canım evlilik yıldönümün kutlu olsun bugünde benim evlilik yıldönümüm 2 yıl doldu tam artık evleneli.evet canım kızım hep aklımda olduğu için rüyalarım hep onunla ilgili oluyo.seninde inşallah bu ay yüzün güler canım.
premetecim bugün dr için randevu alcaktın ne yaptın canım gittinmi?
premetecim sen nasılsın
cici evlilik yıldönümünüz kultlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllar inşallah seneye yavrunda kucağında olur birlikte kutlarsınız inşallah
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah bir ömür boyu birlikte huzur ve mutlulukla yaşamayı nasip etsin, evliliğinizi boy boy çocuklarla süslesin.
Benim randevum 5.30'da. Hayırlısıyla bir gidip geleyim yazarım size. Özlenencim de bugün doktora gidecekti. İnşallah güzel haberlerle ve içi rahatlamış olarak döner.
cici canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun bidahaki senenizde bebişinizle girersiniz inşlalah siz beni uyandırıyosunuz eşime çok haksızlık ediyorum onun canıda benim gibi yanıyo hep benim kızım diyorum hiç bişeye sesini çıkarmıyo bitek öle deyince benimde kızım diyo ama gerçekten hamilelik psikolojisi galiba kızımda da çok sinirliydim bundada görümcemle kavga etmekle başladım kimseyi çekemiyorum çok sinirliyim ama geçecek inşallah onada işkence etmekten vazgeçmem lazım ikimiz içinde çok zor yalvarıyo bana ben artık kucağımıza almak istiyorum ne olur stres yapma diyo rabbim düzeltsin beni
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben ağrıları saymassak iyim çok şükür akşam kontrolüm var ,sabırsızlıkla onu bekliyorum..premete iğnelerden bahsetmişsin benimde bacaklarım mosmor inanamassın resmen kan topladı ,göbekten yapmayada korkuyorum 3 gündür koldan anneme yaptırıyorum eşimin yapabileceğini zannetmiyorum öle ince işlere eli yatkın değildir.bugün seninde güzel haberlerini bekliyoruz keseyi gör gel hayırlısıyla inş.
Sinanuraycım bu tür duygusal iniş çıkışlar normal ama boşanmayı düşünecek kadar salma kendini canım ya.hiçbirimiz dört dörtlük değiliz inan. Tartışma stres hepsi mevcut,sen böle stres yaptıkça herşeyi ağrılarında geçmez nolur sakin olmaya çalış,,ağrın çoksa doktoruna söyle sana magnesum verssin ben günde bir tane kullanıyorum,
limburg silik olarak çıkması bir umut inş. Bebeğin seninledir canımm,,
melekcimm kızın maşallah çok tatlıAllah nazarlardan saklasınn...rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş...
Özlenencim ben de seni aklımdan geçiriyordum. Herhalde aynı saatlerde doktorda olacağız inşallah ikimiz de güzel haberlerle döneriz. Benim de çok ağrım var. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım ama ben bunların normal olduğunu düşünüyorum. Sanırım gaz da kasıklara baskı yapıp ağrımasına sebep oluyor. İğneler için en kolay yer aslında göbek, tombik tombik olduğu için vurması kolay oluyor. Bir kere yapsan alışırsın aslında. Ben artık kendim de morartmadan vurmayı başarıyorum. İğneyi soktuğun gibi hiç oynatmadan çıkarabilirsen hiç morarmıyor hatta iğnenin girdiği yer bile belli olmuyor.
cici canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun bidahaki senenizde bebişinizle girersiniz inşlalah siz beni uyandırıyosunuz eşime çok haksızlık ediyorum onun canıda benim gibi yanıyo hep benim kızım diyorum hiç bişeye sesini çıkarmıyo bitek öle deyince benimde kızım diyo ama gerçekten hamilelik psikolojisi galiba kızımda da çok sinirliydim bundada görümcemle kavga etmekle başladım kimseyi çekemiyorum çok sinirliyim ama geçecek inşallah onada işkence etmekten vazgeçmem lazım ikimiz içinde çok zor yalvarıyo bana ben artık kucağımıza almak istiyorum ne olur stres yapma diyo rabbim düzeltsin beni
Özlenencim ben de seni aklımdan geçiriyordum. Herhalde aynı saatlerde doktorda olacağız inşallah ikimiz de güzel haberlerle döneriz. Benim de çok ağrım var. Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım ama ben bunların normal olduğunu düşünüyorum. Sanırım gaz da kasıklara baskı yapıp ağrımasına sebep oluyor. İğneler için en kolay yer aslında göbek, tombik tombik olduğu için vurması kolay oluyor. Bir kere yapsan alışırsın aslında. Ben artık kendim de morartmadan vurmayı başarıyorum. İğneyi soktuğun gibi hiç oynatmadan çıkarabilirsen hiç morarmıyor hatta iğnenin girdiği yer bile belli olmuyor.
ya tvyi açıyorum hep şehit haberi çok canım sıkılıyo ya artık onu bile açmak istemiyorum çok üzüldüm zaten biliyosunuz durumumu daha hassasım bu yönden.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.başı sağolsun.
PREMETE Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Verdiğin örnekler benim için moral oldu. İyi ki buraya girdim ve sizinle tanıştım önemsendiğimi hissettiriyorsunuz bana. Ben önümüzdeki hafta için randevu almaya çalışacağım olmazsa eylül ayına kalacak mecburen. Sennin randevundan sonra izlenimlerini bekliyorum. Biz bugün karneleri dağıttık 1 Temmuz'a kadar burdayız sonra memleketlere gideceğiz. Eşim çok sıkıldı. O kadar güçlü görünüyordu ki en son kan pıhtılaşmasından sonra neyse sebebi öğrendik en azından dedi rahat görünüyordu ama dr dan çıktığımızdan beri bir şey yemedi midesi ağrıyormuş. DR kan pıhtılaşması olanların felç inme kalp krizi geçirme riski yüksek dedi. Stresten uzak durmalı dedi zannedersem eşim bunlara kafayı taktı. Onu üzmek istemiyorum. Bir an önce randevu almak istiyorum ama bakalım artık neler olacak. Peki sen şuanda iğne vurulmaya başladın mı? Bir de seninkilerde sayısal değer yazıyor mu? Benim MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON ve FAKTÖR V G1691A HETEROZİGOT MUTASYON çıktı. Bazıları bebe aspirini falan kullanıyor. Bana hemen iğne dedi çok mu risk taşıyorum diye kafaya taktım.
İyi tatiller........opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?