Bilmez miyim canım seni çok iyi anlıyorum. Bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü. Daha bir ay öncesinden bu günü düşünerek hergün ağlamaya başladım, sen de bilirsin buraya da çok yazdım kendimi resmen paraladım ama bugünü beklediğimden daha kolay bir şekilde atlatıyorum. Çok buruğum, içim yanıyor ama bugün nefes alamayacağımı, artık hayatıma devam edemeyeceğimi falan düşünüyorum oysa şu an içimde sadece keskin bir acı ve hiç dolmayacak bir boşluk hissediyorum. Doğum gününde çok çok daha kötü olmuştum, resmen dağılmıştım. Bugün üzüntüme rağmen kendimde hayatıma devam edebilecek gücü buluyorum sanırım karnımdaki bebek bana güç veriyor. İnşallah ayın 29.daki kontrolünde çok güzel geçer, kimbilir belki yeniden bir oğlun olacağını öğrenirsin o zaman senin için de o günü atlatmak daha kolay olur. Meleklerimizin yeri asla dolmaz dolmayacak, hayatta en çok seveceğimiz çocuklarımız onlar olacak ama karnımızdakiler de bizim çocuğumuz, onlara karşı da sorumluluklarımız var o yüzden biraz acımıza gem vurmaya mecburuz.
Amin canım. Allah yardımcıları olsun onların Dayanma gücü versin.
Seninde evlilik yıldönümünü kutluyorum. Allah seneye kucağımızda bebişimizle kutlamayı nasip etsin inşallah. Benimde evlilik yıldönümüm 25 Haziran bu cuma. Kocaman bir 5 sene bitti. Geçen senede aynı dilekte bulunmuştum, hatta evlilik yıldönümümde hamile olduğumu ikiz olduğunu öğrenmiş, yıl dönümümüzde kocamla hayaller kurmuştuk. İnşallah seneye hayallerimiz gerçek olur. Allahım ne olursun dularımızı kabul et. Hayırlısını ver.
Kızlar ateŞİm dÜŞtÜ bugun tuvalet kagıda pembe leke geldİ buayda hÜsran hayırlısı artık doktorum buay olmazsa aŞılama demİŞtİ Şİmdİ oraya gİdİcem konuŞmaya ne kadar tutuyor anestesİ verİyormu falan ben ÇÜnkÜÜ Özel hastanaede Özel yararlanıyorum maddİ aÇıdan dÜŞÜnmem lazım offf kafam Çok karıŞık bİr ay daha beklesemmİ dİyorum Çıkmazdayım..
merhabalar ben geldim,Akşam migrenım tuttuğu için gelip haber veremedim ancak kendimi biraz ii hissediyorum öldürüyo beni bu başağrıları galiba çok stres ettim ondan oldu bebeğimi gördüm çok şükür ,maşallah ii dedi doktorumuz.kan ve idrar tahlili istedi.1 ay sonra rutin kontrole çağırdı. bu arada ecza dolabı gibi oldu ev sizce bu kadar ilaç bebğe zarar verirmi içiyorum ama içim rahat etmiiyor .sabahları prognexy iğne sonrasında günde 2 kez magnesum,kan sulandırıcı iğne, folbiol, günde 2 kez kan şurubu küçük şişelerden bide idrar yolları için monural şase verdi idrar yaparken acıma olduğunu söledim idrar tahlili sonucuna göre tekrar takviye vereceğini söledi.onurefe de de idrar yolu sorunları yaşamıştım hatta kum dökmüştüm.
premetecim bebeğini görmüşsün çok şükür canım gözün aydın..inş. kalp atışlarınıda duyacaksın için rahatlayacak canım..
limburgcum hakkında hayırlısı olsun canım ,, her zaman dualrımdasınız Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek inş..
kızlar selam nasılsınız? Bende ağustos ayında tedaviye başlıycam.
nuraycım evet melegime normel yolla kaldım ama bekle bekle 9 ay oldu çalışalı ama yok birşey ne bileyim yaa kafam karışık..
özlenencim öylemi 1,5 milyar ve anestesi yapılmıyor ama benim arkadaşım anestesiyle olmuş ben korkuyorum ya basitte olsa oraya cıbuk girriyor ben kan aldırırkende bayılır gibi olurum düşün yani...
neyse çıkmam lazım akşama gelince yazarım geç gelirim beni merak etmeyin..
canım ben daha öncede göbekten iğne ile hamile kalmıştım.
merhabalar nasılsınız?
premetecim seni üzmek istemiyorum ama ne desem üzülüyosun şuanda biliyorum ki
başın sağolsun canım Rabbim sabrını versin ve metenin kardeşinide kucağına almayı doya doya onunla yaşayamadığın herşeyi yaşamayı nasip etsin Allah'ım...
kızlar selam nasılsınız? Bende ağustos ayında tedaviye başlıycam.
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin diyecek başka hiçbirşey yok. Allah karnındaki yavruna sağ alim kavuşayı nasip etsin. Mete'nin kardeşini sevmeyi nasip etsin inşallah.
premete hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah .
kızlar bu aralar bende çok kötüyüm.olur olmadık yerlerde ağlamaya başladım.eşim çocuk konusunda acele ettiğimi düşünüyor. o yüzden çokda hevesli değildi.şimdi bende ona hak veriyorum.galiba ben henüz hazır değilim.çocuk için biraz daha beklemeye karar verdik. artık oluruna bıraktık.
umarım doğru bir karardır bizim için.
premete hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah .
kızlar bu aralar bende çok kötüyüm.olur olmadık yerlerde ağlamaya başladım.eşim çocuk konusunda acele ettiğimi düşünüyor. o yüzden çokda hevesli değildi.şimdi bende ona hak veriyorum.galiba ben henüz hazır değilim.çocuk için biraz daha beklemeye karar verdik. artık oluruna bıraktık.
Tedavi derken tüp bebek mi, hayırlısı olsun. İnşallah Allah gönlüne göre versin.
canım ben meleğime bi senede kalmıştım bi sorunun yoksa biraz daha sabret belki yumurtlama gününe denk gelmemiştir bunda çabuk kaldım çünki doğumdan sonra yumurtlama günlerim sancılı oldu
Canım ya çok şaşırdım. Geçen ayın 28.'de adet olmuşsun hadi 28 günde bir adet olsan ayın 25.'de falan olman gerekiyor bugün adet olman için çok erken değil mi. Canını sıkmamaya çalış, inşallah iyi geçer doktorla görüşmen. Sen hiç rahim filmi falan çektirdin mi, acaba aşılamadan önce rahim filmi mi çektirsen belki tüplerde falan tıkanıklık vardır da o yüzden olmuyordur.
Gözün aydın canım. İçin biraz rahatlamıştır inşallah. Ben de günde bir iğne ve 4 hap kullanıyorum. Ne yapalım o ilaçları bebeklerimiz için kullanıyoruz zaten, herhalde sağladıkları fayda zaralarından fazla olmasaydı doktorlar vermezdi hiç canını sıkma.
Sağol canım benim. İnşallah Allah bütün melek annelerine bebeklerini sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip eder.
sağol canım teşekkür ederim amiiiiiiiiiinnnnnnn.inşallah hepimiz bir öbürki evlilik yıldönümlerimizde yanımızda bebişlerimizle gireriz o ana
canım bence aklından çıkar hamile kalmayı kalamıyorum ben zaten de boşver de buay boş geçsin öbür ayada aşılama yaptırırım artık de birde öyle dene bakalım blki aklından çıkartırsan bebek durumunu hemen geliverir canım.bu ay içinde hayırlısı böyleymiş belki öyle düşün canım birde
canım seninde gözün aydın boşu boşuna bir daha kendinizi yıpratmayın üzmeyin o kadar ne kadar güzel miniklrinizi görebiliyorsunuz ahhhhhhhhhhhhh bizde keşke o günlere gelebilsek
bende hamileyken pek ilaç kullanma taraftarı değilim ama dr iyi gelceğini söylüyosa gerekiyosa da kullancaz artık ne yapalım yaterki sağlıklı olsunlar.
merhaba canım.hadi hayırlısı gözün aydın bakalım.inşallah fazla bekletmez minik kuşun seni ama sen ne tedavisi görceksin normal yolla olmuyomuydu kusura bakma soruyorum ama ben bilmediğim için atladım galiba onu.
inşşallah buay öyle düşünmeye çalışıcam öyle vermiyorsa allahımın bildigi bir şey vardır..
premetecim bu arada gözün aydın tatlım keseyi gördün artık devamıda gelcek hayırlısıyla öbür ayada pıt pıtlar duyarsınız inşallah sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Canım üzme kendini 1 sen bekle normal yolla hamilelik için ama bekleyemiyeceğim diyorsan ben de aşılama oldum hiç can yakan bir şey yok, aynı jinekolojik muayene gibi oluyor. Hissetmiyorsun bile ince bir pipet gibi birşey alet. Ama aşılamanında riski ikiz ya da üçüz gebelik. Yani riski çok yüksek görüyorsun bir sürü ikiz melek annesi var, yavruna kıyamıyorsun teke düşüremiyorsun, düşürmeye çalışırkende kaybetme riskin var. Hadi hepsi olsun diyorsun erken doğma riski tek bebeğe göre % 50 fazla. Yani en güzeli normal yolla tek bebek ama Allah yinede hakkında hayırlısını nasip etsin.
Bayıtılılanlar sanırım vajinismus gibi problemleri olanlar yada tedaviden çok korkanlar. Normal jinekolojik muayene ya da smear testi felan yaptırdıysan aynen onun gibi oluyor.
listeye göre ferrfecirin dün adet olması gerekmiş inşallah olmamıştır bize güzel bi haber daha gelir iki gün sonrada beyazmelek senden gelir bu ayın kapanışını yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?