Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

melekcim maşşallah bebişine çok tatlı bi bebek allah büyüdüğü günleride kardeşlerini kucağına aldığın günleride nasip etsin bizide senin gibi mutlu sona ulaştırsın

premete doktordan gelince bize haber ver inşallah keseyi görürsün göremesende sorun yapma ben kızımda çok geç görmüştüm geç döllenme olduğu için

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür boyu birlikte huzur ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin, evliliğinizi boy boy çocuklarla süslesin.

Benim randevum 5.30'da. Hayırlısıyla bir gidip geleyim yazarım size. Özlenencim de bugün doktora gidecekti. İnşallah güzel haberlerle ve içi rahatlamış olarak döner.

premetecim sen nasılsın

Hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorum. Bugün doktor randevum olduğu için gerginim biraz. Sen nasılsın.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben ağrıları saymassak iyim çok şükür akşam kontrolüm var ,sabırsızlıkla onu bekliyorum..premete iğnelerden bahsetmişsin benimde bacaklarım mosmor inanamassın resmen kan topladı ,göbekten yapmayada korkuyorum 3 gündür koldan anneme yaptırıyorum eşimin yapabileceğini zannetmiyorum öle ince işlere eli yatkın değildir.bugün seninde güzel haberlerini bekliyoruz keseyi gör gel hayırlısıyla inş.

sinanuraycım bu tür duygusal iniş çıkışlar normal ama boşanmayı düşünecek kadar salma kendini canım ya.hiçbirimiz dört dörtlük değiliz inan. tartışma stres hepsi mevcut,sen böle stres yaptıkça herşeyi ağrılarında geçmez nolur sakin olmaya çalış,,ağrın çoksa doktoruna söyle sana magnesum verssin ben günde bir tane kullanıyorum,

limburg silik olarak çıkması bir umut inş. bebeğin seninledir canımm,,

melekcimm kızın maşallah çok tatlı Allah nazarlardan saklasınn...Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş...

cici evlilik yıldönümünüz kultlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar inşallah seneye yavrunda kucağında olur birlikte kutlarsınız inşallah

sağolun canlarım çok teşekkür ederim amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım inşallah hepimiz bir sonraki evlilik yıldönümümüzde bebeklerimizle oluruz.

Özlenencim ben de seni aklımdan geçiriyordum. Herhalde aynı saatlerde doktorda olacağız inşallah ikimiz de güzel haberlerle döneriz. Benim de çok ağrım var. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım ama ben bunların normal olduğunu düşünüyorum. Sanırım gaz da kasıklara baskı yapıp ağrımasına sebep oluyor. ığneler için en kolay yer aslında göbek, tombik tombik olduğu için vurması kolay oluyor. Bir kere yapsan alışırsın aslında. Ben artık kendim de morartmadan vurmayı başarıyorum. ığneyi soktuğun gibi hiç oynatmadan çıkarabilirsen hiç morarmıyor hatta iğnenin girdiği yer bile belli olmuyor.

canım teşekkür ederim inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız

bak canım senin yerinde olmak için neler vermezdim üzülme artık ne olur yapma böyle eşin çok haklı stres yapma kendi kendini üzdüğünün farkında değilmisin sen tatlım yaa bak biz farkında değiliz bazı şeylerin olduğundan yani biz zannediyoruz ki sadece biz böyle üzülüyoruz eşlerimizde çok üzülüyo aslında biz burda birbirimizle paylaşıyoruz ama onlar hiç konuşamııyo ki kimseyle hep içinde yaşıyolar bir daha sende deme gerçekten onun nasıl üzüldüğünün farkında değilsin aslında bunları hep aklında tut
bak canım için sıkılınca canın sıkılınca aç Kuran-ı Kerim'i oku arapça bilmiyosan bile türkçeden oku ve dua et Allah'a O senin hep yanında ve rahatlatacak seni okudukların tamammı canım üzülme sakın artık o bebişide üzme tamammıolumunekankayizsmile

canım inşallah herşey yolunda gider ve hep mutlu olursun.

ya tvyi açıyorum hep şehit haberi çok canım sıkılıyo ya artık onu bile açmak istemiyorum çok üzüldüm zaten biliyosunuz durumumu daha hassasım bu yönden.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.başı sağolsun.

afferin premete senin bu kızların hepsine örnek olman lazım yani onların seni örnek alması lazım bunlar normaldir ilk başlarda tabi kendi kendinizi üzüpde ağrı yapmayın karamsar düşünmeyşn güzel düşünün herşey güzel olsun.seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım bugün

oğluma hamileyken kk ya girdiğimde
malesef bebegimi kaybettim topiğine şöyle bakar ama
hiç girmezdim korkardım sanki
ama şuan ilk işim buraya gelmek oluyor

Amin inşallah, allahım sabır versin, dayanma gücü versin sana. Mümkün olduğunca sakin huzurlu bir hamilelik geçirmeye çalış. Allah yardımcın olsun

İnşallah güzel haberler getirirsiniz. Allah işlerinizi rast getirsin. Sağlıcakla kavuşun bebişlerinize.

Amin canım. Allah yardımcıları olsun onların Dayanma gücü versin.

Seninde evlilik yıldönümünü kutluyorum. Allah seneye kucağımızda bebişimizle kutlamayı nasip etsin inşallah. Benimde evlilik yıldönümüm 25 Haziran bu cuma. Kocaman bir 5 sene bitti. Geçen senede aynı dilekte bulunmuştum, hatta evlilik yıldönümümde hamile olduğumu ikiz olduğunu öğrenmiş, yıl dönümümüzde kocamla hayaller kurmuştuk. İnşallah seneye hayallerimiz gerçek olur. Allahım ne olursun dularımızı kabul et. Hayırlısını ver.

merhaba, okuyunca yazmadan edemedim...sizinle aynı mutasyonlara sahip, pıhtılaşma sorunu nedeniyle iki bebeğini kaybetmiş bir öğretmenim bende. 2008 kasım ayında kızıma kavuştum şükürler olsun, günde iki kan sulandırıcı iğne ve aspirinle ve tabii öncelikle allahın izniyle kavuştum yavruma, darısı başınıza inşallah...sorunumu öğrendiğim zamandan itibaren tüm yaşadığım deneyimleri "kan pıhtılaşması yaşayanların paylaşım alanı"topiğine yazdım, vaktin olursa ilk sayfalarda bi oku derim, umut olur belki...sevgiler

doktordan güzel haberlerle gelin inşallah bende buğün gidecektim ama halletmem gereken işlerim vardı yarın düşünüyorum ama yarında işlerim olucak galiba buğün yemeğe gittik eşimin babasıyla sonra bi pastaneye götürdü bide dondurma yedik sonrada telime kontür aldı bana bu kadar iyilik yapan insana bile dün akşam kızdım hamile olduğumu bilmiyo bende bulaşıkları falan hemen çıkınca yıkamıyorum akşam üstü yıkıyom bide yağmur yağdı balkon pislendi niye yıkamadın işte buğünlerde tembelleştin falan dedi sinir oldum ama gerçekten şimdi anlıyorum hamilelikten bi arkadaşım hamileydi altlı üstlü oturuyo kayınbabasıyla adam çamaşırları sobanın başına asıyomuş ona bile kızıyomuş çok kötü oldum hiç bişeyi kaldıramıyorum demişti e bende içimden biraz yadırgadım ama şimdi çok iyi anlıyorum boş şeylere bile sinirlene biliyorum bide kaybetme korkusu karışıyo değişik bi psikoloji çıkıyo ortaya

Ben geldim kızlar. Karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük, henüz çok küçük 5 mm. Doktor haftaya haftasonunda kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.

Bundan sonrası senin için Mavicim. Onur Bilgin çok şeker bir insan, herşeyi uzun uzun ayrıntılı bir şekilde anlatıyor, çok insani, çok babacan ama maalesef bizim gibi hastalar için uygun değil. Birincisi kendisi kan pıhtılaşması konusunda uzman olmadığını kendisinin uzmanlık alanının başka olduğunu söyledi, yaptırmış olduğum genetik testlere bakmadı bile, hangi doktora gidersen git bu hastalığın tedavisi tektir iğneleri vurulmaya, ilaçlarını aynı şekilde kullanmaya devam et dedi oysaki pıhtılaşma faktörlerine göre kullandığın iğne dozu farklılık gösterebilir. ıkincisi muayenehanesinde kullandığı teknoloji çok eski. Eski bir ultrasonu var onunla bakıyor ama bizim durumumuzda doppler ultrasonla zaman zaman kan akımına bakılması gerekiyor o nedenle gideceğimiz doktorun da son teknoloji bir ultrasonunun olması gerekir. Zaten ultrason için Ege Üniversitesinde başka bir doktora yönlendiriyormuş. Beni ultrasona sokmak istemedi bile, bu haftada ultrasona bakmanın bir anlamı yok göreceğimiz siyah bir yuvarlak dedi oysaki o siyah yuvarlak bizim için ne anlamlar ifade ediyor değil mi? Neyseki sonra benim halimden o siyah yuvarlağı görmeyi ne kadar çok istediğimi anladı da keseyi görebildik. Şu an senin kafan bu kadar karışıkken Onur Bilgin'in senin için yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten ben de gebelik takibimi bu şekilde sürdüremeyeceğim için Ege Üniversitesinden başka doktor arayışına başladım. Ege'de kan pıhtılaşmasında en iyi isim Sermet Sağol. ılk hamileliğimde kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için ben asla ona gitmeyi düşünmem ama senin şu aşamada ona gitmen daha doğru olur. Kafandaki soru işaretlerini giderecek bilgileri ancak ondan alabilirsin. Bense yine aradığım doktoru bulamayarak bir doktor maceramı daha sonlandırdım. Sanırım benim aradığım gibi bir doktor yok bu dünyada, kendime ütopik bir doktor yaratmışım. Kafamdakine en çok yaklaşanı buluncaya kadar aramaya devam edeceğim, bulursam sana da haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…