Off Nuraycım ya senin kendine yaptığın kötülüğü hiçbir insan sana yapamaz. Neden bu kadar karamsarsın. Ufacık bir aksilikte hemen kendini bırakıyorsun ki şu an ortada aksilik falan da yok. Sen kendi kendine dert yaratıyorsun. Hepimizin akıntısı , ağrısı var biz de korkuyoruz korkmamak mümkün değil ama aklımıza kötü şeyler getirmemeye çalışıyoruz. Çok büyük bir acı yaşadık ama çok şükür Allah'a bize yeniden anne olma şansı verdi. Bunun için mutlu olacağın yerde neden hayatı kendine zindan ediyorsun. Biraz toparla kendini canım ya. Eşinden ayrılmak falan nereden çıktı şimdi, birbirinize en çok kenetlenmeniz gereken zamanda neler düşünüyorsun. Eşini çok sevdiğini biliyorum onun da seni sevdiğini söylüyorsun eeee o zaman problem ne. Ufak tefek sorunlar da konuşarak halledilebilir hem hangimizin yok ki. Karnındak bebeğe yazık o bu kadar stresi haketmiyor hiç olmazsa onun hatırına biraz kendine gel.
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Hediyenin şu an karnında olduğuna inanıyorum. Benim hamile olduğumu öğrenmeden önceki hafta hiç akımtım yoktu kupkuruydum hamileliğimi öğrendikten sonra akıntı başladı. Bence hamilelik belirtilerine falan çok takılma. Herkesdeki belirtiler farklı oluyor, her hamilelik de birbirinden farklı oluyor.
Canım hamişlik psikolojisi bu normal ama çok kaptırıyosun kendini bir can taşıyosun artık stres yapma lütfen bunun mutluluğunu doya doya yaşaman lazım artık ben hamile kalabileceğimden bile emin değilim artık ne mutlu ki yine hamilesin
Az kalmış hadi inşallah canım benim ya gelmez kırmızılar belirtim yok diye takma içini rahat tut daha sonrasında daha çok belirti ortaya çıkıyo sanki inşallah bebeğin seninledir evlilik yıldönümüne eşsiz bir hediye olur tebrik ederim nice sağlıklı mutlu evlatlı seneler inşallah
TEŞEKKÜR EDERİM GELİNCİKCİM amin hepimize..
Meraba arkadaşlar , size resim konusunda sözüm vardı ,işte bebeğimin resmi :)
Maşallah barekallah Nazarlardan korusun Rabbim tüm evkatları kötülüklerden muhafaza etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah melekcim çok tatlı maşallah
Allah en kısa zaman da sizlerin kucağınızıda doldurur inşallah , dualarımdasınız...[/COL
aminn canım inşallah
MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN MELEKCİM İYİ OLMANIZADA SEVİNDİM..
sağol canım zaten ne zaman hayırlısıysa benim için o zaman olur inşallah
yaaa canım ya kendinede bebişede eşinede böyle yaparak çok eziyet ediyosun ya üzme bu kadar kendini herşeyi oluruna bırak ve meleğin içinde ne eşini nede kendini suçla bida çünkü kimsenin suçu yok Rabbim öyle olmasını istemiş öyle olmuş elimizden hiç bişey gelmiyo o yüzdende birdaha duymıcam eşini suçladığını üzme kendini birbirinizi o kadar severken sımsıkı kenetlenin birbirinize.premetenin sopasını hepimiz sırayla alcaz galiba bak senin içinklava:
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun bugünde benim evlilik yıldönümüm 2 yıl doldu tam artık evleneli.evet canım kızım hep aklımda olduğu için rüyalarım hep onunla ilgili oluyo.seninde inşallah bu ay yüzün güler canım.
canım 41kere maşallah çok tatlı çok güzel kuzun olmuş.Rabbim analı babalı büyütsün hep mutlu olun.inşallah bizde o günleri o mutluluğu yaşarız.amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn...kendinize çok iyi bakın.
TEŞEKKÜRLER CİCİM SİZİNDE EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLIU OLSUN...AMİN HEPİMİZİN GÜLSÜN İNŞALLAH...
Bilmez miyim canım seni çok iyi anlıyorum. Bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü. Daha bir ay öncesinden bu günü düşünerek hergün ağlamaya başladım, sen de bilirsin buraya da çok yazdım kendimi resmen paraladım ama bugünü beklediğimden daha kolay bir şekilde atlatıyorum. Çok buruğum, içim yanıyor ama bugün nefes alamayacağımı, artık hayatıma devam edemeyeceğimi falan düşünüyorum oysa şu an içimde sadece keskin bir acı ve hiç dolmayacak bir boşluk hissediyorum. Doğum gününde çok çok daha kötü olmuştum, resmen dağılmıştım. Bugün üzüntüme rağmen kendimde hayatıma devam edebilecek gücü buluyorum sanırım karnımdaki bebek bana güç veriyor. İnşallah ayın 29.daki kontrolünde çok güzel geçer, kimbilir belki yeniden bir oğlun olacağını öğrenirsin o zaman senin için de o günü atlatmak daha kolay olur. Meleklerimizin yeri asla dolmaz dolmayacak, hayatta en çok seveceğimiz çocuklarımız onlar olacak ama karnımızdakiler de bizim çocuğumuz, onlara karşı da sorumluluklarımız var o yüzden biraz acımıza gem vurmaya mecburuz.
Kızlar ateŞİm dÜŞtÜ bugun tuvalet kagıda pembe leke geldİ buayda hÜsran hayırlısı artık doktorum buay olmazsa aŞılama demİŞtİ Şİmdİ oraya gİdİcem konuŞmaya ne kadar tutuyor anestesİ verİyormu falan ben ÇÜnkÜÜ Özel hastanaede Özel yararlanıyorum maddİ aÇıdan dÜŞÜnmem lazım offf kafam Çok karıŞık bİr ay daha beklesemmİ dİyorum Çıkmazdayım..
özlenencim iyi olmana sevindim dikkat et kendine öpüyorum ..
nuraycım senide daha iyi gördüm hep böyle olmaya gayret et bebegin için arkadaşım..
Ben geldim kızlar. Karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük, henüz çok küçük 5 mm. Doktor haftaya haftasonunda kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.
Bundan sonrası senin için Mavicim. Onur Bilgin çok şeker bir insan, herşeyi uzun uzun ayrıntılı bir şekilde anlatıyor, çok insani, çok babacan ama maalesef bizim gibi hastalar için uygun değil. Birincisi kendisi kan pıhtılaşması konusunda uzman olmadığını kendisinin uzmanlık alanının başka olduğunu söyledi, yaptırmış olduğum genetik testlere bakmadı bile, hangi doktora gidersen git bu hastalığın tedavisi tektir iğneleri vurulmaya, ilaçlarını aynı şekilde kullanmaya devam et dedi oysaki pıhtılaşma faktörlerine göre kullandığın iğne dozu farklılık gösterebilir. İkincisi muayenehanesinde kullandığı teknoloji çok eski. Eski bir ultrasonu var onunla bakıyor ama bizim durumumuzda doppler ultrasonla zaman zaman kan akımına bakılması gerekiyor o nedenle gideceğimiz doktorun da son teknoloji bir ultrasonunun olması gerekir. Zaten ultrason için Ege Üniversitesinde başka bir doktora yönlendiriyormuş. Beni ultrasona sokmak istemedi bile, bu haftada ultrasona bakmanın bir anlamı yok göreceğimiz siyah bir yuvarlak dedi oysaki o siyah yuvarlak bizim için ne anlamlar ifade ediyor değil mi? Neyseki sonra benim halimden o siyah yuvarlağı görmeyi ne kadar çok istediğimi anladı da keseyi görebildik. Şu an senin kafan bu kadar karışıkken Onur Bilgin'in senin için yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten ben de gebelik takibimi bu şekilde sürdüremeyeceğim için Ege Üniversitesinden başka doktor arayışına başladım. Ege'de kan pıhtılaşmasında en iyi isim Sermet Sağol. İlk hamileliğimde kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için ben asla ona gitmeyi düşünmem ama senin şu aşamada ona gitmen daha doğru olur. Kafandaki soru işaretlerini giderecek bilgileri ancak ondan alabilirsin. Bense yine aradığım doktoru bulamayarak bir doktor maceramı daha sonlandırdım. Sanırım benim aradığım gibi bir doktor yok bu dünyada, kendime ütopik bir doktor yaratmışım. Kafamdakine en çok yaklaşanı buluncaya kadar aramaya devam edeceğim, bulursam sana da haber veririm.
Kızlar ateŞİm dÜŞtÜ bugun tuvalet kagıda pembe leke geldİ buayda hÜsran hayırlısı artık doktorum buay olmazsa aŞılama demİŞtİ Şİmdİ oraya gİdİcem konuŞmaya ne kadar tutuyor anestesİ verİyormu falan ben ÇÜnkÜÜ Özel hastanaede Özel yararlanıyorum maddİ aÇıdan dÜŞÜnmem lazım offf kafam Çok karıŞık bİr ay daha beklesemmİ dİyorum Çıkmazdayım..
nuraycım evet melegime normel yolla kaldım ama bekle bekle 9 ay oldu çalışalı ama yok birşey ne bileyim yaa kafam karışık..
özlenencim öylemi 1,5 milyar ve anestesi yapılmıyor ama benim arkadaşım anestesiyle olmuş ben korkuyorum ya basitte olsa oraya cıbuk girriyor ben kan aldırırkende bayılır gibi olurum düşün yani...
neyse çıkmam lazım akşama gelince yazarım geç gelirim beni merak etmeyin..
merhabalar ben geldim,Akşam migrenım tuttuğu için gelip haber veremedim ancak kendimi biraz ii hissediyorum öldürüyo beni bu başağrıları galiba çok stres ettim ondan oldu bebeğimi gördüm çok şükür ,maşallah ii dedi doktorumuz.kan ve idrar tahlili istedi.1 ay sonra rutin kontrole çağırdı. bu arada ecza dolabı gibi oldu ev sizce bu kadar ilaç bebğe zarar verirmi içiyorum ama içim rahat etmiiyor .sabahları prognexy iğne sonrasında günde 2 kez magnesum,kan sulandırıcı iğne, folbiol, günde 2 kez kan şurubu küçük şişelerden bide idrar yolları için monural şase verdi idrar yaparken acıma olduğunu söledim idrar tahlili sonucuna göre tekrar takviye vereceğini söledi.onurefe de de idrar yolu sorunları yaşamıştım hatta kum dökmüştüm.
premetecim bebeğini görmüşsün çok şükür canım gözün aydın..inş. kalp atışlarınıda duyacaksın için rahatlayacak canım..
limburgcum hakkında hayırlısı olsun canım ,, her zaman dualrımdasınız Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek inş..
CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER RABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
premete sana özel mesaj gönderdim bi yardımcı olsan he bide üyelerin daha önce açtığı konular mesajlar nasıl okunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?