PREMETE Canımm verdiğin bilgiler için çooooook teşekkür ederim. Drdan alamadığım cevapları senden aldım. ınternetten bir sürü şey okudum ama anlayamamıştım şimdi kafama yerleşti. Eşin ne doktoruydu? Eşin mi seni bilgilendiriyor yoksa sen mi araştırıyorsun. Onur Bilginden izlenimlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Ben de önümüzdeki hafta salı günü için randevu aldım. Gitmesem içim rahat etmeyecek.ığneleri göbekten mi yapıyorsun canım? Ben koldan falan diye düşünmüştüm. Grafiğin çok güzel olmuş. ınşallah Rabbim bebeğini zamanında kucağına almayı nasip eder.
ya bilmiyorum ama kendimi çok yorgun issediyorum artık taşıyamıyorum ikimizde fazlasıyla seviyoruz ama artık anlaşamıyoruz çok stres yaşıyorum böyle devam etmektense ayrılmak en güzeli istemiyo bırak diyorum bıraksın dayanamıyorum hergün kahroluyorum artık hep onu suçluyorum stresten erken doğdu bebeğim senin yüzünden öldü diyorum ya inanın çok kötüyüm bana yaşadıklarım çok fazla ben o kadar güçlü değilim
iyi şeyler duymak ve okumak morelimi düzeltiyor canım inşallah bunu bağışlar Allah bana ve sizlere bu ayın 30 unda tekrar kontrolüm var inş.güzel şeyler duyarım ve senin beni çok merak ettiğini biliyorum ve ne dediyse paylaşıcam i kötü.nasipte varsa doktorlar bahane ben dualarla ayaktayım herkes doğum yapacağım günü beklior 2 tane yaşlı teyze var yürümekte zorlanan diyorlarki şerife doğum yap ne olursa olsun gelicez evine o kadar çok duygulandım ki anlatmaz güç...
Canım hamileliğinin iyi gitmesine çok sevindim , günler çabuk geçiyor , bir bakmışısız ki bebişin kucağında...günaydın kızlar nasılsınız
umarım keyifler iyidir
ben uzun zaman oldu giremedim
biraz işlerim vardı.
çok şükür hamileliğim iyi gidiyor
bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
bulantılar falan devam ama çok şükür.
geçmişi okuyamadım tam ama sinannuray yazını okudum
bende bazen kendimi çok güçsüz hissediorum
bırakıp gidesim geliyor ama
çok şükür iyi kötü gidiyor
hayat sınav zaten bunların bizlerin sınavı olduğunu düşünüyorum.
üzme kendini lütfen.
ya bilmiyorum ama kendimi çok yorgun issediyorum artık taşıyamıyorum ikimizde fazlasıyla seviyoruz ama artık anlaşamıyoruz çok stres yaşıyorum böyle devam etmektense ayrılmak en güzeli istemiyo bırak diyorum bıraksın dayanamıyorum hergün kahroluyorum artık hep onu suçluyorum stresten erken doğdu bebeğim senin yüzünden öldü diyorum ya inanın çok kötüyüm bana yaşadıklarım çok fazla ben o kadar güçlü değilim
Canım çok teşekkür ederim...Oy maşşallah melek çok tatlıymış kuzun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Analı babalı. Darısı bizim başımıza inşallah.
ben hiç iyi değilim ağrı akıntım var vajinal ağrıda oluyo yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne der birazda stres yapıyorum onunda ağrılarımda etkisi olduğunu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı rabbim herşeyin en iyisini bilir ama bu bebeği kaybedersem büyük konuşmak istemiyorum ama eşimden ayrılmayı düşünüyorum artık dayanmak dahada zorlaştı psikolojimin çok bozuk olduğunu hissedebiliyorum daha kötü olmaktan korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok çaresizim
Gelıncık benı merak etmıŞsın arkadaŞım adetım cuma gÜnÜ 25 yanı..
DÜn evlılık yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ cuma gÜnÜ hedıyemı alırım ınŞallah allahım hepımızın gÖnlÜnÜn muradını versın bende hıÇ belırtı yok arkadaŞlarım akıntımda yok akıntı olması Şartmı sızlerde nasıldı...
Meraba arkadaşlar , size resim konusunda sözüm vardı ,işte bebeğimin resmi :)
Maşallah barekallah Nazarlardan korusun Rabbim tüm evkatları kötülüklerden muhafaza etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah melekcim çok tatlı maşallah
Allah en kısa zaman da sizlerin kucağınızıda doldurur inşallah , dualarımdasınız...[/COL
aminn canım inşallah
cici hakkında hayırlısı olsun canım bidahaki aya denersin
ben hiç iyi değilim ağrı akıntım var vajinal ağrıda oluyo yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne der birazda stres yapıyorum onunda ağrılarımda etkisi olduğunu düşünüyorum artık hakkımda hayırlısı rabbim herşeyin en iyisini bilir ama bu bebeği kaybedersem büyük konuşmak istemiyorum ama eşimden ayrılmayı düşünüyorum artık dayanmak dahada zorlaştı psikolojimin çok bozuk olduğunu hissedebiliyorum daha kötü olmaktan korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok çaresizim
MAPCIM ZOR GERÇETEN BENDE HAFTASONU İSTANBULDAYDIM BEBEKLERİ OLAN HAMİLE OLANLAR HEP KARŞIMDA HELE BİRDE ŞİMDİ YAŞAYDI KIZIM 10 AYLIK OLACAKTI ONUN GİBİ KIZ ÇOÇUGU GÖRDÜM DAGILDIM BENDE NAPALIM ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSİN BİZE...
PREMETE DENİZE GİRMİŞSİN İYİ YAPMIŞSIN BİRAZDA BOŞVERMEK LAZIM DİKKAT ETSEKSE ETMESEKTE OLACAKLA ÖLECEGE ÇARE YOK İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN
CİCİM RÜYAN HAYIRLARA ÇIKSIN KZINI KAYBETTİGİN VE HERAN ONU DÜŞÜNDÜGÜN İÇİN DÜŞÜNCEYLE AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞSIN GÜZEL ŞEYLERE YORALIM..
LİMBURG İNŞALLAH HAMİLESİNDİR YARIN GÜZEL HABERLERİ BEKLİYORUZ.
NURAYCIM NEDEN YİNE KARAMSARLIGA KAPILDIM TATLIM NOLDU NE O AYRILMAK FALAN YA BENMİ ALSAM PREMETE SOPASINI ACABA kaydirigubbakcemile3
Gelİncİk benİ merak etmİŞsİn arkadaŞım adetİm cuma gÜnÜ 25 yanİ..
DÜn evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜzdÜ cuma gÜnÜ hedİyemİ alırım İnŞallah allahım hepİmİzİn gÖnlÜnÜn muradını versİn bende hİÇ belİrtİ yok arkadaŞlarım akıntımda yok akıntı olması Şartmı sİzlerde nasıldı...
Arkadaşlar çıkmak zorundayım , önceki sayfaları okuyamadım malesef , bebişim biraz daha büyüsün daha sık geleceğim buraya...
Yazamadığım arkadaşlarım , sizlerde inşallah iyisinizdir , sizler de hep aklımdasınız , dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?