Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

premete...Allahim sana o bebegi sag salim kucagina almayi nasip etsin..yüce rapim bizlerede versin...cok ama cok güzel duygular yasamakla beraber korkularini unuttursun sana Allahim::
Hayirli ugurlu olsun bebegin...Allah nazarlardan,sorunlardan,korusun onu...iyi bak kendine...

gözün aydın canım haftaya kalp atışınıda duyarsın inşallah ama kendini çok kaptırma bu doktor olayına aradığımızı bulmak çok zor hem ayrı iki doktora git birinin kaçırdığını öteki yakalar şansımız biraz daha artar

Premetecım gozun aydın canım ınsallah pıtpıtlarınıda duyacagız ınsallah canım

malesef olumlu bır haber veremıycem kızlar olmadı yıne ama kafam cok karısık o cızgı neydı o zaman nıye hala adet olmadım ve olacagıma daır hıcbır belırtım yok canım cok sıkkın ben ne yapayım bu adet ıcın anlamıorum bana akıl verın bı dr a gıtsemmı kı

aslında bır yandan ıyı oldu bu ay olmaması ay sonunda yada 7.ayın basında tr ye ızın ıcın yola cıkıcaz arabayla gelıcez cok tedırgın olucaktım uzun yol malum ve kan pıhtılasmam var bılıosunuz cok zorlu olacaktı 2 yıldır gıdememısıtım de tr ye ohhhh ne guzell denız kum tatıl gunes aılem

offfffffff bakmayın boyle soyledıklerıme cok kotuyum oglumda 22 hazıranda ogrenmıstım gecen yıl.beklıyordum cok umutluydum cok ıstıyordum allahım ya sen duy sesımızı nolurrrrrr

PREMETE Sabırsızlıkla bekledim canım seni. Çok açıklayıcı olmuş cevabın sağolasın. Dediğin gibi ise gitmeme gerek yok canım. Burda dr ve ultrasona güvenemediğim için İzmiri ve Onur beyi düşünmüştüm. Biraz daha düşüneyim de olmazsa randevuyu iptal edeyim bari. Sermet SAGOL profösör mü? Ege üniversitesinden mi randevu alıyoruz? Ona nasıl ulaşabilirim? Bir de sormadan edemeyeceğim Mete ye hamileyken ona mı gitmiştin? Ondan dolayı mı düşünmem dedin.

Ağrılarının olması beni şaşırttı. Çünkü benim hiç ağrım olamıştı. Kendine dikkat et lütfen. Bol bol dinlen. Kese konusundaki hassasiyetini de anlıyorum. Biz o kahverengi lekeyi ne kadar sabırsızlıkla bekliyoruz değil mi? Bizim psikolojimizi hiç anlamıyorlar. Bu arada sen kan pıhtılaşması için hemetologla görüştün mü? Bir arkadaşım da ilk bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybetmişti. Şimdi ikizleri var. Sonra iğne oldu ama hematolog karar vermiş dozajına. Gitmediysen mutlaka git doz bile çok önemliymiş canım. olumunekankayizsmile

LİMBURG Geç olsun da güç olmasın canım. Sen şimdilik Türkiyeyi ve tatili düşün. Belki de ülkemizden üç kişi dönersiniz belli mi olur?kaydirigubbakcemile3

SİNAN NURAY Hamilelikten galiba dün nasıldın şimdi nasılsın. Hep böyle kal. Elinden geldiğince iyi düşün. Çok zor biliyorum ama biz melek anneleri güçlüyüz. Rabbim sabrını gücünü esirgemesin bizlerden. :Saruboceq:

Nuraycım yaptırdım ama negatıfmıs canım yaa

olsun canım hakkında hayırlısı fazla canını sıkma bak gel buraya havanın güneşin denizin tadını çıkar biraz deşarz ol sonra oraya gidince moralin daha iyi olur aileni görmek te sana çok iyi gelir sonrada çalışmalara başlarsın kafan biraz rahatken daha iyi tutunur miniğin

selam kızlar...
PREMETE canım keseyi görmüşsün gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur hatta kucağına almak nasip olsun inşallllllaaaaaahhhhhhhhhhh...

Sağol canım benim. İnşallah en kısa zamanda sen de yeniden bu duyguyu yaşarsın.

Sağol canım. Artık aradığım doktoru bulamayacağımı anladım zaten de hiç olmazsa birazcık içime sineni bulabilirsem iyi olacak. Biri özelde, biri üniversitede iki ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum. Özelde gideceğim doktor belli zaten ama üniversitedekini bulamadım ve benim için asıl önemli olan o. Neyse inşallah bulurum gönlüme göresini.

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Bugün senin hamilelik haberini alacağıma o kadar emindim ki sonuca çok şaşırdım. Yine de adet olmadığın sürece geç döllenme faktörü nedeniyle hala umut olduğunu düşünüyorum. Bu ay olmazsa da ümitsizliğe düşmek yok tamam mı tatlım. O mutlu gün çok yakın, inan bunu gerçekten hissediyorum. Belki bebeğin anavatanında anne karnına düşmek istiyordur.

Canım Sermet Sağol Ege Üniversitesinde profesör. Alsancakta özel muayenehanesi var orada bakıyor. Telefonunu ve adresini internetten bulabilirsin.Ben Mete'ye hamileyken gelişme geriliği ortaya çıkınca ve erken doğum riskim oluşunca doktorum beni bu konuda en iyi o diye ona yönlendirmişti. Baştan beri ona gitmedim diye beni kabul etmek istemedi, sonra zar zor kabul etti, hastaneye yatırdı ama hiç ilgilenmedi, hiçbir vizitte yanıma uğramadı, sezeryan kararını bile telefonda aistanlarla konuşarak aldı gelip görme, sezeryanıma girme gereği görmedi.. Eşimin asistan arkadaşları olmasa ortada kalmıştım. İnsani yönü biraz zayıf. Bilgisi, deneyimi çok olabilir ama ben bu kadar badire atlattıktan sonra beni insan olarak gören, benim için üzülen, beni anlayak bir doktora gitmek isterim. Yoksa doktorun bana yapacağı birşey yok zaten. Kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi bizim hastalığın tedavisi asprin, iğne bir de tevekkül edip bol bol Allah'a dua etmek. Ben hemetologa gitmedim canım. Benim pıhtılaşma faktörlerim çok önemli olmadığı için koruyu doz iğne kullanıyorum. Benim ilk hamileliğimde de kasık ağrılarım olmuştu ama düşük yaptığım ikinci hamileliğimde hiç ağrım olmamıştı bu yüzden ağrıları sorun yapmıyorum ama elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum.

selam kızlar...
PREMETE canım keseyi görmüşsün gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur hatta kucağına almak nasip olsun inşallllllaaaaaahhhhhhhhhhh...

Sağol canım. Allah hepimize sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. Sen yoktun birkaç gündür. İyisin değil mi?

PREMETE canım saol iyiyim.anneme yakın oturduğum için yiyebilmek için bide evde durunca kurup kaldırmaktan yorulduğum için kendimi anneme atıyorum.inanırmısın sadece doktor kontrollerim olduğunda evden çıkıyorum bide anneme oda aynı yerde olduğumuz için evden çıkıyorum.zaman geçirmeye çalışıyorum işte...ayın 27 si oğlumun doğum günü yaşasaydı meleğim 1 yaşı bitecekti .ayın 29 undada oğlumun ölüm günü ve benim o gün doktor kontrolüm var o günü nasıl geçiririm bilmiyorum.eğer o gün doktor kontrolüm iyi geçerse mutluluk ve hüznü aynı anda nasıl yaşıcamı bilmiyorum.

Gözün aydın olsun. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bilmez miyim canım seni çok iyi anlıyorum. Bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü. Daha bir ay öncesinden bu günü düşünerek hergün ağlamaya başladım, sen de bilirsin buraya da çok yazdım kendimi resmen paraladım ama bugünü beklediğimden daha kolay bir şekilde atlatıyorum. Çok buruğum, içim yanıyor ama bugün nefes alamayacağımı, artık hayatıma devam edemeyeceğimi falan düşünüyorum oysa şu an içimde sadece keskin bir acı ve hiç dolmayacak bir boşluk hissediyorum. Doğum gününde çok çok daha kötü olmuştum, resmen dağılmıştım. Bugün üzüntüme rağmen kendimde hayatıma devam edebilecek gücü buluyorum sanırım karnımdaki bebek bana güç veriyor. İnşallah ayın 29.daki kontrolünde çok güzel geçer, kimbilir belki yeniden bir oğlun olacağını öğrenirsin o zaman senin için de o günü atlatmak daha kolay olur. Meleklerimizin yeri asla dolmaz dolmayacak, hayatta en çok seveceğimiz çocuklarımız onlar olacak ama karnımızdakiler de bizim çocuğumuz, onlara karşı da sorumluluklarımız var o yüzden biraz acımıza gem vurmaya mecburuz.

Canım çok güzel bir haber bu. :ecrin_bebek: İnşallah bebeğinin pıt pıt larınında görürsün bir dahaki kontrolündeopuyorumnanaktan Canım bu doktorların ilgisizliği yüzünden bizler bir doktor kadar bilgili sahibi olduk artık. İnşallah senin beklentilerine cevap vercek bir doktor bulabilirsin. Bulamazsan üzülme gel İstanbula burda bir riskli gebelik uzmanına.buyrunnnnnnnnn

Canım meleğin sana kardeşini gönderdi. Kendini yıpratma. Küçük meleğin için güçlü ol.:ecrin_bebek: ınşallah herşey yolunda gitcek. Rabbim gönlü ferahlatsın

Ah canım yakın bir yer olsa gelirim valla. Ben koskoca İzmir'de doktor konusunda bu kadar zorlanıyorken Allah küçük şehirlerde oturan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.

Eburcucum, Gelinciğim sağolun canlarım. ınşallah yakında sizin bebişleriniz hakkında da konuşmaya başlayacağız.

BEBEKLERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010[/table]

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Leylayaşar|34|KIZ|09.08.2010
|Angelhope|26|ERKEK|06.10.2010
|Özlemimsin|15||20.12.2010
|Denizim16|13||02.01.2011
|Sweetbaby|13||03.01.2011
|Hadibakem|11||18.01.2011
|Sinannuray|11||18.01.2011
|Özlenen2010|9||30.01.2011
|Premete|6||20.02.2011 [/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
Limburg1985|16.05.2010
Ferfecir38|22.05.2010
Aabeyazmelek|28.05.2010
Evrimsus|02.06.2010
Gelincik37_34|11.06.2010
Eburcu|
Cici_22|[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…