hiç bişeye sesini çıkarmıyo bitek öle deyince benimde kızım diyo ama gerçekten hamilelik psikolojisi galiba kızımda da çok sinirliydim bundada görümcemle kavga etmekle başladım kimseyi çekemiyorum çok sinirliyim ama geçecek inşallah onada işkence etmekten vazgeçmem lazım ikimiz içinde çok zor yalvarıyo bana ben artık kucağımıza almak istiyorum ne olur stres yapma diyo rabbim düzeltsin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…