Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin diyecek başka hiçbirşey yok. Allah karnındaki yavruna sağ alim kavuşayı nasip etsin. Mete'nin kardeşini sevmeyi nasip etsin inşallah.

sağol canım teşekkür ederim amiiiiiiiiiinnnnnnn.inşallah hepimiz bir öbürki evlilik yıldönümlerimizde yanımızda bebişlerimizle gireriz o ana

canım bence aklından çıkar hamile kalmayı kalamıyorum ben zaten de boşver de buay boş geçsin öbür ayada aşılama yaptırırım artık de birde öyle dene bakalım blki aklından çıkartırsan bebek durumunu hemen geliverir canım.bu ay içinde hayırlısı böyleymiş belki öyle düşün canım birde

canım seninde gözün aydın boşu boşuna bir daha kendinizi yıpratmayın üzmeyin o kadar ne kadar güzel miniklrinizi görebiliyorsunuz ahhhhhhhhhhhhh bizde keşke o günlere gelebilsek
bende hamileyken pek ilaç kullanma taraftarı değilim ama dr iyi gelceğini söylüyosa gerekiyosa da kullancaz artık ne yapalım yaterki sağlıklı olsunlar.

kızlar selam nasılsınız? Bende ağustos ayında tedaviye başlıycam.

merhaba canım.hadi hayırlısı gözün aydın bakalım.inşallah fazla bekletmez minik kuşun seni ama sen ne tedavisi görceksin normal yolla olmuyomuydu kusura bakma soruyorum ama ben bilmediğim için atladım galiba onu.

premetecim bu arada gözün aydın tatlım keseyi gördün artık devamıda gelcek hayırlısıyla öbür ayada pıt pıtlar duyarsınız inşallah sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Canım üzme kendini 1 sen bekle normal yolla hamilelik için ama bekleyemiyeceğim diyorsan ben de aşılama oldum hiç can yakan bir şey yok, aynı jinekolojik muayene gibi oluyor. Hissetmiyorsun bile ince bir pipet gibi birşey alet. Ama aşılamanında riski ikiz ya da üçüz gebelik. Yani riski çok yüksek görüyorsun bir sürü ikiz melek annesi var, yavruna kıyamıyorsun teke düşüremiyorsun, düşürmeye çalışırkende kaybetme riskin var. Hadi hepsi olsun diyorsun erken doğma riski tek bebeğe göre % 50 fazla. Yani en güzeli normal yolla tek bebek ama Allah yinede hakkında hayırlısını nasip etsin.

Bayıtılılanlar sanırım vajinismus gibi problemleri olanlar yada tedaviden çok korkanlar. Normal jinekolojik muayene ya da smear testi felan yaptırdıysan aynen onun gibi oluyor.

Son düzenleme:
premete hadi gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz.hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah .
kızlar bu aralar bende çok kötüyüm.olur olmadık yerlerde ağlamaya başladım.eşim çocuk konusunda acele ettiğimi düşünüyor. o yüzden çokda hevesli değildi.şimdi bende ona hak veriyorum.galiba ben henüz hazır değilim.çocuk için biraz daha beklemeye karar verdik. artık oluruna bıraktık.
umarım doğru bir karardır bizim için.

Sağol canım. Aslında kendimi bıraksam çok kötü dağılacağım o noktadayım ama sağlam durmaya çalışıyorum. Oğlum da annesinin güçlü olmasını isterdi, ona layık bir anne olmaya çalışıyorum.

kızlar selam nasılsınız? Bende ağustos ayında tedaviye başlıycam.

Gözün aydın canım. Demek Ağustosta aramıza yeni bir hamiş katılacak. Şimdi ufukta bir tarih var ya o umut bile senin daha iyi hissetmeni sağlayacak.

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin diyecek başka hiçbirşey yok. Allah karnındaki yavruna sağ alim kavuşayı nasip etsin. Mete'nin kardeşini sevmeyi nasip etsin inşallah.

Sağol canım.

canım hayırlısı neyse o olsun hakkınızda hayırlısı bu belkide hem bakarsın hemen gelir nerden biliyosun ki bellimi olur inşallah sende kendini toparla da raha ettir biraz kafanı
çok yorma düşünerek.

premetecim canım zaten güçlü dur zaten oğlunda sende eşinde karnındaki miniğinizde üzülmeyin biliyorum asla kolay olmaz bugün sizin için ama artık düşünmeniz gereken biri daha var onun için sağlam durmanız gerekiyo artık

Canım biliyorsun ben de geçen ay çok kötüydüm, sürekli ağlıyordum, kendimde hayatıma devam edebilecek gücü bulamıyordum, çok yoğun bir acı yaşadığımız için bir süre sonra tükenme noktasına geliyoruz. Ben hamile kaldıktan sonra şunu çok iyi anladım ki bizim acımızı birazcık olsun hafifletebilecek birşey varsa o da yeniden çocuk sahibi olmak. Bence çocuk meselesini ertelemeyin, yani özel bir çaba göstermeseniz bile korunmayın. O umudu içimizde taşımazsak her hamile gördüğümüzde, her bebek gördüğümüzde yeniden kahrolacağız. Belki şu an hamilesindir bile (inşallah), belki de bu duygusallığın o yüzdendir. Bekle bekle nereye kadar bekleyeceksiniz, sence şu psikolojiyle kendini tam anlamıyla ne zaman hazır hissedebilirsin ki?

mrb arkadaşlar nasılsınız
güzel haberler okudum negüzel.
premete canım gözün aydın inş. bu sefer herşey güzel olacak inş.
özlenen seninde gözün aydın canım herşey yolundaymış
bende folikasit ve ferrum form kullanıyorum

Tedavi derken tüp bebek mi, hayırlısı olsun. İnşallah Allah gönlüne göre versin.

hayır canım tüp bebek değil yumurta gelişimi için göbekten iğne olucam , arkasından da çatlatma iğnesi. İnşallah hayırlısı ile tutar. İnanın dua ederken hepimiz için dua ediyorum. Hayırlısı ile tez zaman da hepimiz hamile kalalım, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bizde bakarsınız bizde 2011 anneleri olarak bir konu açar ordan devam ederiz. Alahım Hakımıda hayırlısını versin. :Saruboceq:

canım ben meleğime bi senede kalmıştım bi sorunun yoksa biraz daha sabret belki yumurtlama gününe denk gelmemiştir bunda çabuk kaldım çünki doğumdan sonra yumurtlama günlerim sancılı oldu

problem yok çok şükür belkide denk gelmiyordur ama benimde sancılı oluyor anlıyorum yani işte allahım ol demeyince olmuyor...

erken degil aslında 13 gün yumurtladım 13 üstüne 14 gün say 24 haziran bugun lekem geldi yarın sökülürüm premete rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalıydı açıldı 2008 çekildim sonra kızıma hamile kaldım doktorumla görüşmem iyi geçti oda benim gibi düşünüyormuş 2 ay daha deneyin olmazsa aşılama yaparız ama bir dahaki ay hamile gelirsin dedi çok iyi geldi bana aşılama 1 milyara yakın dedi içim rahatladı valla..
metenin ölüm yıl dönümü gelm iş allahım sana metenin kardeşi geldi allahım gücünü sabrını verdi allahım kucagına alacagın günleride göstersin...

canım ben daha öncede göbekten iğne ile hamile kalmıştım.

hayırlı olsun az kalmış yine aynı tedaviyimi deneyeceksin yoksa deneyecekmisin bir kaç ay bende 2 aydır klomen ve göbekten igne vuruludum olmadı hayırlısı artık..

nebileyim eburcu korkuyorum benim canım kıymetli biraz diyeceksinki nasıl normel dogum yaptın zor oldu canımdan can gitti öyle oldum 2 ay daha kendi haline bırakalım dedi inşallah gerek kalmadan hamile kalırım artık ikiz üçüz bebekler yasaklandı tek embriyo koyuluyormuş...
sordum doktorumda bayılacak kadar bir şey yok dedi rahim filmi gibi deegil dedi ama rahim filmdede aynı şeyleri söylemişti çıglıklarımı eşim kapının önünden duymuştu zor geçti yürüyemedim bile oyüzden korkuyorum ..
smear testi yaptırdım hiç birşey duymadım aldım dedi şaşırmıştım..

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap evrimsus hakkında hayırlısı neyse o olsun ..
bende aglıyorum en ufacık şeylere duysalız işte...

premete evet canım o düşünce bile biraz rahatlamamı sağladı. İnşalah Hayırlısı ile hamile kalırım. Bebişimi sağlıkla alırım kucağıma.Canım dua et bana hamilelerin duaları tutarmış.

PREMETE canım inşallah ogün güzel haberler alırım acımı bastırmak için.allahıma şükürler olsun şuan içimde bir parçam olmamış olsaydı muhakkak daha zor geçerdi ama bebişlerimiz bize teselli olarak gönderildi.tekrar başımız sağolsun.

BENGİSU82 saol canım allahım ferahlık nasip etsin dediğin gibi psikoloji bozuk olunca insan kurup kaldırıyo işte allahım karnımızdakileri kucağımıza nasip etsin inşallah.

AABEYAZMELEK canım bende oğlumda aşılama yaptırmıştım 450 ilaçlar tutmuştu 500de aşılalama.

ÖZLENEN canım gözün aydın bebiş iyiymiş allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.yeterki bebişler iyi olsunda biz hertürlü ilacı yiyelim...

aabeyazmelek evet canım yine aynı tedavi. Daha önceki hamileliğimde böyle olmuştu. ınşalah tutar bu seferde.

CıLEKW Canım meleğini kaybedeli daha iki ay olmuş değil mi? Biraz acele etmiyor musun? Ben de zar zor 3 ayı geçirdim. 6 ay geçtikten sonra eylülden sonra hamileliği düşünürüm diyordum. Dr aralıktan önce kesinlikle düşünmeyin dedi. Bir taraftan çok istiyorum bir taraftan da korkuyorum. Bende bir de kan pıhtılaşması çıktı tedirgin oldum.

PREMETE Cevap her zamanki gibi yine süper. Çok açıklayıcısın canım. Ben burdaki dr u da çok insani bulmadığım için ızmiri düşünmüştüm. Sermet Beyde öyleyse biraz daha araştırayım bari. Seni o durumda ortada bırakması çok kötü olmuş. Bunlar nasıl hipokrat yemini ediyor bilmiyorum artık.

28mavi 2,5 ay oldu evet 2 gün önce doktoruma gitim kontrole rahmin eski halini almış problem yok dedi. Zaten benim bebeğimi kaybetme nedeni plesantanın erken ayrılmasıymış başka problem yokmuş. ınşalah tutar canım

listeye göre ferrfecirin dün adet olması gerekmiş inşallah olmamıştır bize güzel bi haber daha gelir iki gün sonrada beyazmelek senden gelir bu ayın kapanışını yaparsın artık

canim benim ..daha evel yazmistim ama cok oldu ..bu ay esimle yasadigim gerginlikten birlikte bile olmadim..o yüzden zaten olasilikta yoktu ve hastalandimda...bende miyom vardi gebelik öncesi 4 cm idi..ama gebelikte 6 olmus...düsükten sonrada doktor amelyat olmalisin dede gecen hafta...bende anca agustosta aldirabilecegim zaten amelyat sonrasida 3-4 ay gebelik yasak dedei...anlayacaginiz benim kafadan 6 ay daha korunmam lazim...cok üzüldüm miyom meselesine ama mecburmusum..yinede sagol beni düsndügün icin...iyi bak kendine:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…