Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

TEŞEKKÜRLER PREMETE BELİRTİLERE TAKILMIYORUMDA SADECE AKINTI ŞARTMI ONU MERAK ETMİŞTİM...
SENDE GÖRMÜŞSÜN MİNİGİ ALLAHIM HAMİLELİGİNİ DAİM ETTİRSİN İNŞALLAH...

canım ne güzel allah sana bugüne dayanabilmen için bebeğini gönderdi sende bunun farkındasın onun için daha sağlam duruyosun inşallah böyle devam edersin

Kızlar ateŞım dÜŞtÜ bugun tuvalet kagıda pembe leke geldı buayda hÜsran hayırlısı artık doktorum buay olmazsa aŞılama demıŞtı Şımdı oraya gıdıcem konuŞmaya ne kadar tutuyor anestesı verıyormu falan ben ÇÜnkÜÜ Özel hastanaede Özel yararlanıyorum maddı aÇıdan dÜŞÜnmem lazım offf kafam Çok karıŞık bır ay daha beklesemmı dıyorum Çıkmazdayım..

özlenencim iyi olmana sevindim dikkat et kendine öpüyorum ..
nuraycım senide daha iyi gördüm hep böyle olmaya gayret et bebegin için arkadaşım..

listeye göre ferrfecirin dün adet olması gerekmiş inşallah olmamıştır bize güzel bi haber daha gelir iki gün sonrada beyazmelek senden gelir bu ayın kapanışını yaparsın artık

canım ya bekle belki olmazsın sen meleğine normal yoldan kalmadın mı

özlenencim iyi olmana sevindim dikkat et kendine öpüyorum ..
nuraycım senide daha iyi gördüm hep böyle olmaya gayret et bebegin için arkadaşım..

onun için iyi olmak zorundayım şuan farkında değilim ama bikaç haftaya başlayınca kendini hissettirmeye eminim onuda sevmeye başlıyacağım o zaman dahada mutlu olurum

merhabalar ben geldim,Akşam migrenım tuttuğu için gelip haber veremedim ancak kendimi biraz ii hissediyorum öldürüyo beni bu başağrıları galiba çok stres ettim ondan oldu bebeğimi gördüm çok şükür ,maşallah ii dedi doktorumuz.kan ve idrar tahlili istedi.1 ay sonra rutin kontrole çağırdı. bu arada ecza dolabı gibi oldu ev sizce bu kadar ilaç bebğe zarar verirmi içiyorum ama içim rahat etmiiyor .sabahları prognexy iğne sonrasında günde 2 kez magnesum,kan sulandırıcı iğne, folbiol, günde 2 kez kan şurubu küçük şişelerden bide idrar yolları için monural şase verdi idrar yaparken acıma olduğunu söledim idrar tahlili sonucuna göre tekrar takviye vereceğini söledi.onurefe de de idrar yolu sorunları yaşamıştım hatta kum dökmüştüm.

premetecim bebeğini görmüşsün çok şükür canım gözün aydın..inş. kalp atışlarınıda duyacaksın için rahatlayacak canım..

limburgcum hakkında hayırlısı olsun canım ,, her zaman dualrımdasınız Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek inş..

CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER RABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beyazmelekcim evlenme yıldönümünüzü kutluyorum ,, mutluluğunuz daim olsun inş.. sağlıklı hayırlı evlatlarlada mutluluğunuz dahada artsın inş..benimde akıntım olmamıştı sadece kasıklarımda ağrı ve hafif gögüslerde hassaslık vardı. herkesin farklı oluyor canım takılma sen böle şeylere.

canım aşılama için anestezi falan verilmiyor ,gayet basit bir işlem can yakıcı değil yani.bende özel yaptırdım ilaçlarla falan ortalama 1,5 milyar civarı.

nuraycım evet melegime normel yolla kaldım ama bekle bekle 9 ay oldu çalışalı ama yok birşey ne bileyim yaa kafam karışık..
özlenencim öylemi 1,5 milyar ve anestesi yapılmıyor ama benim arkadaşım anestesiyle olmuş ben korkuyorum ya basitte olsa oraya cıbuk girriyor ben kan aldırırkende bayılır gibi olurum düşün yani...
neyse çıkmam lazım akşama gelince yazarım geç gelirim beni merak etmeyin..

özlenencim iyi olmana sevindim ne kadar ilaç içiyosun öle bana doktor idrar yolu için ilaç vermemişti bol su iç demişti ben sadece folbiol bide kan için ferrum fort içiyorum acaba yeterli mi sen fazlamı diyince banada az geldi

canım ben meleğime bi senede kalmıştım bi sorunun yoksa biraz daha sabret belki yumurtlama gününe denk gelmemiştir bunda çabuk kaldım çünki doğumdan sonra yumurtlama günlerim sancılı oldu

premete sana özel mesaj gönderdim bi yardımcı olsan he bide üyelerin daha önce açtığı konular mesajlar nasıl okunuyo

Canım ya çok şaşırdım. Geçen ayın 28.'de adet olmuşsun hadi 28 günde bir adet olsan ayın 25.'de falan olman gerekiyor bugün adet olman için çok erken değil mi. Canını sıkmamaya çalış, inşallah iyi geçer doktorla görüşmen. Sen hiç rahim filmi falan çektirdin mi, acaba aşılamadan önce rahim filmi mi çektirsen belki tüplerde falan tıkanıklık vardır da o yüzden olmuyordur.

Gözün aydın canım. İçin biraz rahatlamıştır inşallah. Ben de günde bir iğne ve 4 hap kullanıyorum. Ne yapalım o ilaçları bebeklerimiz için kullanıyoruz zaten, herhalde sağladıkları fayda zaralarından fazla olmasaydı doktorlar vermezdi hiç canını sıkma.

CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER RABBİM...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağol canım benim. İnşallah Allah bütün melek annelerine bebeklerini sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip eder.

premete sana özel mesaj gönderdim bi yardımcı olsan he bide üyelerin daha önce açtığı konular mesajlar nasıl okunuyo

Kullanıcının yazdığı bir mesajda kullanıcı adını tıklıyorsun açılan menüde ..... kullanıcısına ait bütün mesajları arayı tıkladığın zaman kişinin daha önce yazdığı mesajları görebiliyorsun ya da sayfanın en üstündeki kullancı listesinden kişiyi arayıp üzerine tıklayarak profil sayfasını açıyorsun orada istatistik bölümü var yine orada kullanıcıya ait bütün mesajları arayı tıklıyorsun.

merhabalar nasılsınız?

premetecim seni üzmek istemiyorum ama ne desem üzülüyosun şuanda biliyorum ki
başın sağolsun canım Rabbim sabrını versin ve metenin kardeşinide kucağına almayı doya doya onunla yaşayamadığın herşeyi yaşamayı nasip etsin Allah'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…