Nuraycım yaptırdım ama negatıfmıs canım yaa
premete...Allahim sana o bebegi sag salim kucagina almayi nasip etsin..yüce rapim bizlerede versin...cok ama cok güzel duygular yasamakla beraber korkularini unuttursun sana Allahim::
Hayirli ugurlu olsun bebegin...Allah nazarlardan,sorunlardan,korusun onu...iyi bak kendine...
gözün aydın canım haftaya kalp atışınıda duyarsın inşallah ama kendini çok kaptırma bu doktor olayına aradığımızı bulmak çok zor hem ayrı iki doktora git birinin kaçırdığını öteki yakalar şansımız biraz daha artar
Premetecım gozun aydın canım ınsallah pıtpıtlarınıda duyacagız ınsallah canım
malesef olumlu bır haber veremıycem kızlar olmadı yıne ama kafam cok karısık o cızgı neydı o zaman nıye hala adet olmadım ve olacagıma daır hıcbır belırtım yok canım cok sıkkın ben ne yapayım bu adet ıcın anlamıorum bana akıl verın bı dr a gıtsemmı kı
aslında bır yandan ıyı oldu bu ay olmaması ay sonunda yada 7.ayın basında tr ye ızın ıcın yola cıkıcaz arabayla gelıcez cok tedırgın olucaktım uzun yol malum ve kan pıhtılasmam var bılıosunuz cok zorlu olacaktı 2 yıldır gıdememısıtım de tr ye ohhhh ne guzell denız kum tatıl gunes aılem
offfffffff bakmayın boyle soyledıklerıme cok kotuyum oglumda 22 hazıranda ogrenmıstım gecen yıl.beklıyordum cok umutluydum cok ıstıyordum allahım ya sen duy sesımızı nolurrrrrr
PREMETE Sabırsızlıkla bekledim canım seni. Çok açıklayıcı olmuş cevabın sağolasın. Dediğin gibi ise gitmeme gerek yok canım. Burda dr ve ultrasona güvenemediğim için İzmiri ve Onur beyi düşünmüştüm. Biraz daha düşüneyim de olmazsa randevuyu iptal edeyim bari. Sermet SAGOL profösör mü? Ege üniversitesinden mi randevu alıyoruz? Ona nasıl ulaşabilirim? Bir de sormadan edemeyeceğim Mete ye hamileyken ona mı gitmiştin? Ondan dolayı mı düşünmem dedin.
Ağrılarının olması beni şaşırttı. Çünkü benim hiç ağrım olamıştı. Kendine dikkat et lütfen. Bol bol dinlen. Kese konusundaki hassasiyetini de anlıyorum. Biz o kahverengi lekeyi ne kadar sabırsızlıkla bekliyoruz değil mi? Bizim psikolojimizi hiç anlamıyorlar. Bu arada sen kan pıhtılaşması için hemetologla görüştün mü? Bir arkadaşım da ilk bebeğini kan pıhtılaşmasından kaybetmişti. Şimdi ikizleri var. Sonra iğne oldu ama hematolog karar vermiş dozajına. Gitmediysen mutlaka git doz bile çok önemliymiş canım. olumunekankayizsmile
selam kızlar...
PREMETE canım keseyi görmüşsün gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur hatta kucağına almak nasip olsun inşallllllaaaaaahhhhhhhhhhh...
Ben geldim kızlar. Karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük, henüz çok küçük 5 mm. Doktor haftaya haftasonunda kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.
Bundan sonrası senin için Mavicim. Onur Bilgin çok şeker bir insan, herşeyi uzun uzun ayrıntılı bir şekilde anlatıyor, çok insani, çok babacan ama maalesef bizim gibi hastalar için uygun değil. Birincisi kendisi kan pıhtılaşması konusunda uzman olmadığını kendisinin uzmanlık alanının başka olduğunu söyledi, yaptırmış olduğum genetik testlere bakmadı bile, hangi doktora gidersen git bu hastalığın tedavisi tektir iğneleri vurulmaya, ilaçlarını aynı şekilde kullanmaya devam et dedi oysaki pıhtılaşma faktörlerine göre kullandığın iğne dozu farklılık gösterebilir. İkincisi muayenehanesinde kullandığı teknoloji çok eski. Eski bir ultrasonu var onunla bakıyor ama bizim durumumuzda doppler ultrasonla zaman zaman kan akımına bakılması gerekiyor o nedenle gideceğimiz doktorun da son teknoloji bir ultrasonunun olması gerekir. Zaten ultrason için Ege Üniversitesinde başka bir doktora yönlendiriyormuş. Beni ultrasona sokmak istemedi bile, bu haftada ultrasona bakmanın bir anlamı yok göreceğimiz siyah bir yuvarlak dedi oysaki o siyah yuvarlak bizim için ne anlamlar ifade ediyor değil mi? Neyseki sonra benim halimden o siyah yuvarlağı görmeyi ne kadar çok istediğimi anladı da keseyi görebildik. Şu an senin kafan bu kadar karışıkken Onur Bilgin'in senin için yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten ben de gebelik takibimi bu şekilde sürdüremeyeceğim için Ege Üniversitesinden başka doktor arayışına başladım. Ege'de kan pıhtılaşmasında en iyi isim Sermet Sağol. İlk hamileliğimde kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için ben asla ona gitmeyi düşünmem ama senin şu aşamada ona gitmen daha doğru olur. Kafandaki soru işaretlerini giderecek bilgileri ancak ondan alabilirsin. Bense yine aradığım doktoru bulamayarak bir doktor maceramı daha sonlandırdım. Sanırım benim aradığım gibi bir doktor yok bu dünyada, kendime ütopik bir doktor yaratmışım. Kafamdakine en çok yaklaşanı buluncaya kadar aramaya devam edeceğim, bulursam sana da haber veririm.
Ben geldim kızlar. Karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük, henüz çok küçük 5 mm. Doktor haftaya haftasonunda kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.
Canım gözün aydın Rabbim korusun miniğini kalp atışlarınıda göreceksin inşallah.Maşallah miniğe
canım benim kısmet bende idrar testinde 2.çizgiyi görmüştüm geçen ay eşim bile gördü yani ama adet oldum sonrasında kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm bir doktora git belki geç döllenmedir hakkında hayırlısı olsun
PREMETE canım saol iyiyim.anneme yakın oturduğum için yiyebilmek için bide evde durunca kurup kaldırmaktan yorulduğum için kendimi anneme atıyorum.inanırmısın sadece doktor kontrollerim olduğunda evden çıkıyorum bide anneme oda aynı yerde olduğumuz için evden çıkıyorum.zaman geçirmeye çalışıyorum işte...ayın 27 si oğlumun doğum günü yaşasaydı meleğim 1 yaşı bitecekti .ayın 29 undada oğlumun ölüm günü ve benim o gün doktor kontrolüm var o günü nasıl geçiririm bilmiyorum.eğer o gün doktor kontrolüm iyi geçerse mutluluk ve hüznü aynı anda nasıl yaşıcamı bilmiyorum.
Bundan sonrası senin için Mavicim. Onur Bilgin çok şeker bir insan, herşeyi uzun uzun ayrıntılı bir şekilde anlatıyor, çok insani, çok babacan ama maalesef bizim gibi hastalar için uygun değil. Birincisi kendisi kan pıhtılaşması konusunda uzman olmadığını kendisinin uzmanlık alanının başka olduğunu söyledi, yaptırmış olduğum genetik testlere bakmadı bile, hangi doktora gidersen git bu hastalığın tedavisi tektir iğneleri vurulmaya, ilaçlarını aynı şekilde kullanmaya devam et dedi oysaki pıhtılaşma faktörlerine göre kullandığın iğne dozu farklılık gösterebilir. İkincisi muayenehanesinde kullandığı teknoloji çok eski. Eski bir ultrasonu var onunla bakıyor ama bizim durumumuzda doppler ultrasonla zaman zaman kan akımına bakılması gerekiyor o nedenle gideceğimiz doktorun da son teknoloji bir ultrasonunun olması gerekir. Zaten ultrason için Ege Üniversitesinde başka bir doktora yönlendiriyormuş. Beni ultrasona sokmak istemedi bile, bu haftada ultrasona bakmanın bir anlamı yok göreceğimiz siyah bir yuvarlak dedi oysaki o siyah yuvarlak bizim için ne anlamlar ifade ediyor değil mi? Neyseki sonra benim halimden o siyah yuvarlağı görmeyi ne kadar çok istediğimi anladı da keseyi görebildik. Şu an senin kafan bu kadar karışıkken Onur Bilgin'in senin için yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten ben de gebelik takibimi bu şekilde sürdüremeyeceğim için Ege Üniversitesinden başka doktor arayışına başladım. Ege'de kan pıhtılaşmasında en iyi isim Sermet Sağol. İlk hamileliğimde kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için ben asla ona gitmeyi düşünmem ama senin şu aşamada ona gitmen daha doğru olur. Kafandaki soru işaretlerini giderecek bilgileri ancak ondan alabilirsin. Bense yine aradığım doktoru bulamayarak bir doktor maceramı daha sonlandırdım. Sanırım benim aradığım gibi bir doktor yok bu dünyada, kendime ütopik bir doktor yaratmışım. Kafamdakine en çok yaklaşanı buluncaya kadar aramaya devam edeceğim, bulursam sana da haber veririm.
PREMETE canım saol iyiyim.anneme yakın oturduğum için yiyebilmek için bide evde durunca kurup kaldırmaktan yorulduğum için kendimi anneme atıyorum.inanırmısın sadece doktor kontrollerim olduğunda evden çıkıyorum bide anneme oda aynı yerde olduğumuz için evden çıkıyorum.zaman geçirmeye çalışıyorum işte...ayın 27 si oğlumun doğum günü yaşasaydı meleğim 1 yaşı bitecekti .ayın 29 undada oğlumun ölüm günü ve benim o gün doktor kontrolüm var o günü nasıl geçiririm bilmiyorum.eğer o gün doktor kontrolüm iyi geçerse mutluluk ve hüznü aynı anda nasıl yaşıcamı bilmiyorum.
Canım çok güzel bir haber bu. :ecrin_bebek: İnşallah bebeğinin pıt pıt larınında görürsün bir dahaki kontrolündeopuyorumnanaktan Canım bu doktorların ilgisizliği yüzünden bizler bir doktor kadar bilgili sahibi olduk artık. İnşallah senin beklentilerine cevap vercek bir doktor bulabilirsin. Bulamazsan üzülme gel İstanbula burda bir riskli gebelik uzmanına.buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?